- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.721
Bez bağlıyorum tekrardan canım.Naptin canim hala devammi?
Ya bizimkide kakada hala sorunlu yani bazen yapiyor bazen yaparken soyler bazende soyluyor ama inatla altina yapiyor .kakalari onlar icin kiymetli
Nice mutlu yaşlaraSlm kızlar bugün dogumgunumuzdu gezdik eğlendik. .iyi oldu
Öyle pasta falan kesmedik ama hediyeler aldık kuzuma
Yarın asimiz var hayirlisiyla
Artık gündüzleri emmiyoruz uyanınca yapisirdi yapışmıyor hemen kahvaltı hazirliycam bebegim diyorum bekliyor ..maşallah diyeyim
Geceleri uykuya gecerken emerdi kimyon sürüyorum islatip birazcik napiyim olmadi başka türlü baktı baktı melül melül ah yavrumoglusum òögh olmuş artık sut bak dedim . .
Gece uyanınca da uyku sersemi diye emzirdim. .yakında iyice gecede biraktiricam inş.
Slm kızlar bugün dogumgunumuzdu gezdik eğlendik. .iyi oldu
Artık gündüzleri emmiyoruz uyanınca yapisirdi yapışmıyor hemen kahvaltı hazirliycam bebegim diyorum bekliyor ..maşallah diyeyim
Geceleri uykuya gecerken emerdi kimyon sürüyorum islatip birazcik napiyim olmadi başka türlü baktı baktı melül melül ah yavrumoglusum òögh olmuş artık sut bak dedim . .
Gece uyanınca da uyku sersemi diye emzirdim. .yakında iyice gecede biraktiricam inş.
O burun akıntısı epey bı gidiyor malesefmerhaba canım, Miranın burnu akmaya devam üstüne bana da bulaştırdıbizde de kıyafet ve bez değiştirirken acayip zorluyor beni kaçıp duruyor o kadar geriliyorum ki en sevmediğim anlar oldu cidden
Doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğmuş minik kuzu.Slm kızlar bugün dogumgunumuzdu gezdik eğlendik. .iyi oldu
Doğum gününüz kutlu olsun..Slm kızlar bugün dogumgunumuzdu gezdik eğlendik. .iyi oldu
Gecmis olsun. Daha kis gelmeden dokulduk patir paTirmerhaba canım, Miranın burnu akmaya devam üstüne bana da bulaştırdıbizde de kıyafet ve bez değiştirirken acayip zorluyor beni kaçıp duruyor o kadar geriliyorum ki en sevmediğim anlar oldu cidden
Tesekkür ederim canım cok sagol
Cok sukur.. Gelmis gecmis olsun.Selam kizlar. M Mavisu27DonukPudra tsk.ler artik iyi cok iyi yemek yemesi duzeldi agiz yaralari gecti iyice. El ayak yaralari kabuga dondu onlar da dokuliyor. Iz kalmasin diye krem suruyorum. Cok sukur cok. Yemek yiyo ya gerisi duzelir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?