2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben yanlış anlamışım öyleyse düğün diye anladım
Sonu pişmansız olsun inşallah
Benim gebeliğim zor gidiyor canım bu sefer inanılmaz bulantı ve baş ağrım var halsizlik var
Ama mecburen iyi olmaya çalışıyorum

Allah yardimcinolsun.
Benim de Keremde ilk 3 ay migrenim tutuyordu cok fena ya. Iste mahvoluyordum. Sen de Göktugla yatamazsin da . allahim rahatlatsin ins.

Ben takip edemez oldum artık bu sınav değişikliklerini.
Madem gereksiz,mantıksız bir sistem neden senelerdir yapiliyordu.
Bilemedim..
Allah velilere,çocuklara yardım etsin
M mambur sana da kolay gelsin canım.

Biz de ani bir kararla yarın memlekete annemlere gidicez kızlar.
Havalar soğumadan gidelim dedik
Annemlerin evi sobalı kışın pek gitmiyorum o yüzden. Genelde onlar geliyor.

Bir hafta kadar kalıp donucez bakalım inşaallah.
Oğlumla ben.

Ya bir de pirinç ve bulgurdan başka şeyin pilavı var mı yaa
Bizim oğlan sadece pilavı isteyerek yiyor da

İyi gezmeler canım iyi yapmışsın

Kinoa (quinoa) tam bilmiyom turkce yazilisini cok faydali, sanirim orda da var :)

Kuskus var sehriye pilavi var bi de degisik tahillar var marketlerde chia kinoa gibi

Lapaci bunlar lapaci

Iyi tatiller canim..

Iyi tatiller canim.
Buarada merak ettim sonuclar nasildi,temizdir insallah .
Gecmise bakamadim

Kizlar instagram kullananiniz varmi?
Mesaj grubu vardi galiba burda ama alinmiyordu artik,varsa ig olan ordan takiplessek

Yok kiz ise basladim. Lisa gece 12 gibi yatiyo 4.30gibi kalkiyo, zaten bende 5.30 gibi kalkmam lazim. Oyuzden bidaha uyuyamiyom yani kendime ait sadece 4saattim var
Ah canimm yazik sanaa.. tek sefer kalkiyosa yat kalk dua et.. biz napalim 7kez kalkiyo hala. Sutu biraktik duzelir dedik yok nerdee ayni tas ayni hamam cani saolsun..

An itibari ile burnumuz akmaya basladi. Ilerlemez insallah. Annemdeyim ilac vs de getirmedim. Donucem diye uzun kollu da getirmemistim hava sogudu birden ben de donemedim bi turlu. Hayirlisi rabbimden tum hastalara sifa versin yarabbim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…