2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Naptin canim hala devammi?
Ya bizimkide kakada hala sorunlu yani bazen yapiyor bazen yaparken soyler bazende soyluyor ama inatla altina yapiyor .kakalari onlar icin kiymetli
Bez bağlıyorum tekrardan canım.
Travma yaratır çocukta diye bıraktım.
Sürekli tuvalete gidelim mi diyordum artık kaçıyordu.
Bir de aferdersiniz kakayi kiyafetten peceteyle almaktan gina geldi
Kaç tane de attım bilmiyorum

fermante nasıl oldu Defne ?
Geçti mi o döküntüler kuzunun?

Bizim de bugün memleketten misafirlerimiz vardı. Kayinvalideler gorumceler..

Dün de oğlumla kitap fuarına gittik
Çok yoruldum ama çok güzeldi.
Ona kitap almaktan kendime bakamadim alamadım
Tabikiiii hep MÖ lu şeyler seçtik

wakewake canım M mambur çok haklı.
Oyunlarla güzel öğreniyor.
Mesela ahşap pazil hayvanları var onlari yerleştirirken hayvanları söylemeyi öğrendi.
Kelebek,ayı,aslan,kedi,keçi,böcek vs.

Slm kızlar bugün dogumgunumuzdu gezdik eğlendik. .iyi oldu
Öyle pasta falan kesmedik ama hediyeler aldık kuzuma
Yarın asimiz var hayirlisiyla
Artık gündüzleri emmiyoruz uyanınca yapisirdi yapışmıyor hemen kahvaltı hazirliycam bebegim diyorum bekliyor ..maşallah diyeyim
Geceleri uykuya gecerken emerdi kimyon sürüyorum islatip birazcik napiyim olmadi başka türlü baktı baktı melül melül ah yavrum oglusum òögh olmuş artık sut bak dedim . .
Gece uyanınca da uyku sersemi diye emzirdim. .yakında iyice gecede biraktiricam inş.

M Mavisu27 hm ama madem cisin varmi sorusundan kaciniyormus artik dedigin gibi etkilenmemesi icin iyi yapmissin canim.
Elbet birakacaklar ,genelde 3 yas ustu ccocuklarin bezli oldugunu hatirlamiyorum hic,akli erip kendilerini anlamaya baslayinca illa birakacaklar, takma sende bosver :)

hknzlm konusarak normal yollarla denemismiydin canim biraktirmayi. Hani genelde bisi surmeyin deniyor ya travma yaratmasin diye
Madem gunduzu birakmis,zamanla gece emmeyi birakir . Uyku sersemi olsa bile hatirlat sutun tadi bozulmustu hatirladinmi diye. Veya inek sutu yapmayi oner kabul eder zamanla diye dusunuyorum, hos bizim dusundugumuz.gibi gelismiyor isler ama :)

Nice mutlu yaşlara

Merhaba kizlar nasilsiniz
Defne nasil oldu fermante
Mira nasil G GCA

Bizimki de bez degistirmek istemiyor 2 gundur krizlerdeyiz resmen bez degistirmek iskence oldu

merhaba canım, Miranın burnu akmaya devam üstüne bana da bulaştırdı bizde de kıyafet ve bez değiştirirken acayip zorluyor beni kaçıp duruyor o kadar geriliyorum ki en sevmediğim anlar oldu cidden

Merhaba kizlar nasilsiniz
Defne nasil oldu fermante
Mira nasil G GCA

Bizimki de bez degistirmek istemiyor 2 gundur krizlerdeyiz resmen bez degistirmek iskence oldu

merhaba canım, Miranın burnu akmaya devam üstüne bana da bulaştırdı bizde de kıyafet ve bez değiştirirken acayip zorluyor beni kaçıp duruyor o kadar geriliyorum ki en sevmediğim anlar oldu cidden

nice mutlu yaşları olsun kuzunun inşallah

O burun akıntısı epey bı gidiyor malesef
Bizde de aynısı var canım artık ben telefon veriyorum eline bazen çünkü imkanı yok izin vermiyor.

Doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğmuş minik kuzu.

Doğum gününüz kutlu olsun..

Herkese uzun bi aradan sonra merhabaaa kıslarrrrrrr,
Hasta kuzulara geçmiş olsun benimki dahil
Bizi soracak olursanız yaramazlıkta boyut atladık sanırım.evde durmuyo sokakta var gücüyle kosuyor avm de yerlere yatıyo varın gerisini siz düşünün.
Neyse benimkide bu model cıktı napalım
Kızlar düşmelerde vurmalarda bi krem vardı hemen sürünce morarma ve kızarmayı şişmeyi önlüyodu hatırlayanınız yada bilen varmı ondan almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…