2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
keyif alir umarim Defne'm de
Rica ederim guzel seyler denk gelince zevkli oluyor oynamasi da cocuklarla. Bizlere de deneyim oluyor.

Kerem hep sag ile .. Gecen sene 2 elini de kullaniyordu ama bu sene hep sağ ile ayak da oyle topa vururken vs.
Solak olma ihtimali yuzde 90.. 3 yasinda tam oturur diyor bizim doktor.
Ben de solak biri olarak diyorum ki zorlama ... Ki sen denemek icin yapmissindir buyuk ihtimal ama rahmetli babanemler bakarken bana yazmayi saga yaptirmislar simdi her isimi solla yapiyorum ama yazi sag ile. Beyinde merkez komut zorlaniyormus 2ye bolumuyormus beyin devrelerim daha o zmandan yandi demek ah bilincsizlik annem hala uzulur bu duruma. Calisiyordum ilgilenemedim goremedim bu huylarini diye

Slm kizlar nasilsiniz? iyidiyelim iyi olalim,

Lisada hep bildigini okuyo, lisa solak olsa benide solak yapar
Biz de iyiyiz veee ahahh Lisa'yi da tam gomdun yapar onda o kapasite var valla

gomulen bi kisi varsa o benim beni parmaginda oynatiyo bu cadi

Okurken bile icim daraliyor cidden. Daha simdiden cocuklar o kadar zorlaniyorki.
Rabbim yardimciniz olsun.
Aynen tadini cikarmak gerekiyor.

Bu arada biz sag kullaniyoruz , ama aynen degistirmeye calisma bence.
Solak olmalari bence birseyi degistirmiyor, hep ayni.

tutkku dogum gununuz kutlu olsun..

tutkku doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu senelere sağlıcakla

Cok sagolun kizlar amin insallah

Benim kardesimde solak okulda kimse benle oturmak istemiyo derdi hep dayisina cekti heralde her huyuda dayisi zaten.3 yasini bekleyim o zaman.

Benimki suan ikisini de kullaniyo solak bile olsa sen el degisikligi yapma. Sol beyin daha cok calisiyordur ondan oyledir. Engel olma birak yapsin.

Canım bizimki de genelde solu kullanıyor.
Ama birkaç ay öncesine göre birazcık daha az. Ara ara saga da geçiyor artık.
Ben de bilemedim saglak mi solak mi
Erken galiba daha belli olması için.

Ay çok güldüm ya beyin devrelerin o zamandan yandı demek ah canım benim
Sanırım benimki de doğuştan yanık

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?
İki gündür giremedim annem ve ablam burda. Ev tam şenlik masaallah

Oğlum iki gündür anne Memet acıkti diyor çok mutluyum

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun canlar.
Ülkemiz ve milletimiz adına aydınlık gelecekler diliyorum

Kizlar lisanin dogum gunu kutlucam komsumu cagircam 2,5yasinda kizi var lisanin arkadasi burda gelenede ufak hediye veriyolar, boyama kitabi, boya kalem, not defteri,, etiket, bide supriz yumurta koycam yetermi sizce

Slm herkese nasilsiniz?
M Mavisu27 kolay gelsin canim... Insalllah. Mehmetcigim annne yemek diye hic rahat vermez sana yeni evde

ben demistim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…