2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M Mavisu27 canim pes etme bence,ne guzel iste istemiyor bezi sinyallerin en guzeli.
Oglandi dimi seninki?
Ben bardaga yaptiriyorum, sık sık al bardagi illa yapacak kacis yok yani
Havalar iyice sogumadan hallet su isi , alisacak madem bez istemiyor

DonukPudra sağol canım hatır sorduğun için
Bir iki güne kadar iyi değildim bulantılar fena yaptı beni hayattan koptum
Ama geçiyor inşallah
Cinsiyet kız görünüyor
Ama kesin değil dedi kimseye söyleme dedi ben tabi dururmuyum herkese söyledim değişirse değişsin ne olcak ki
Arada okudum sizi hasta yavrularımıza acil şifalar

Konuşmadan bahsedilmiş kızlar benimki hala iki kelimeyi bir araya getirmiyor ve söyledikleri çok kısıtlı şeyler
Bende bir an önce bıcır bıcır konuşsun istiyorum ama erkek çocuklarda daha geç konuşabilir diyorlar

Ohhh masallahhh .ne guzel kiz cocuklarinin yeri bende ayri ya .. Hayirli olsun insallah...
Sagsaglim gelsin.
Sen de umarim rahatlarsin biraz daha..

Canim siz pilot iller icindesiniz dimi siz bu gidisle bizden once gireceksiniz sinava .ya nasil bir karmasa yarattilar bakalim bizimde yarin belki yeni teog sistemi belli olacak diyorlar.kiyamam prensese stres yapmasin hep calistiniz zaten canim rabbim zihin acikligi versin ,onunu acsin insallah ..bol bol sinavlara girersede stresi kontrol altina almayida ogrenir ..

Oy masallah isir isir annesi o agzini :))zaten bu tatliliklari yokmu ,yaramazliklari hep geride birakiyor...
Yanliz bizimki bu gun ilk defa eslestirme yapti hemde hakkini vererek :))

Naptin canim hala devammi?
Ya bizimkide kakada hala sorunlu yani bazen yapiyor bazen yaparken soyler bazende soyluyor ama inatla altina yapiyor .kakalari onlar icin kiymetli

Canim ne guzel rabbim saglikli versin insallah.bak bizim yagmurda bence konusmada geri .bide hem ingilizceyle karistirip duruyor .ben internetten konusma terapisi diye arattim .oradaki tavsiyeleri uyguluyotum .cok hizli gelisme gosteriyor .mesela inek resmi kesiyoruz .merdivenden atiyoruz ,aaa inek gittiii diyorum .sonra aliyoruz aaa inek geldiii diyorum
Bastan o hic katilmiyor ama belli bir sure sonra oyundan kryif aliyorsa hic konustugunu anlamadan kelimeleri soylemeye basliyor.
Gecen mesela kaydiraktan kayarken bu calismayi yaptik.sen en cok sevdigi oyunlarla ogret .

Canım Ankara dayım.24 pilot il varmış.illerin hepsi açıklanmadı ama büyük ihtimal var gibi.ilkolkul öğretmenimiz siz sıkı tutun ankara var gibi dedi.işi şansa bırakmak istemiyoruz.ne olacağa belli olsada şu belirsizlik kalksa.

Ohhh masallahhh .ne guzel kiz cocuklarinin yeri bende ayri ya .. Hayirli olsun insallah...
Sagsaglim gelsin.
Sen de umarim rahatlarsin biraz daha..

wakewake ne güzel canım bir kız bir oğlan..maşallah

Sağolun canlar inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

İkinci hamilelikler daha bulantılı oluyo diolar ama inş kolay geçer bundan sonra sağlıkla kucağına al cinsiyet değişmeş inş bi erkek bi kız benim de gönlümden geçen

Belirsizlik en kotusu zaten .insallah guzel prenses guzel sonuclar alir hep calisti emekleri bosa gitmesin yavrunhn

Belirsizlik en kotusu zaten .insallah guzel prenses guzel sonuclar alir hep calisti emekleri bosa gitmesin yavrunhn

Canım malesef dunden beri bez takıyorum :/
On güne yaklaşmıştı pek ilerleme olmadı.
Biz yapamadık sanırım hazır degilmisiz.
Hayırlısı olsun inşaallah birkaç ay sonra kolayca bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…