- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.001
Gercekten urkutucu korkunc duruyoEki Görüntüle 2062721 o urkmesinde kim urksun ev suslemeleri :)
Çalışmadan da olmuyoki canım.çocuk bişwy soruyo çalışmazsam kalıyorum öyle..ne diyim canım kolay gelsin bize.öğlenci olduğumuz iyi oldu gunduz oğlumla oynuyorum uyduğunda ders yapıyorum..akşam kızımla ilgilenıyorum.bazen benımde enerji bitiyo halsizlik oluyo hemen bı turk kahvesi kendime getiriyotubaa1 kolay gelsin canim .bizimde teog 1dedigimiz yazdan beri calistigimiz konular bitti ,simdi yeni konular var ve ben hepsini onceden calismaliyim bugunlerdede hic gucum yokya oyle yorgun ve halsizimki tamda sinavlar basladi off elimi kaldirasim yok erkenden uyumak istiyorum onuda beceremiyorum depresyon hali nedir anlamadim.yagmurda oyun istiyor nasil olacak gunduzleri isimiz cok zor valla.
Sagol canim amin ... Insallah.DonukPudra canim kerem inle esinle hepbirlikte yaslanin insallah .yakisikli pasanın tum omru saglikli ,huzurlu olsun insallah ...
Aynen hakikaten canim onceden calismak sart ya bide konularda zorlasiyor ,soyle bir bakayim yeter diyemiyoruz illaki duzgunce ogrenicez .Çalışmadan da olmuyoki canım.çocuk bişwy soruyo çalışmazsam kalıyorum öyle..ne diyim canım kolay gelsin bize.öğlenci olduğumuz iyi oldu gunduz oğlumla oynuyorum uyduğunda ders yapıyorum..akşam kızımla ilgilenıyorum.bazen benımde enerji bitiyo halsizlik oluyo hemen bı turk kahvesi kendime getiriyo
Yaa harikaa.
kimse cadi degil ama bahane bayram yapmislarYaa harikaa.
Ne guzel.
Insanlar arada da olsa eglenip kafa dagitacak seyler yapiyorlar..
Bizde eksik olan sey
Ayni dertten muzdaribim. Bi de diyorum ki bo tek ben mi takiyorum disari cikma derdini boyle. Esime kalsa hava soguk ne cikmasi der. Bense olabildigince cikariyorum da ins ters tepmez tabi.Hava guzel degil mi canim
Yagmur yagmadigi her an disari cikarma derdindeyim yoksa evde durum vahim :)
Bu ara cok sukur gunesli ,olabildigince disari atiyoruz kendimizi.
Soguk,moguk alissinlar her havaya azcik bagisiklik kazansinlar
Yoksa tum gun evde olunca artik kuracak oyun kalmiyor ya :/
Ben de cikartiyorum alissin serin soguk havaya da. Evde daha cok hasta olcaklar. Cikinca da camlari acip havalandiriyom evi..Y
Ayni dertten muzdaribim. Bi de diyorum ki bo tek ben mi takiyorum disari cikma derdini boyle. Esime kalsa hava soguk ne cikmasi der. Bense olabildigince cikariyorum da ins ters tepmez tabi.
Evde de vakit gecmiyo ayni oyunlari dondur dur cocuk da sıkılıyor. Yeni oyuna adaptasyon icin bikac sefer yapmak gerekiyor.
Tabi sokaga cikma iyi de ev isi yemek hepsi sirada bekliyor.. cok yipratici bi donem ya..
Y
Ayni dertten muzdaribim. Bi de diyorum ki bo tek ben mi takiyorum disari cikma derdini boyle. Esime kalsa hava soguk ne cikmasi der. Bense olabildigince cikariyorum da ins ters tepmez tabi.
Evde de vakit gecmiyo ayni oyunlari dondur dur cocuk da sıkılıyor. Yeni oyuna adaptasyon icin bikac sefer yapmak gerekiyor.
Tabi sokaga cikma iyi de ev isi yemek hepsi sirada bekliyor.. cok yipratici bi donem ya..
Bizde 16 kasımda gidicez..gitmeden arayım saolasın canım..Gunaudin kizlar
Cok sinirliyimmm..
Bugun 2 yas asisi vardi. Gittim asi yokmus sorunlu asiymis..ellerinde eee neden bana bugunu veriyorsun gel diye..
Ben muneccim miyum nerden bilebilirim bu asinin boyle oldugunu.
Sabahin 5inden beri zaten ayaktayiz onun sersemligi ve gerginligi ayri. Taksiye bosa para verdigim ayri..
Hemsireye biraz sert ciktim. Sanki bizim isimiz gucumuz vs yok.
Aklinizda bulunsun kizlar gitmeden arayin 2 yas asisi icin.
Devlet gec gonderiyomus bulunmuyormus vs vs..Bizde 16 kasımda gidicez..gitmeden arayım saolasın canım..
Sorunlu aşı ne demekmiş anlamadım.ama keşke haber verselerdi boşu boşuna yorulmazdın.hem yoruldun hemde aşı stresi..
Nerdesin sen23 aydan sonra adet oldum hicccc ozlememisim:))) artik menopoza girdigimden neredeyse emindim oysaki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?