2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tubaa1 kolay gelsin canim .bizimde teog 1dedigimiz yazdan beri calistigimiz konular bitti ,simdi yeni konular var ve ben hepsini onceden calismaliyim bugunlerdede hic gucum yokya oyle yorgun ve halsizimki tamda sinavlar basladi off elimi kaldirasim yok erkenden uyumak istiyorum onuda beceremiyorum depresyon hali nedir anlamadim.yagmurda oyun istiyor nasil olacak gunduzleri isimiz cok zor valla.

Çalışmadan da olmuyoki canım.çocuk bişwy soruyo çalışmazsam kalıyorum öyle..ne diyim canım kolay gelsin bize.öğlenci olduğumuz iyi oldu gunduz oğlumla oynuyorum uyduğunda ders yapıyorum..akşam kızımla ilgilenıyorum.bazen benımde enerji bitiyo halsizlik oluyo hemen bı turk kahvesi kendime getiriyo

Aynen hakikaten canim onceden calismak sart ya bide konularda zorlasiyor ,soyle bir bakayim yeter diyemiyoruz illaki duzgunce ogrenicez .
Evet canim oglenci olmasi iyi olmus .neyse benimkilerde enazindan hepsi bir gidip geliyor boylece sadece ogleden sonra deliriyorum

Y
Ayni dertten muzdaribim. Bi de diyorum ki bo tek ben mi takiyorum disari cikma derdini boyle. Esime kalsa hava soguk ne cikmasi der. Bense olabildigince cikariyorum da ins ters tepmez tabi.
Evde de vakit gecmiyo ayni oyunlari dondur dur cocuk da sıkılıyor. Yeni oyuna adaptasyon icin bikac sefer yapmak gerekiyor.
Tabi sokaga cikma iyi de ev isi yemek hepsi sirada bekliyor.. cok yipratici bi donem ya..

Ben de cikartiyorum alissin serin soguk havaya da. Evde daha cok hasta olcaklar. Cikinca da camlari acip havalandiriyom evi..
Ev islerinden de biktim..
Kendime ait bir 15 dk olmamasindan da
Bu sene hafif yagmurda da cikartmak istiyorum.yagmurluk alip.

Gunaudin kizlar
Cok sinirliyimmm..
Bugun 2 yas asisi vardi. Gittim asi yokmus sorunlu asiymis..ellerinde eee neden bana bugunu veriyorsun gel diye..
Ben muneccim miyum nerden bilebilirim bu asinin boyle oldugunu.
Sabahin 5inden beri zaten ayaktayiz onun sersemligi ve gerginligi ayri. Taksiye bosa para verdigim ayri..
Hemsireye biraz sert ciktim. Sanki bizim isimiz gucumuz vs yok.
Aklinizda bulunsun kizlar gitmeden arayin 2 yas asisi icin.

Gecen sene pek cikardigimi hatirlamiyoeum , ee noldu yine hasta.
En iyisimi cikip alissinlar.
Evde gercekten fark ediyorum asiri cok sıkiliyor.
Ne yapacagini bilmemezlikten oyle donup durup,oturup bacak salliyor, suratinda sıkılmis ifadeyle
yani nasipse soguk bile olsa cop atmaya gidip gelecek kadar bile indiririm, baska care yok.
Birde daha cok baska cocuklarla bir araya getirmek istiyorum, bagisıkligi icin onemli cunki, hem psikolojik olarak iyi
Gecen kis 1 ay kadar dogru duzgun cikarmadik cocugu soguk diye hatirlarsaniz yazmistim burda yavrum.bi icine kapabmisti,dalip duruyordu. Ayni seyleri yasamak istemedigim icin atiyoruz kendimizi disari

Bizde 16 kasımda gidicez..gitmeden arayım saolasın canım..
Sorunlu aşı ne demekmiş anlamadım.ama keşke haber verselerdi boşu boşuna yorulmazdın.hem yoruldun hemde aşı stresi..

Bizde 16 kasımda gidicez..gitmeden arayım saolasın canım..
Sorunlu aşı ne demekmiş anlamadım.ama keşke haber verselerdi boşu boşuna yorulmazdın.hem yoruldun hemde aşı stresi..
Devlet gec gonderiyomus bulunmuyormus vs vs..
Daha 1 hafta once halbuki baska bisi icin gidip gorusmustum saglikocagina kendi demisti asisi var su tarihte diye. O zaman neden demiyor. Valla cinnetlikler.
Acayip gerginim sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…