- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.701
Geçmiş olsun kuzum bi geçmedi hastalık hemen hasta oluyo ama çene bol kilot beze ne güldüm ya bu kız çocuklar ayrı alem
Bugun biraz daha fazla biseyler yedi ve huzursuzlugu daha bi azaldi insallah iyiye gidiyor biraz daha..
Bugun biraz daha fazla biseyler yedi ve huzursuzlugu daha bi azaldi insallah iyiye gidiyor biraz daha..
Inegi mutfaga goturup sut getirseniz beraber
DonukPudra sağol canım hatır sorduğun için
Bir iki güne kadar iyi değildim bulantılar fena yaptı beni hayattan koptum
Ama geçiyor inşallah
Cinsiyet kız görünüyor
Ama kesin değil dedi kimseye söyleme dedi ben tabi dururmuyumherkese söyledim değişirse değişsin ne olcak ki
Arada okudum sizi hasta yavrularımıza acil şifalar
Canim siz pilot iller icindesiniz dimi siz bu gidisle bizden once gireceksiniz sinava .ya nasil bir karmasa yarattilar bakalim bizimde yarin belki yeni teog sistemi belli olacak diyorlar.kiyamam prensese stres yapmasin hep calistiniz zaten canim rabbim zihin acikligi versin ,onunu acsin insallah ..bol bol sinavlara girersede stresi kontrol altina almayida ogrenir ..Canım bizim matematikçi yaptı 2 tane.sözlü yerine geçicek demiş.diğerleri kasım da yazılılar başlıyacak demiş.bizde yazılı varmış gibi her gün twkrar yapıyoruz.biliyosundur teog gitti mis geliyomuş5.sınıflar aralık ayında sınav olucakmış.bizimki şimdiden başladı telaşa.sıkı tutmamız lazım.
Bu ara evi iyicw bıraktım.oğlan uyuyunca fen çalışıyorum güneş dünya aymat ve türkçem çok iyi ama fen de her şeyi unutmuşum canım biliyomusun doğru düzgün kaynak da bulamıyorum seneye tekrardan müfredat değişcekmiş.yayınevleri kitap çıkarmamışlar.seçeneğimiz yok yani malesef.internette de sınırlı.kolay gelsin bize ne diyim
Oy masallah isir isir annesi o agzini :))zaten bu tatliliklari yokmu ,yaramazliklari hep geride birakiyor...Canim o bebelere ne yediriyolar ben de merak ediyorum. Dun aksam bulasik sungerini kestim bi de uzun kurdanlardan verdim.eline bak boyle geciricen bunlari dedim.. bi iki tane yapti sonra benim elimdeki duzenledigim kutuya gecis ypti bana bile yapmama izin vermedi kendi duzeltcekmis.. bi de bana diyor ki "anneee neden kesiyorsun onlariii" gelde isirma
Naptin canim hala devammi?İnşaallah canım.
Canim çok sıkkın yani.
Ablamın oğlu 6 yasina kadar kakasını beze yaptı
Normalde tuvalete gidiyor ama kakasi gelince bez taktiriyordu
Öyle olur diye korkuyorum.
Çünkü kakasını yaparken tuvalete götürüyor beni ama esofmani indirmeme izin vermiyor ona yapıyor :/
Çiş zaten her yere...
Canim ne guzel rabbim saglikli versin insallah.bak bizim yagmurda bence konusmada geri .bide hem ingilizceyle karistirip duruyor .ben internetten konusma terapisi diye arattim .oradaki tavsiyeleri uyguluyotum .cok hizli gelisme gosteriyor .mesela inek resmi kesiyoruz .merdivenden atiyoruz ,aaa inek gittiii diyorum .sonra aliyoruz aaa inek geldiii diyorumKonuşmadan bahsedilmiş kızlar benimki hala iki kelimeyi bir araya getirmiyor ve söyledikleri çok kısıtlı şeyler
Bende bir an önce bıcır bıcır konuşsun istiyorum ama erkek çocuklarda daha geç konuşabilir diyorlar
Canım Ankara dayım.24 pilot il varmış.illerin hepsi açıklanmadı ama büyük ihtimal var gibi.ilkolkul öğretmenimiz siz sıkı tutun ankara var gibi dedi.işi şansa bırakmak istemiyoruz.ne olacağa belli olsada şu belirsizlik kalksa.Canim siz pilot iller icindesiniz dimi siz bu gidisle bizden once gireceksiniz sinava .ya nasil bir karmasa yarattilar bakalim bizimde yarin belki yeni teog sistemi belli olacak diyorlar.kiyamam prensese stres yapmasin hep calistiniz zaten canim rabbim zihin acikligi versin ,onunu acsin insallah ..bol bol sinavlara girersede stresi kontrol altina almayida ogrenir ..
Ohhh masallahhh .ne guzel kiz cocuklarinin yeri bende ayri ya .. Hayirli olsun insallah...
Sagsaglim gelsin.
Sen de umarim rahatlarsin biraz daha..
Canim ne guzel rabbim saglikli versin insallah.bak bizim yagmurda bence konusmada geri .bide hem ingilizceyle karistirip duruyor .ben internetten konusma terapisi diye arattim .oradaki tavsiyeleri uyguluyotum .cok hizli gelisme gosteriyor .mesela inek resmi kesiyoruz .merdivenden atiyoruz ,aaa inek gittiii diyorum .sonra aliyoruz aaa inek geldiii diyorum
Bastan o hic katilmiyor ama belli bir sure sonra oyundan kryif aliyorsa hic konustugunu anlamadan kelimeleri soylemeye basliyor.
Gecen mesela kaydiraktan kayarken bu calismayi yaptik.sen en cok sevdigi oyunlarla ogret .
İkinci hamilelikler daha bulantılı oluyo diolar ama inş kolay geçer bundan sonra sağlıkla kucağına al cinsiyet değişmeş inş bi erkek bi kız benim de gönlümden geçenKonuşmadan bahsedilmiş kızlar benimki hala iki kelimeyi bir araya getirmiyor ve söyledikleri çok kısıtlı şeyler
Bende bir an önce bıcır bıcır konuşsun istiyorum ama erkek çocuklarda daha geç konuşabilir diyorlar
Belirsizlik en kotusu zaten .insallah guzel prenses guzel sonuclar alir hep calisti emekleri bosa gitmesin yavrunhnCanım Ankara dayım.24 pilot il varmış.illerin hepsi açıklanmadı ama büyük ihtimal var gibi.ilkolkul öğretmenimiz siz sıkı tutun ankara var gibi dedi.işi şansa bırakmak istemiyoruz.ne olacağa belli olsada şu belirsizlik kalksa.
Belirsizlik en kotusu zaten .insallah guzel prenses guzel sonuclar alir hep calisti emekleri bosa gitmesin yavrunhnCanım Ankara dayım.24 pilot il varmış.illerin hepsi açıklanmadı ama büyük ihtimal var gibi.ilkolkul öğretmenimiz siz sıkı tutun ankara var gibi dedi.işi şansa bırakmak istemiyoruz.ne olacağa belli olsada şu belirsizlik kalksa.
Amin canımBelirsizlik en kotusu zaten .insallah guzel prenses guzel sonuclar alir hep calisti emekleri bosa gitmesin yavrunhn
Canım malesef dunden beri bez takıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?