- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.741
Evet canım denedim ama bi tık ilerleyememistik..mecbur kaldım artık inş. Sorun olmaz dün gece seni dinleyerek uyku sersemi de olsa söyledim sütun bozulduğunu böylece sayende ilk memesiz gecemizi atlatmış olduk yoksa ben daha gece devam ederdim tesekkurlerM Mavisu27 hm ama madem cisin varmi sorusundan kaciniyormus artik dedigin gibi etkilenmemesi icin iyi yapmissin canim.
Elbet birakacaklar ,genelde 3 yas ustu ccocuklarin bezli oldugunu hatirlamiyorum hic,akli erip kendilerini anlamaya baslayinca illa birakacaklar, takma sende bosver :)
hknzlm konusarak normal yollarla denemismiydin canim biraktirmayi. Hani genelde bisi surmeyin deniyor ya travma yaratmasin diye
Madem gunduzu birakmis,zamanla gece emmeyi birakir . Uyku sersemi olsa bile hatirlat sutun tadi bozulmustu hatirladinmi diye. Veya inek sutu yapmayi oner kabul eder zamanla diye dusunuyorum, hos bizim dusundugumuz.gibi gelismiyor isler ama :)
Aynen canım büyüdüler çok teşekkür ederim hep birlikte inş.hknzlm dogummm gununuz kutlu olsun...nice saglikli yaslar diliyorum. Vay be bebeklikten cikti artik. Terrible 2
Teşekkür ederizzNice mutlu yaşlara
Çok teşekkürlernice mutlu yaşları olsun kuzunun inşallah
Teşekkür ederiz hepinizeDoğum gününüz kutlu olsun iyiki doğmuş minik kuzu.
Çok saolDoğum gününüz kutlu olsun..
Canim ben LR in acil durum setini kullaniyorum. Herseye cok iyi geliyor cok basarili.Herkese uzun bi aradan sonra merhabaaa kıslarrrrrrr,
Hasta kuzulara geçmiş olsun benimki dahil
Bizi soracak olursanız yaramazlıkta boyut atladık sanırım.evde durmuyo sokakta var gücüyle kosuyor avm de yerlere yatıyo varın gerisini siz düşünün.
Neyse benimkide bu model cıktı napalım
Kızlar düşmelerde vurmalarda bi krem vardı hemen sürünce morarma ve kızarmayı şişmeyi önlüyodu hatırlayanınız yada bilen varmı ondan almam lazım.
Sagma arkadasim.. Sagdikca meme gene dolcak.ilik suda masaj yapilmali diye biliyorum.. Zamanla agrisi gecer. Ama gene bir bak arastir.İyi hoş memeyi biraktikta bu memmedeki sütü napicaz ki arkadaşlar ..ılık duş altında biraz sağdim fakat gene birikti süt canım aciyorr
Banada bir yakınım söylemişti kızımı memeden kest.zaman yapmıştım.rahatlatıyodu..yüz üstü yatıp masaj yapıp memenin kahv.yerinden tutup salla..çok ağrı olunca sağ çünkü omuzlara kadar vuruyo ağrısı..sağdığın zaman çok kuvvetli bebiş kadar güçlü sağılmadığı için iki üç güne azalıp kesilecektir canım.ben aynen böyle yapmıştım.İyi hoş memeyi biraktikta bu memmedeki sütü napicaz ki arkadaşlar ..ılık duş altında biraz sağdim fakat gene birikti süt canım aciyorr
Evet canım denedim ama bi tık ilerleyememistik..mecbur kaldım artık inş. Sorun olmaz dün gece seni dinleyerek uyku sersemi de olsa söyledim sütun bozulduğunu böylece sayende ilk memesiz gecemizi atlatmış olduk yoksa ben daha gece devam ederdim tesekkurler
İyi hoş memeyi biraktikta bu memmedeki sütü napicaz ki arkadaşlar ..ılık duş altında biraz sağdim fakat gene birikti süt canım aciyorr
Tamam canım onada bakim cok sagolCanim ben LR in acil durum setini kullaniyorum. Herseye cok iyi geliyor cok basarili.
Kızlar hepiniz çok saolun..
Gece ütüyle havluyu ısıtıp koydum biraz rahatlattı .duşta masaj bi ise yaramadi ..sabah olduğundada iki göğsümde sis uyandım ama beni mahveden sağ göğsüm oldu onu daha çok emerdi şimdi onda daha fazla birikiyo doğal olarak..sabah çok az sağdim ..çok rahatladım halada sisler ama ağrı yok..inş. böyle böyle gecer azalir .artık sagmiycam..çok aşırı damarlasmisti yoksa hiç sagmiycaktim..bakalım bide maydanoz koyucam...nasıl olucaksa artık inş faydası olur ..
Canım Söyledin ii oldu bende kesicem artık süt birikirmi die kafama takılıyorduCanım adaçayı iç bol bol. sütü azaltan bir bitki
Ben de.. Sizlerin izinde aklima not aliyorum...Canım Söyledin ii oldu bende kesicem artık süt birikirmi die kafama takılıyordu
En son sen biraktircan herhaldeBen de.. Sizlerin izinde aklima not aliyorum...
En son sen biraktircan herhalde
Kerem paşa icsin bakalım tazecik sütleri
Saol canım hemen deniycemCanım adaçayı iç bol bol. sütü azaltan bir bitki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?