- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.421
Vallaha benim ki tam cadi hemde nasilAy çok güldüm ya cadıya bak sen
Bı de cocugun oyuncaklarını mi toplayip geliyo
Yerim seni yaa
Selam cnm son gunesi degerlendiriyoruz park bahce kosturmasiHerkes nerdee :)
Propolis kullanan varmi aranizda kizlar?
Bala alerjisi olanlar kullana bilirmi acaba
Selam cnm son gunesi degerlendiriyoruz park bahce kosturmasi
Propolis kullanmadim ama kullanmayi dusunuyorum bu sene. Cunku bagisikligim cok dusuk. Sen oglana mi dusunuyorsun?
Ilk kez duydum canim..aktarcima soruyum nasil kullaniliyomus merakda ettimHerkes nerdee :)
Propolis kullanan varmi aranizda kizlar?
Bala alerjisi olanlar kullana bilirmi acaba
Aynen ya bende .. kisin napicaz bakalim
Evet oglana vericektim ama bala alerjisi var gibi test yaptirmadim daha.. versemmi propolisi bilemedim .
Kullanan herkes cok memnun aslinda masallah hasta olmuyor yavrulari.
Hic bilemedim kafamda deli sorulaar
Kisin yunlu kalin kilotlu coraplardan giydirirsin canim usumez.kislik lcw aldim gecen hafta uzun kollu bady.pantalon.yelek bisuru bisey aldim.24_36 aldim bende.Selam kizlar kislik alisverislerinizi yaptiniz mi? Ben daha hicbisey almadim? Suan arada bi beden bazen 18-24 oluyor bazen 24-36. Intden bikac bisi buldum ev tipi kiyafetler tabi. Gezmelik begenemedim hic.. elbise alsam usur diyorum pantalon tarzi da kiz gibi durmuyo.. ne yapsam sizce?
Biz zaten ingilizce gibi konusuyoruzKizlar benim yagmura kardesleri ingilizce kelimeler ogretiyorlar ,renkler alfabe falan .yagmur da videolardan hep ingilizce olanlari actiriyor .ben israrla turkce aciyorum ama istemiyor .simdi ikisinide soyluyor .ya bu kavram kargasisi yaratmazmi yani zaten turkce duzgun konusmuyor .mesela baba demiyordu dediiii diye sesleniyordu sonra alistirdik.kanadali35 senin kizla ayni olmaz tabii o surekli duyuyordur ama sen ne dersin
Demi ya bide kiziyorlar sanki cok guzel konusuyorlar :))Bizim turkcede tarzanca gibi ama ingilizcesi iyi :)) benim kizin herseyi tersBiz zaten ingilizce gibi konusuyoruzbazi kelimelerin disinda yuvarlayip yutuyo ben anlamayincada kiziyo bana niye anlamiyosun diye
Gecmis olsun valla anne evi gibi yok ,orda bizde cocuk gibi oluyoruz pek rahst oluyor .Günaydın kızlar
Benim oğlan çok şükür toparladı ondan bana geçti hastalık ishal bulantı ne ararsanız artık ..bende topladim pili pirtiyi anneme gittim hem kardeşimde hastaydı hepimize toptan bakar diye. .öylede oldu çok şükür hepimiz iyilestik..ama oglusum bu kezde öksürüyor özellikle geceleri ..Allah beterinden korusun hepimizi napalm. .
Bu arada da tarhana yaptık turşu kurduk kış telaşı başladı
Selam kizlar kislik alisverislerinizi yaptiniz mi? Ben daha hicbisey almadim? Suan arada bi beden bazen 18-24 oluyor bazen 24-36. Intden bikac bisi buldum ev tipi kiyafetler tabi. Gezmelik begenemedim hic.. elbise alsam usur diyorum pantalon tarzi da kiz gibi durmuyo.. ne yapsam sizce?
Ilk kez duydum canim..aktarcima soruyum nasil kullaniliyomus merakda ettim
Sen diyince vazgectim canim . En iyisi dedigin gibi dogal yollarla guclendirmek.Daha gecen propolisin ozellikle kiz cocuklarda kullaninca bazi rahatsizliklar oluyor diye okudum ama hic dikkatli okumadim ya hani bu dogal anne gruplarindaydi .iyice arastir canim bide bagisiklik sist.gelissin diye bol tursu ,balkabagi ve avokado yedir .ben cok faydasini gordum
Selam kizlar kislik alisverislerinizi yaptiniz mi? Ben daha hicbisey almadim? Suan arada bi beden bazen 18-24 oluyor bazen 24-36. Intden bikac bisi buldum ev tipi kiyafetler tabi. Gezmelik begenemedim hic.. elbise alsam usur diyorum pantalon tarzi da kiz gibi durmuyo.. ne yapsam sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?