- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.861
Bizde akülü araba aldık ilk zamanlar çok sevdi şimdi yüzüne bakmıyor keşke almasaydık diyorum eşime o da yaza biner diyor bakalım
sorma teyzesi ya bu ara evciliklerimiz hep onun işe gitmesi üzerine kuruluyor. İşe gidip kırmızı ayakkabı alıyor bana süpriz :) hep kırmızı ama. Miranın vardı ardı küçük oluyor bana mesaj veriyor sanırım :)
Cocugum daha sana ne kadar mesaj verebilir annesialir misin kirmizi
Evet yarim litre su dokmus biraz bekletip kesmis bebek bezini.. Altindan da o kopukleri toplamisCanim ya o aksam etiketledigin sey bezle nasil oluyor ki tam olarak anlamadim
isatincami cikiyor o beyaz seyler acaba
Rica ederim canim .umarim keyif alir .. Yalniz kalemin ucu dar biraz sikilmaz insallah . ben dun suluboya fircalarindan genis olani verdim az su koyup oyle yapti..DonukPudra m sana müteşekkirim
Dün paylaştığın
Water magic setinin hayvanlar serisini sipariş veriyoruz .
Bizimki boyama yapmaya inanılmaz bayılıyor ama gel gelelim boya kalemlerini ısırıyor hatta yiyor
O yüzden bu set harika oldu
Teşekkürler
Bir de dün ne paylastin köpük derken ? Ben kaçırdım mitutkku
Ahh canim benim..canini sikma zaten cok yogunsun..Nasilsiniz kizlar ?
Bugun elktriklerimiz yoktu.yarinda oglumun sinavi var terslik buya dolu odevde .yagmuru durdurmak okadar zor olduki inanin sinirlerim harap durumda kafanizi sisirmis gibi olucam ama icime atmaktan hastalanicam bari anlatip biraz rahatlayayim .ya kolaylik olsun diye annemde kaliyorum-onlarin onerisiyle -ama iki evin isi bilmemneyi sanki hic bir fark yok yani inanin anneme isler kalmasin diye gece bile is yapiyorum ama o biz calisalim diye kiza bile bir saat ancak bakiyor ya zaten artik bakilacak halleride kalmadi oyun oynasa yetecek .bugun kirk takla attim neye yetiseyim sasirdim hic oynayayim demedi ve buyuk kizim oglum kizim kalkip oynatiyor onlar bu sefer calisamiyor .. oynatip baktigindada hep yakiniyor off kizlar ya valla cok doluyum .ne bana yardim etmek nede isimi yapmak zorunda degil suclamiyorum ama agrima gidiyor .helede yapilmis yardimlarin lafinin edilmesi cok kotu
Ya çok güldüm vay kerem vayRica ederim canim .umarim keyif alir .. Yalniz kalemin ucu dar biraz sikilmaz insallah . ben dun suluboya fircalarindan genis olani verdim az su koyup oyle yapti..
Sonrakinde kalemi verdim yap diye aksam ustu yemek yaparken geldi yanima kalemin ici bos. Ne cabuk bitirdi ki suyu bitti diye dusundum. Bakayim nasil boyamis dedim defterde bisi yok nerde burdaki su dedim ..
Cevap ictim ben onu
Kalemi döndürmus acmis icmis allahim
Umarim seninki yapmaz bunu ..
Sulu boya icin az su koyuyorum kaba onu bile icmis dun yatmadan once bi de su koy bitti diyor . naptin ictim
2 dk arkami donmeye gelmiyor ya.
Etikette ig de yapmistim. Sayfanin biri bebek bezine yarim litre su dokmus beklemis biraz.
Sonra ustten kesmis onu. Alttaki köpukleri cikarmis. Kar -buz goruntusu olmus.onunla aktivite yapmis
Canim zaten sık sık evimede geliyorum .neredeyse karsilikli apartmanlardayiz .mesela sabah cok erken evime gidip tee oglen geliyorum yada hafta sonralari .surekli evimde oluncada babam cok yoruluyor .babam hic bizsiz duramaz hergun sabahin korunde gelir .Ahh canim benim..canini sikma zaten cok yogunsun..
Canim en iyisi kendi evin.gitme bi sure.buyukler rahatliga alistigindan galiba tahammulsuz oluyolar..
Sana hak veriyorum canım işin hiç kolay değil en yakınlarından da yardım göremeyince iyice kötü oluyorsun.Nasilsiniz kizlar ?
Bugun elktriklerimiz yoktu.yarinda oglumun sinavi var terslik buya dolu odevde .yagmuru durdurmak okadar zor olduki inanin sinirlerim harap durumda kafanizi sisirmis gibi olucam ama icime atmaktan hastalanicam bari anlatip biraz rahatlayayim .ya kolaylik olsun diye annemde kaliyorum-onlarin onerisiyle -ama iki evin isi bilmemneyi sanki hic bir fark yok yani inanin anneme isler kalmasin diye gece bile is yapiyorum ama o biz calisalim diye kiza bile bir saat ancak bakiyor ya zaten artik bakilacak halleride kalmadi oyun oynasa yetecek .bugun kirk takla attim neye yetiseyim sasirdim hic oynayayim demedi ve buyuk kizim oglum kizim kalkip oynatiyor onlar bu sefer calisamiyor .. oynatip baktigindada hep yakiniyor off kizlar ya valla cok doluyum .ne bana yardim etmek nede isimi yapmak zorunda degil suclamiyorum ama agrima gidiyor .helede yapilmis yardimlarin lafinin edilmesi cok kotu
Aynen canim idare ediyorum iste esim icin.onceden cok takiyodum kafama simdi duymazdan geliyorum
Canim birazda kendini dusun cok yoruluyosun ve herkesi dusunuyosun.cocuklar zaten yetiyo gunluk hic bir is yapmasan sadece yemek ve dersler gunumuzu dolduruyo.yipraniyoruz cok.beden yorgunlugunun ustune bide kafa yorgunlugu girince iyice zor oluyo.malesefCanim zaten sık sık evimede geliyorum .neredeyse karsilikli apartmanlardayiz .mesela sabah cok erken evime gidip tee oglen geliyorum yada hafta sonralari .surekli evimde oluncada babam cok yoruluyor .babam hic bizsiz duramaz hergun sabahin korunde gelir .
Tahammulsuzluk sanirim yasliliktan degil karakterden kaynaklaniyor :)
Zaten su idare etmeler olmasaAynen canim idare ediyorum iste esim icin.onceden cok takiyodum kafama simdi duymazdan geliyorum
Amin canim saolasin..Zaten su idare etmeler olmasa
Allah senin hanene huzur versin
Evet yarim litre su dokmus biraz bekletip kesmis bebek bezini.. Altindan da o kopukleri toplamis
DonukPudra m sana müteşekkirim
Dün paylaştığın
Water magic setinin hayvanlar serisini sipariş veriyoruz .
Bizimki boyama yapmaya inanılmaz bayılıyor ama gel gelelim boya kalemlerini ısırıyor hatta yiyor
O yüzden bu set harika oldu
Teşekkürler
Bir de dün ne paylastin köpük derken ? Ben kaçırdım mitutkku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?