- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.821
Sağol canım allah yardım ediyor çok ağır geçirmiyorumNasil oldun canim? Gecmis olsun
Sağol canım allah yardım ediyor çok ağır geçirmiyorum
Göktuğ da olcak gibiydi peditus verdim hemen inşallah olmaz
Size de meme bırakmada kolaylıklar canım
İkinize de geçmiş olsun canım benim de geçen sene dizimde morluklar oldu stresten demişti Dr inş seninkinde ciddi bişey değildir uykunuzada gerçekten maşallah ben artık 2 yaş 3 yaş hiç bi beklentim yokGunaydin kizlar
Nasilsiniz ?biz bugun atesli uyandik .benim vucudumda morluklar vardi nezamandir oyuzden saglik ocagina gidecektum zaten yagmurumuda goturcem bakalim.
wakewake gecmis olsun hamileyken hasta olmak iyice zordur insallah atlatitsin biran evvel.
Cok gec.isi okuyanadim insallah herkes iyidir
tubaa1 bizim sinavlar basladu tamda yagmurum hasta oldu neyse rabbim baska dert vermesin yoruluyoz uykusuz kaliyoruz ama ayaktayiz sukur
Kizlar bizim uykumuz duzeldiaman masallah diyin ama 3ten sonra cise kalkip duruyoruzda ,yapamiyorda oyuzden rahatsiz olup 5.30ta kalkiyor.yanliz ben yanimdan ayirinca duzeldi kizlar hemde bir gecede darisi size insallah
Eki Görüntüle 2059259
Kızlar doktorumuz bağışıklığı güçlensin die bu şuruptan önerdi propolis vermeyi düşünen arkadaşlar vardı fikir olsun
G GCA Canım Mustafa beyin muayene ücreti artmış geçen hafta 165 çıkmış
Allah vicdan merhamet versin valla evet canım Mustafa bey verdi bugün gittik bizde Ertuğrul burnu hep tıkalı hırıltısı vardıHadi canımyılbaşında yaparlardı bu neyin zammıymış hayret bişey. soner bey var ya onunki 165 miş. erciyesteki ercan bey 90. Allah sağlık versin valla fiyatlar çok fena. vitamini mustafa bey mi verdi cnm
Allah vicdan merhamet versin valla evet canım Mustafa bey verdi bugün gittik bizde Ertuğrul burnu hep tıkalı hırıltısı vardı
Saol canım gece sürekli üstü açık yattığın da burun hep tıkalı kapatıyorum arkamı dönmeden açıyor ilaç verdiGeçmiş olsun canım ne dedi peki önemli bişey değildir inşallah
İkinize de geçmiş olsun canım benim de geçen sene dizimde morluklar oldu stresten demişti Dr inş seninkinde ciddi bişey değildir uykunuzada gerçekten maşallah ben artık 2 yaş 3 yaş hiç bi beklentim yok
Sagolun kizlar sagluk ocagina gittim ,yagmurumun birseyi yokmus sukur saglikliymis .zaten birdahada cikmadi sanirim dis cikariyor .M mambur cok gecmis olsun ilerlemez insallah...Rabbim guc kuvvet versin canim...sorma bizimde haftaya yazililar basliyo surekli tekrar yapiyoruz ve test cozuyoruz.ogretmenler surekli kuiz yapiyolar her gun yazili varmis gibi tempodayiz..okulumuzdan ogretm.cok memnunuz sukur.
Uykunuzada masallahhhhh darisi bizlere.memeyi biraktirmayi istiyorum ama istemekle kaldim.cok yogunuz duzenimizi bozup tempoyu dusurmek istemiyorum.kerem emereek uyuyo hala..gecede duzenli uyaniyo.bakalim hayirlisi..
Gecmis olsun...Saol canım gece sürekli üstü açık yattığın da burun hep tıkalı kapatıyorum arkamı dönmeden açıyor ilaç verdi
Son 1 ayda ya Ertuğrul hasta ya mira ikisinin aynı anda ii olduğun da haberleşelim
amin canim insallah ..
Efira38 gecmis olsun sizede haklisin gece hep aciliyorlar ..bende evham yaptim bir aydir durduk yere bir yerlerim mosmor oluyor ,kafama takacagima tahlil yaptirauim dedim buyuk ihtimalle yorgunluktandir
Teşekkür ederiz teyzelerGecmis olsun...
Bizimki de elleri ayaklari buz
Saol canım gece sürekli üstü açık yattığın da burun hep tıkalı kapatıyorum arkamı dönmeden açıyor ilaç verdi
Son 1 ayda ya Ertuğrul hasta ya mira ikisinin aynı anda ii olduğun da haberleşelim
Gunaydin..kızlar günaydın, doğum günleri yaklaşıyor malum miniklere alacak mısınız bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?