2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet canım denedim ama bi tık ilerleyememistik..mecbur kaldım artık inş. Sorun olmaz dün gece seni dinleyerek uyku sersemi de olsa söyledim sütun bozulduğunu böylece sayende ilk memesiz gecemizi atlatmış olduk yoksa ben daha gece devam ederdim tesekkurler

Canim ben LR in acil durum setini kullaniyorum. Herseye cok iyi geliyor cok basarili.

İyi hoş memeyi biraktikta bu memmedeki sütü napicaz ki arkadaşlar ..ılık duş altında biraz sağdim fakat gene birikti süt canım aciyorr

İyi hoş memeyi biraktikta bu memmedeki sütü napicaz ki arkadaşlar ..ılık duş altında biraz sağdim fakat gene birikti süt canım aciyorr
Sagma arkadasim.. Sagdikca meme gene dolcak.ilik suda masaj yapilmali diye biliyorum.. Zamanla agrisi gecer. Ama gene bir bak arastir.

Banada bir yakınım söylemişti kızımı memeden kest.zaman yapmıştım.rahatlatıyodu..yüz üstü yatıp masaj yapıp memenin kahv.yerinden tutup salla..çok ağrı olunca sağ çünkü omuzlara kadar vuruyo ağrısı..sağdığın zaman çok kuvvetli bebiş kadar güçlü sağılmadığı için iki üç güne azalıp kesilecektir canım.ben aynen böyle yapmıştım.üç güne kesilmişti.tabi ilk gün sağdım sonra ağrı azalınca hiç sağmadım

Ya cok sevindim, hadi darisi diger gecelere insallah.
Ilk 2,3 gece zormus herkea oyle soyluyor, su 2 geceyi daha atlattinizmi sanki daha normale doner hersey.
Hadi bol sana,bol sabir size :)

Ben sadace sagarak 1 ay kadar sutu devam ettirmistm canim yani sagdikca yine az bile olsa vucut uretiyor. Sadece agrin oldugunda sakinlestirecek kadar sagsan gerisini masajla halletsen olmazmi. Bosalacak kadar saginca yine ayni sutu uretecek cunki.
Oyle oyle zamanla azalacak,zaten azalinca agri yapmiyor artik.

Kızlar hepiniz çok saolun..
Gece ütüyle havluyu ısıtıp koydum biraz rahatlattı .duşta masaj bi ise yaramadi ..sabah olduğundada iki göğsümde sis uyandım ama beni mahveden sağ göğsüm oldu onu daha çok emerdi şimdi onda daha fazla birikiyo doğal olarak..sabah çok az sağdim ..çok rahatladım halada sisler ama ağrı yok..inş. böyle böyle gecer azalir .artık sagmiycam..çok aşırı damarlasmisti yoksa hiç sagmiycaktim..bakalım bide maydanoz koyucam...nasıl olucaksa artık inş faydası olur ..

Canım adaçayı iç bol bol. sütü azaltan bir bitki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…