2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkes nerdee :)

Propolis kullanan varmi aranizda kizlar?
Bala alerjisi olanlar kullana bilirmi acaba

Herkes nerdee :)

Propolis kullanan varmi aranizda kizlar?
Bala alerjisi olanlar kullana bilirmi acaba
Selam cnm son gunesi degerlendiriyoruz park bahce kosturmasi
Propolis kullanmadim ama kullanmayi dusunuyorum bu sene. Cunku bagisikligim cok dusuk. Sen oglana mi dusunuyorsun?

Selam cnm son gunesi degerlendiriyoruz park bahce kosturmasi
Propolis kullanmadim ama kullanmayi dusunuyorum bu sene. Cunku bagisikligim cok dusuk. Sen oglana mi dusunuyorsun?

Aynen ya bende .. kisin napicaz bakalim

Evet oglana vericektim ama bala alerjisi var gibi test yaptirmadim daha.. versemmi propolisi bilemedim .
Kullanan herkes cok memnun aslinda masallah hasta olmuyor yavrulari.
Hic bilemedim kafamda deli sorulaar

Daha gecen propolisin ozellikle kiz cocuklarda kullaninca bazi rahatsizliklar oluyor diye okudum ama hic dikkatli okumadim ya hani bu dogal anne gruplarindaydi .iyice arastir canim bide bagisiklik sist.gelissin diye bol tursu ,balkabagi ve avokado yedir .ben cok faydasini gordum

Selam kizlar kislik alisverislerinizi yaptiniz mi? Ben daha hicbisey almadim? Suan arada bi beden bazen 18-24 oluyor bazen 24-36. Intden bikac bisi buldum ev tipi kiyafetler tabi. Gezmelik begenemedim hic.. elbise alsam usur diyorum pantalon tarzi da kiz gibi durmuyo.. ne yapsam sizce?

Kisin yunlu kalin kilotlu coraplardan giydirirsin canim usumez.kislik lcw aldim gecen hafta uzun kollu bady.pantalon.yelek bisuru bisey aldim.24_36 aldim bende.

Merhaba kizlar ben de almadim kislik. Almam lazim. Havalar serinledi artik. Beden beni de dusunduruyor.

fermante kalin kulotlu corap giydirirsin birsey olmaz. Zaten genelde arabayla gidiliyor . yayana gittiginde de battaniye atarsin arabasina ayak kismina.

Gunaydin kizlar
Valla ben bu uyku isini hic anlamadim .gunlerdir bin kez kalkiyordu dun deliksiz uyudu .bir oyle bir boyle
fermante ben gecen sene mevsim bitiminde ucuza ,buyuk hirka ,palto falan almistim hatta kot pantolon bile almisim.gecen hafta uzun kollo citcitli badilerden aldim bu seneyi cikaririm .bizim kisin okuldan dolayi masraf cok oluyor onceden almak ekonomik oluyor.
Badileri e bebekle ,civilden aldim .tubaa nin dedigi gibi bazen 18ay bazen 2yas oluyor .hatta yagmur alt esofmani 3yas giyiyor ama ustleri iki yas .

Benimki asla elbise giymez ama sen kulotlu corap hatta yetmezse ustune ince tayt ile elbise giydirebilirsin ben kizima oyle yapardim

Kizlar benim yagmura kardesleri ingilizce kelimeler ogretiyorlar ,renkler alfabe falan .yagmur da videolardan hep ingilizce olanlari actiriyor .ben israrla turkce aciyorum ama istemiyor .simdi ikisinide soyluyor .ya bu kavram kargasisi yaratmazmi yani zaten turkce duzgun konusmuyor .mesela baba demiyordu dediiii diye sesleniyordu sonra alistirdik. kanadali35 senin kizla ayni olmaz tabii o surekli duyuyordur ama sen ne dersin

Günaydın kızlar
Benim oğlan çok şükür toparladı ondan bana geçti hastalık ishal bulantı ne ararsanız artık ..bende topladim pili pirtiyi anneme gittim hem kardeşimde hastaydı hepimize toptan bakar diye. .öylede oldu çok şükür hepimiz iyilestik..ama oglusum bu kezde öksürüyor özellikle geceleri ..Allah beterinden korusun hepimizi napalm. .
Bu arada da tarhana yaptık turşu kurduk kış telaşı başladı

Biz zaten ingilizce gibi konusuyoruz bazi kelimelerin disinda yuvarlayip yutuyo ben anlamayincada kiziyo bana niye anlamiyosun diye

Gecmis olsun valla anne evi gibi yok ,orda bizde cocuk gibi oluyoruz pek rahst oluyor .
Gece oksurmesi alerjik te olabiliyor

Ben de hicbt şey almadım kışlık.
Havalar soğuyunca beraber gidip ne lazımsa almayı düşünüyorum. Önceden alınca elimde patliyo
Bence elbise de giydir canım altına kalın çorap giydirerek kızlar çok tatlı oluyor çünkü elbiseyle

Selam kızlar.
Biz de hala annemlerdeyiz
Büyükbabam çok hasta ben olucem tum akrabaları çağırın diyip duruyor :///
Yaşı da var biraz ama Allah gecinden versin insaallah..

Ilk kez duydum canim..aktarcima soruyum nasil kullaniliyomus merakda ettim

Mambur oyle diyince vazgectim ya zaten tedirgindim bu alerji isinden. Ama kullananlar pek memnun,hic hasta olmadiklarini yaziyor falan

Sen diyince vazgectim canim . En iyisi dedigin gibi dogal yollarla guclendirmek.
Gerci bagisiklik sistemi icin 3 ay kullanilan bitkisel bir ilac vermisti dr ona basladim yine. 1 ay kuklanip birakiyodum bu kez nasipse kullanicam bakalim 3 ay kadar

Ben gecenlerde aldim, ama bedenler kesinlikle uyusmuyor.
Ben sakam yok 6-9 ay kisa kol giydiriyodum. Yani bedenler dogtu degil.
Netten bu yuzden almaya cesaretim yok kesin alsam olmaz uzerine.
Gecen senekilerin cogu kucuk geliyor artik

kızlar merhaba. sütten kesicem diye yazmıstım en son sadece gündüzü bırakabildik
gece devam gittikçe zorlaşıyor bu iş.. 2 gündür de nezle gibi geceleri ateşleniyor hiç kıyamıyorum. hastalığı bi tamamen atlatırsak inşallah sonlandırıcam.
gündüz istediğinde kızım artık geceleri emeceksin büyüdün falan dedim ilk zamanlar pek ikna olmadı istedi bu sefer ilgisini başka yöne çektim oyun oynadık geç saatte olsa bazen parka cıktık derken atlattık şimdi pek nadir aklına geliyo gece emeceksin kızım diyincede hemen vazgeçiyor kuzucum.
gece bazen 1 bazen 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…