2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mutlu yillar canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sagolun kizlar vallahi canim cok sıkılıyor .esasen evlendikten sonra boyle cok yakin llmak iyi degil .cok sinir olurdum simdi kendi basima geldi.insani gecmiste yapilan baska olumsuzluklarda etkiliyor ve iyice uzuluyor insan .en iyisi biraz uzak olmak cokta kafaya takmamak
Sagolun varolun kizlar cansiniz

Buyudukce hic unutmayacaksin ,herayrintiyi ilk gun gibi hatirlayacaksin ve buyudukleri icin dahada duygusallascaksin :))
Mutlu huzurlu saglikli omurleri olsun yavrunun

Mutlu sağlıklı yollara iyi ki doğdular

Dogum gununuz kutlu olsun
Allahim nice yaslari nasip etsin.
Bizim de az kaldi cidden dolu dolu 2

M mambur canim cok yorgunsun ufacik bi sitemi bile kaldiramiyosun dimi? Bir evin bir cocugun isine biz yetisemezken sen iki ev 4 cocuk iki yasli nasil yetismeyi dusunuyorsun? Karsiligini da goremeyince uzuluyorsun ki haklisin..
Kendi hanendeki is guc senden beklentiler sana yeter. Annenin evine de yardimci bi kadin alin mesela.. torun sevmeye de gelipgitsinler uzak degil nasilsa..
Bu kadar stresle sana bisi olsa Allah korusunc
Cocuklari nalucak?
Kapasitenden fazlasini sunmaya calisma lutfen..

DonukPudra
Ayy kerem ya icmeye su mu bulamamis cok guldum hee..
Watermagic seti ben de inceledim cok guzel bizimkilere dogum gunu hediyesi seceneklerine ekleyecegim.. gercekten tesekkurler..
Boyle farkli seyleri paylastigi icin aytica tsk.ler

tubaa1 canim o ne karisiyo memeye emmeye sute yaa.. ne konustugunun farkinda degil sanirim.. iyy midemi kaldirdi..
Ahhh sorma canim..sadece meme mi? Herseye karismaya calisiyolar ama calisiyolar sadece..esim sukur mantikli biri.cevabini ben demeden veriyo.
Mesafeli durdugum halde boyle dusun.12 yillik evliyim daha alisamadim bu hallerine ..

Bugun erkenciyiz canim kizimla ing calisiyoruz.kuiz var oglusumda uyuyoki ohhh rahatiz

Buyudukce hic unutmayacaksin ,herayrintiyi ilk gun gibi hatirlayacaksin ve buyudukleri icin dahada duygusallascaksin :))
Mutlu huzurlu saglikli omurleri olsun yavrunun

Mutlu sağlıklı yollara iyi ki doğdular

Dogum gununuz kutlu olsun
Allahim nice yaslari nasip etsin.
Bizim de az kaldi cidden dolu dolu 2

tutkku dogum gununuz kutlu olsu..nice guzel yaslariniz olsun canim..

Cok sagolun kizlar,amin insallah hepimizinki sag hos olsun,guzel omurleri olsun insallah.
Zaman cok cok hizli gecti gercekten.

Tubacim kolay gelsin, ah su okullar..
Bilmiyorum orda nasil ama cok yukleniyorlar burda. Daha 2,3.sinif cocuklara neler neler ogretiliyor.
Kuzenimin cocugu yavrum daha simdiden dersler var diye disari oyun oynamaya cikinca bile kotu hisseidyor kendini, uzgun uzgun duruyor.
Keske bir sınırı olsa, fazla abartiliyor sankj

Ahh canim burda da oyle.ayni anlattigin gibi yaris ati gibiyiz..surekli yaris halinde cocuklar.egitim sistemini oturtamadilar her yil degisiklik..bizim simdiden 5.siniftayiz.istedigimiz lise belli hedefimiz belli.bu yuzden cok calisip diploma notunu yuksek tutmamiz lazim..iyi lise iyi universte demek.
Okula baslamayan arkadaslar keyfini cikarin.kizimin kucuklugunu hatirladigimda cokk daha rahattim.gezmeler tozmalar..simdi hafta ici kesinlikle misafir kabul etmiyorum kendimde zaten gitmiyorum.sinirli yani her sey.

Kizlar bebisler sag mi yoksa sol tarafimi kullaniyolar.benim oglus hep sol tarafi kullaniyo yemek yerken.boya yaparken ve ozellikle dikkat ediyorum top oynarken hep sol ayagiyla vuruyo.kalemi sol elinden alip saga veriyorum hemen geri sola alip boyuyo.merak ettim duzelirmiki yoksa biz solakmiyiz

Lisa sag elini kulaniyo ama beli de olmaz, birak sol elini kullansin zorlama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…