2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

ay canım o nasıl söz ya. sanırım evde olsam hiç yemese bende yaparım ama zaten günde tek öğün ben yediriyorum öyle olunca koşturuyorum cadının arkasından.

valla geçen sene enciir diyerek 1 tane yerdi şimdi yüzüne bakmıyor

Bastan kaciyorlar ama arada yemek vermezsen mecbyr oturunca yiyor en azindan olmeyecek kadar :))belli sure sonra oyna
madan hizlica yiyip kalkiyorlar

Senin yagmur yiyor mu kendisi nasil durumu?
Yiyor masallah canim herseyi kendisi yiyor ,corbasida dahil .tabii ic dis tonla kiyafet kirleniyor ama olsun .ben kucuk oglumda cok hata yaptim inan ilkokulda bile tv karsisinda ozel olarak yiyordu .okulda beslenmesini nasil yiyecegini bilmiyordu ,cekiniyordu .bunda asla yapmiycam dedim .blw usulu basladikya oyuzden kendi yemesi konusunda sikintim olmadi ama iste sadece sanki az yiyormus gibi geliyor .
Artik hizlandida yemesi ,hadi yemek hazir diye seslenince kosup masaya oturuyor bizle bir yiyip kalkiyor-bazende sadece yalanip kalkiyor -.
Arada meyve vereceksem kos tabagini getir diyorum ,oda kosup tabak getiriyor artik onuda nerde isterse yiyor -genelde video actiriyor-
Ama malesef herseyin tadina baksada cok yemek seciyor

Son4 bizimde alttan biri patlamis dislerini silerken fark ettim. Sukur kaldi 3 damak yirtilcak.

Tuba veriyorum arada. Hayirli az kaldi
Kizlar biz tum azilarida cikardik enson iki azida tek kisilik yatagi salona yere atmistik .aman allahim oyle zordu gece habire yatak degistirtti . Bizim disler cikti ama hala cadiii:))

Kizlar biz tum azilarida cikardik enson iki azida tek kisilik yatagi salona yere atmistik .aman allahim oyle zordu gece habire yatak degistirtti . Bizim disler cikti ama hala cadiii:))
Bizim de ustte biri patlamis digeri daha patlayacak iki hafta oldu. Alttakilerde bisi gorunmuyor daha beyaz ustleri. Yalniz el hep agizda kendini kusturacak kadar sokuyo elini sonra da oguruyor.

Cok guzel canim. Benim kiz da meyve findik fistik hepsini yer. Cani isterse yemegini de yiyor. Ama genelde anne sen yedir diyor o da kolayi seciyor sanirim. Gun icinde elinde telefon oluyor tabi. Coi zorlarsa tel veriyorum yemek yerken ama cogunlukla masa basinda yiyoruz..
Aksamlari da babasinin ilgilenmesinden hoslaniyor. O yedirsin istiyor.

Kizlar bir konuda daha fikrinizi alayim istiyorum. Biz bu bebelere oda yaptik her ne kadar yataklarinda yatmasalarda.. benim bikac gundur aklimi kurcalayan sey acaba yatagin etrafi kapali rahat inip cikamiyo diye mi uykuya yataginda devam etmiyor? Yoksa gercekten disten mi o huysuzluk? Bizim yatak buyuyen yatak oldugu icin acaba diyorum korkuluklari cikartsam da kenarina tek bir korkuluk taksam da oyle mi uyutsam.. yoksa daha erken mi? 3yasini da atlatip oyle mi gecmek gerek buyuk yataga? Kararsizim..

Biz uzun suredir buyuk yataktayiz. Tabani da alcak.. Digerinden kerem 2 kere nasil atladi(epey yukseikti boyundan) hala anlayabilmis degilim ama gece oyle atlayinca bir yerini kirmadan cocuk soktu esim. Yan korkuluk yok bizde mesela alcak oldugu icin ayagimda salladigim yastigi koyuyorim kafasini gelcek yere.

Mendil de yazdigin sekilde evet

2.azilar ne zormus ya
Gerci tum disleri zor cikardi da
Gece yuz bin kez ayagimda kalorifer de acilmamisti dondum.
Basim catliyor. Bugun ise gitmedim oglen uyuruz diye nerde 15 dk sonra kalkti eli surekli agzinda.hayirli bir bitseydi
Allah kolaylık versin canım
Sık dişini ha gayret kara göründü

Ben de aynı kararsizliktayim.
Beşiği bozmadik.
Ama bize ihtiyacı olmasın uyandiginda kendi inebilsin bagimliymis gibi hissetmesin istiyorum.

Bence yaşları yatak için uygun ama ben beşik halı daha sıcak olur diye bozmuyorum. Bir de korumalık olsa da bizim sıpa yine de düşer diye. Çünkü uyuduğu yerde resmen daire çiziyor

Hem besigi var hem ablasinin ranzasinin altkati var ama yer yatagi yaptim ben cok donuyor deli gibi yatiyor gece .korkacagima o rahat ben rahat olayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…