- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.481
Bütün kasım bebeleri toplayıp sizin oraya gelelim kostüm e gerek doğal hallaeriyle salsak yeterince cadı hepsiEkim sonu cadilar bayrami. Lisaya kostum bakiyorum, kendisi cadi olur biraz, seker toplamaya gitcez,
Ahh kuzum benim.kıyamam yaa.çok geçmiş olsun.ne kadar aşılarımızı tam olsakda bulaşıyo su çiçeği kızamık gibi zor geçen bi hastalık.Allahın izniyle çabuk geçsin inşallah.ülkemiz yabancı insanlarla dolu.böyle hastalıklar çoğaldı malesef
Çabuk toparlar inş bende sana yazacaktım sonuçları sormak için allah şifa versin kuzuma
İnşallah tekrarlamaz canım.içini ferah tut.çok üzüldüm.biliyomusun sosyal medyada bu hast.çok bahsediliyo.anlattığın belirtiler varsa hemen doktora gidin diye.salgın var diye bu ara hep okudum.keşke aşısını çıkarsalar da vurulsak.çalışyodun sen yanlış hatırlamıyosam.izin alabilmişsindir inşallahValla canım insan ne diyeceğini bilmiyor. Aşı politikamız 50 yıl öncesine dönmüş. Kuzum çöm ağladığı için soramadık acaba tekrar eder mi yoksa diğer hastalıklar gibi inşallah bir daha tekrarlamaz
Bende çok korkuyorum İnan mira ya nerden bulaştı acabaSaol canım ya valla kuzu perişan oldu ya inşallah çabuk toparlar aman dikkat et canım çok salgınmış
AtarımBenjm buyuk cocuklar hep tv de goruyorlar felaket merak ediyorlar cadilar bayramini .kiz bari bir foto yolla bizede
Bütün kasım bebeleri toplayıp sizin oraya gelelim kostüm e gerek doğal hallaeriyle salsak yeterince cadı hepsi
Evet bakalim lisayla nasil olcak, komsum troll lerden secmis ben daha karar veremedim
İnşallah tekrarlamaz canım.içini ferah tut.çok üzüldüm.biliyomusun sosyal medyada bu hast.çok bahsediliyo.anlattığın belirtiler varsa hemen doktora gidin diye.salgın var diye bu ara hep okudum.keşke aşısını çıkarsalar da vurulsak.çalışyodun sen yanlış hatırlamıyosam.izin alabilmişsindir inşallah
Bende çok korkuyorum İnan mira ya nerden bulaştı acaba
Ahh canim yaa cok zor biliyorum o hst.ligi. cok cok gecmis olsun insallah cabucak gecer.. allah sifa versin.Slm kuzular herkes iyidir inşallah. Bizim hiç tadımız Yok ya Perşembe ateş 39.5 gittik dryr Boğaz kızarmış sesi. Kana baktı enfeksiyon var dedi. İdrar da da birazcık varmış ama el ayak ağız hastalığı salgın aynı böyle başlıyor döküntü olursa gelin sesi. Antibiyotik verdi ateş düşürücüyle. Dün döküntü oldu bişey yiyemiyor kuzum bugün gittik tekrar. Ne yazık ki el ayak ağız hastalığıymış. Kızlar ağzının içi full yara inanamazsınız. Ağız spreyi verdi antibiyotik bıraktık. 10 güne geçermiş inşallah ama çok yıpranır dedi
Ben gecen sene de yapmamistimbu sene de yapmayacagim..Dogum gunlerıne az kaldı kızlar war mı planlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?