2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim tatli cadilarimiz Lisa ile Yağmur @mambur kanadali35
Hanimkizlarimizsa Mira'yla Defne G GCA fermante

Reklamlarda Hanım efendi , film başlayınca Korku filmi :) valla teyzesi çok komik ve entresan bi kızım var. masal ister anlattığımı beğenmez. motorsiklet hastası kırmızı motorlu kız desem mavi ister mavi desem siyah olsun der. motora binip ormana gitti desem yok dağa gitsin der. kızım doğduğu günden beri her şeye karşı :)

bugün sabah babannesine bırakırken yolda Tarkan'dan yollayı açıp kuduruyoruz, muhtemelen beni görenler kadın deli mi ne diyorlardır. bana demesin mi annee benimde kızım olsa da onunla oynasam diye :) şok geçirdim çok güldüm.

Yollayi bizde cok seviyoruz dinlerken duramiyo yerinde..ayyy masallah cok guldurdu beni..seni annane bile yapmis baksana.fistik findik mira kizlar bi ayri cilveli cadi oluyolar

Yollayi bizde cok seviyoruz dinlerken duramiyo yerinde..ayyy masallah cok guldurdu beni..seni annane bile yapmis baksana.fistik findik mira kizlar bi ayri cilveli cadi oluyolar

ya Allah sağlıklı ömür versin o günleri de görürüm inşallah. valla dediğin gibi değişik bir cilveleri var. aslında pek değil genelde doğrucu davut modunda ama bazen özellikle babaya çok yapıyor :)

ya Allah sağlıklı ömür versin o günleri de görürüm inşallah. valla dediğin gibi değişik bir cilveleri var. aslında pek değil genelde doğrucu davut modunda ama bazen özellikle babaya çok yapıyor :)

DonukPudra tekrar iyiki dogmus Kerem canim. Dogum.gunu hediyesi olarak disler kolayca ciksin insallah

Ya aslinda evet calisinca cok daha farkli oluyor.
Artik herseyi kendileri seciyor gercekten, damak zevleri oturmaya basladi hatta oturdu sanki

Bastan kaciyorlar ama arada yemek vermezsen mecbyr oturunca yiyor en azindan olmeyecek kadar :))belli sure sonra oyna
madan hizlica yiyip kalkiyorlar

Bakalim tv siz yeme isini halledeyim hele nasipse sira kendi yemesine gelecek.
Bugun tv siz yedik bakalim, devami gelir insallah

Canim bizim aynen buyuyen yatak, o besik kismini soktuk baya oldu, cunki o besik yuksek yuksek, benim bile canimi sıkiyor, hapisteymis gibi.
Ama iste orda yatmiyor,bizle yatiyor.
Zaten yatmayacagini biliyodum,sadece kendi istedigi zaman gitsin otursun,oynasin diye sokturdum alissin diye. Sokmeden once zaten yine yatmiyordu yataginda.
Simdi duser diye yatirmiyorum biraz daha buyusun bakalim, cok deli yatiyor cunki 2 donmede yere duser :)

Ya çok güldüm
İlahi Mira yaa o nasıl diller masaallah sipaya
Desene doğuştan muhalefet

M Mavisu27 tabiki davetlisiniz gelmeyen ne olsun kostum sart:) cumartesi ama cuma kutlucaz, once oyun parkina gitcez, kudurcaz sonra evde pasta, cumartesi de su parkina gitceza. herkes davetli
Oh ne güzel kutlama masaallah
Eglenceniz mutluluğunuz bol olsun c
Mutlaka resim istiyoruz bak.
Resmi kirpinca da mı yüklenmiyor denedin mi canım.

Selam kızlar.
İyi ögleden sonraları dilerim hepinize.
Sabah giremeyince anca

Ben çok sıkıldım ben çok bunaldım evde napıyosunuz sizzz

Farketmiyorum herhalde ne kadar offf öfff diyorsam oğlum da iki gündür öfff öfff diyip geziyor ortada

Selam kizlar
Yatak konusunda beni aydinlattiniz cok tesekkurler artik netim bu konuda. Bir an once kizimin odasini yeniden duzdnleyecgim. Insallah artik yatagina doner. Aslinda gece cok uyandigi icin uyumuyor yataginda yoksa uyur. Yani ilk bas orda uyuyor sonra uyaninca ben ugrasamadigim icin yanima aliyorum.

G GCA masallah ne zeki cocuk nerden baglantiyi kurmus baksana affeerim ona.

Hava guzel degil mi canim
Yagmur yagmadigi her an disari cikarma derdindeyim yoksa evde durum vahim :)
Bu ara cok sukur gunesli ,olabildigince disari atiyoruz kendimizi.
Soguk,moguk alissinlar her havaya azcik bagisiklik kazansinlar
Yoksa tum gun evde olunca artik kuracak oyun kalmiyor ya :/

Hicccc oflama canim..bi cay demle ac tv yi yap keyfini.keyif yapmayi ozledim..haftaya tam 5 yazili var oturdum ders calisiyorum yaa..fen ve ing calisiyorum simdi.anlamadigim yerleri ogreniyorum..offf offf..
Kizim dun diyoki annecim benim yuzumden hic dizi izlemıyosun ilk maaşımı sana vericem dedi bide havuzlu villa alıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…