- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.381
sağol canım .amin.Alisir canim, en azindan yaptiktan sonra soyluyor oda birsey :)
Eh yine en onemlisini soyluyor bak oda iyi birsey :)
Hayirli olsun bu arada kardesine
Ben yanlış anlamışım öyleyse düğün diye anladımIns guzel gecer gebeligin hep.
Kardesimin isteme ve söz oldu. Asil senlikler simdi basliyordedigin gibi daha simdiden canim cikti benim.nisan ve dugunu dusunemiyorim. Coxukla bi de daha zor. Eve gelip yan gelip yatamiyirsun.
Masallah kuzuma.
Ben de bisi yok. Seneye baslarim. Suan kaka soyluyor sadece
fermante aynen oyle oldu. Valla yaz bence de bitmesin .normalde sonbahar severdim ama cocuktan sinra kasvet basiyor kapali ve yagmurli havalarda bana. Hos bu gidisle direkt kisa giris olcak galiba.burasi sabaha karsi serin oluyor sadece.
Allah yardimcinolsun.Ben yanlış anlamışım öyleyse düğün diye anladım
Sonu pişmansız olsun inşallah
Benim gebeliğim zor gidiyor canım bu sefer inanılmaz bulantı ve baş ağrım var halsizlik var
Ama mecburen iyi olmaya çalışıyorum
Ben takip edemez oldum artık bu sınav değişikliklerini.M mambur servissiz zor oluyo ama mecburum.servisle gidince herşeyden bi haber oluyosun.kafama göre bir iki veli bulmam lazım haberleşip konuşmam için.gözüme kestirdim birkaç kişiyi
Sizin için hayırlı olmuştur inşallah..bütün yazı ders çalışıp geçirdiniz.bende takipteyim çok merak ediyorum ne yapıcaklar..okullar ortalamayla alıcaklarmış diploma puanına göre sıralama yapcaklarmış..fen liseleri sınavla alıcakmış.her okul sınav yapmıcakmış.burda hep böyle konuşuyolar.okul bahçesindeki velilerin hepsi bunu konuşuyo..inşallah en iyisi neyse o olur.bu sene ortalamayı sıkı tutun canım.Allah kolaylık versin yavrunada en iyi liseler olsun
İyi gezmeler canım iyi yapmışsınBiz de ani bir kararla yarın memlekete annemlere gidicez kızlar.
Havalar soğumadan gidelim dedik
Annemlerin evi sobalı kışın pek gitmiyorum o yüzden. Genelde onlar geliyor.
Bir hafta kadar kalıp donucez bakalım inşaallah.
Oğlumla ben.
Ya bir de pirinç ve bulgurdan başka şeyin pilavı var mı yaa
Bizim oğlan sadece pilavı isteyerek yiyor da
Kinoa (quinoa) tam bilmiyom turkce yazilisini cok faydali, sanirim orda da var :)Biz de ani bir kararla yarın memlekete annemlere gidicez kızlar.
Oğlumla ben.
Kuskus var sehriye pilavi var bi de degisik tahillar var marketlerde chia kinoa gibiBiz de ani bir kararla yarın memlekete annemlere gidicez kızlar.
Oğlumla ben.
Niye yoruldun? Gezmekten miSlm kizlar nasilsiniz? Yorgunluktan giremiyomiyiz sukur biz,
Bak ya asortikaKinoa (quinoa) tam bilmiyom turkce yazilisini cok faydali, sanirim orda da var :)
Yok kiz ise basladimNiye yoruldun? Gezmekten mi
Izindeydin sen dimi
Allah yardimcin olsunYok kiz ise basladim. Lisa gece 12 gibi yatiyo 4.30gibi kalkiyo, zaten bende 5.30 gibi kalkmam lazim. Oyuzden bidaha uyuyamiyom yani kendime ait sadece 4saattim var
Lapaci bunlar lapaciBiz de ani bir kararla yarın memlekete annemlere gidicez kızlar.
Oğlumla ben.
Biz de ani bir kararla yarın memlekete annemlere gidicez kızlar.
Oğlumla ben.
Ah canimm yazik sanaa.. tek sefer kalkiyosa yat kalk dua et.. biz napalim 7kez kalkiyo hala. Sutu biraktik duzelir dedik yok nerdee ayni tas ayni hamam cani saolsun..Yok kiz ise basladim. Lisa gece 12 gibi yatiyo 4.30gibi kalkiyo, zaten bende 5.30 gibi kalkmam lazim. Oyuzden bidaha uyuyamiyom yani kendime ait sadece 4saattim var
Ozel grup duruyo cnm ama sen yoksun orda sanirim.. bikac kisi takip ediyoruz instgramdan sen de ekle ozelden yazdim sana nickiKizlar instagram kullananiniz varmi?
Mesaj grubu vardi galiba burda ama alinmiyordu artik,varsa ig olan ordan takiplessek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?