- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.901
Lisada hep bildigini okuyo,Zaten istedigini yapiyo teyzesi.ne kadar denediysem degistirdi hep
DonukPudra
Ayy kerem ya icmeye su mu bulamamis cok guldum hee..
Watermagic seti ben de inceledim cok guzel bizimkilere dogum gunu hediyesi seceneklerine ekleyecegim.. gercekten tesekkurler..
Boyle farkli seyleri paylastigi icin aytica tsk.ler
Kerem hep sag ile .. Gecen sene 2 elini de kullaniyordu ama bu sene hep sağ ile ayak da oyle topa vururken vs.Kizlar bebisler sag mi yoksa sol tarafimi kullaniyolar.benim oglus hep sol tarafi kullaniyo yemek yerken.boya yaparken ve ozellikle dikkat ediyorum top oynarken hep sol ayagiyla vuruyo.kalemi sol elinden alip saga veriyorum hemen geri sola alip boyuyo.merak ettim duzelirmiki yoksa biz solakmiyiz
Slm kizlar nasilsiniz?iyidiyelim iyi olalim,
Biz de iyiyiz veee ahahhLisada hep bildigini okuyo,lisa solak olsa benide solak yapar
keyif alir umarim Defne'm de
Rica ederimguzel seyler denk gelince zevkli oluyor oynamasi da cocuklarla. Bizlere de deneyim oluyor.
Kerem hep sag ile .. Gecen sene 2 elini de kullaniyordu ama bu sene hep sağ ile ayak da oyle topa vururken vs.
Solak olma ihtimali yuzde 90.. 3 yasinda tam oturur diyor bizim doktor.
Ben de solak biri olarak diyorum ki zorlama ... Ki sen denemek icin yapmissindir buyuk ihtimal amarahmetli babanemler bakarken bana yazmayi saga yaptirmislar simdi her isimi solla yapiyorum ama yazi sag ile. Beyinde merkez komut zorlaniyormus 2ye bolumuyormus beyin devrelerim daha o zmandan yandi demek ah bilincsizlik annem hala uzulur bu duruma. Calisiyordum ilgilenemedim goremedim bu huylarini diye
Biz de iyiyiz veee ahahhLisa'yi da tam gomdun yapar onda o kapasite var valla
gomulen bi kisi varsa o benim beni parmaginda oynatiyo bu cadi
Ahh canim burda da oyle.ayni anlattigin gibi yaris ati gibiyiz..surekli yaris halinde cocuklar.egitim sistemini oturtamadilar her yil degisiklik..bizim simdiden 5.siniftayiz.istedigimiz lise belli hedefimiz belli.bu yuzden cok calisip diploma notunu yuksek tutmamiz lazim..iyi lise iyi universte demek.
Okula baslamayan arkadaslar keyfini cikarin.kizimin kucuklugunu hatirladigimda cokk daha rahattim.gezmeler tozmalar..simdi hafta ici kesinlikle misafir kabul etmiyorum kendimde zaten gitmiyorum.sinirli yani her sey.
tutkku doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu senelere sağlıcakla
Benim kardesimde solak okulda kimse benle oturmak istemiyo derdi hepkeyif alir umarim Defne'm de
Rica ederimguzel seyler denk gelince zevkli oluyor oynamasi da cocuklarla. Bizlere de deneyim oluyor.
Kerem hep sag ile .. Gecen sene 2 elini de kullaniyordu ama bu sene hep sağ ile ayak da oyle topa vururken vs.
Ben de solak biri olarak diyorum ki zorlama ... Ki sen denemek icin yapmissindir buyuk ihtimal amarahmetli babanemler bakarken bana yazmayi saga yaptirmislar simdi her isimi solla yapiyorum ama yazi sag ile. Beyinde merkez komut zorlaniyormus 2ye bolumuyormus beyin devrelerim daha o zmandan yandi demek ah bilincsizlik annem hala uzulur bu duruma. Calisiyordum ilgilenemedim goremedim bu huylarini diye
Degisecegini pek sanmiyorum..Benim kardesimde solak okulda kimse benle oturmak istemiyo derdi hepdayisina cekti heralde her huyuda dayisi zaten.3 yasini bekleyim o zaman.
Benimki suan ikisini de kullaniyo solak bile olsa sen el degisikligi yapma. Sol beyin daha cok calisiyordur ondan oyledir. Engel olma birak yapsin.Kizlar bebisler sag mi yoksa sol tarafimi kullaniyolar.benim oglus hep sol tarafi kullaniyo yemek yerken.boya yaparken ve ozellikle dikkat ediyorum top oynarken hep sol ayagiyla vuruyo.kalemi sol elinden alip saga veriyorum hemen geri sola alip boyuyo.merak ettim duzelirmiki yoksa biz solakmiyiz
Evet canim aynen katiliyorum.kardesim sanatci zaten.hem univrs.okudu isinede girdi muzigini sahnesini birakmadi.Degisecegini pek sanmiyorum..
Solaklar pratik zekali ve daha sanata yatkinlarmis.
Canım bizimki de genelde solu kullanıyor.Kizlar bebisler sag mi yoksa sol tarafimi kullaniyolar.benim oglus hep sol tarafi kullaniyo yemek yerken.boya yaparken ve ozellikle dikkat ediyorum top oynarken hep sol ayagiyla vuruyo.kalemi sol elinden alip saga veriyorum hemen geri sola alip boyuyo.merak ettim duzelirmiki yoksa biz solakmiyiz
Ay çok güldüm ya beyin devrelerin o zamandan yandı demek ah canım benimkeyif alir umarim Defne'm de
O zaman biz kesin solagizDegisecegini pek sanmiyorum..
Solaklar pratik zekali ve daha sanata yatkinlarmis.
Ay çok güldüm ya beyin devrelerin o zamandan yandı demek ah canım benim
Sanırım benimki de doğuştan yanık
ben demistim dimiİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?
İki gündür giremedim annem ve ablam burda. Ev tam şenlik masaallah
Oğlum iki gündür anne Memet acıkti diyor çok mutluyum
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun canlar.
Ülkemiz ve milletimiz adına aydınlık gelecekler diliyorum
Yeterli benceKizlar lisanin dogum gunu kutlucam komsumu cagircam 2,5yasinda kizi var lisanin arkadasi burda gelenede ufak hediye veriyolar, boyama kitabi, boya kalem, not defteri,, etiket, bide supriz yumurta koycam yetermi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?