- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.981
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Bizim tatli cadilarimiz Lisa ile Yağmur @mamburkanadali35
Hanimkizlarimizsa Mira'yla Defne G GCAfermante
Yollayi bizde cok seviyoruzReklamlarda Hanım efendi , film başlayınca Korku filmi :) valla teyzesi çok komik ve entresan bi kızım var. masal ister anlattığımı beğenmez. motorsiklet hastası kırmızı motorlu kız desem mavi ister mavi desem siyah olsun der. motora binip ormana gitti desem yok dağa gitsin der. kızım doğduğu günden beri her şeye karşı :)
bugün sabah babannesine bırakırken yolda Tarkan'dan yollayı açıp kuduruyoruz, muhtemelen beni görenler kadın deli mi ne diyorlardır. bana demesin mi annee benimde kızım olsa da onunla oynasam diye :) şok geçirdim çok güldüm.
Yollayi bizde cok seviyoruzdinlerken duramiyo yerinde..ayyy masallah cok guldurdu beni..seni annane bile yapmis baksana.fistik findik mira kizlar bi ayri cilveli cadi oluyolar
Yollayi bizde cok seviyoruzdinlerken duramiyo yerinde..ayyy masallah cok guldurdu beni..seni annane bile yapmis baksana.fistik findik mira kizlar bi ayri cilveli cadi oluyolar
Amin canimm..ya Allah sağlıklı ömür versin o günleri de görürüm inşallah. valla dediğin gibi değişik bir cilveleri var. aslında pek değil genelde doğrucu davut modunda ama bazen özellikle babaya çok yapıyor :)
ay canım o nasıl söz ya. sanırım evde olsam hiç yemese bende yaparım ama zaten günde tek öğün ben yediriyorum öyle olunca koşturuyorum cadının arkasından.
valla geçen sene enciir diyerek 1 tane yerdi şimdi yüzüne bakmıyor
Bastan kaciyorlar ama arada yemek vermezsen mecbyr oturunca yiyor en azindan olmeyecek kadar :))belli sure sonra oyna
madan hizlica yiyip kalkiyorlar
Kizlar bir konuda daha fikrinizi alayim istiyorum. Biz bu bebelere oda yaptik her ne kadar yataklarinda yatmasalarda.. benim bikac gundur aklimi kurcalayan sey acaba yatagin etrafi kapali rahat inip cikamiyo diye mi uykuya yataginda devam etmiyor? Yoksa gercekten disten mi o huysuzluk? Bizim yatak buyuyen yatak oldugu icin acaba diyorum korkuluklari cikartsam da kenarina tek bir korkuluk taksam da oyle mi uyutsam.. yoksa daha erken mi? 3yasini da atlatip oyle mi gecmek gerek buyuk yataga? Kararsizim..
Reklamlarda Hanım efendi , film başlayınca Korku filmi :) valla teyzesi çok komik ve entresan bi kızım var. masal ister anlattığımı beğenmez. motorsiklet hastası kırmızı motorlu kız desem mavi ister mavi desem siyah olsun der. motora binip ormana gitti desem yok dağa gitsin der. kızım doğduğu günden beri her şeye karşı :)
bugün sabah babannesine bırakırken yolda Tarkan'dan yollayı açıp kuduruyoruz, muhtemelen beni görenler kadın deli mi ne diyorlardır. bana demesin mi annee benimde kızım olsa da onunla oynasam diye :) şok geçirdim çok güldüm.
Ya çok güldümReklamlarda Hanım efendi , film başlayınca Korku filmi :) valla teyzesi çok komik ve entresan bi kızım var. masal ister anlattığımı beğenmez. motorsiklet hastası kırmızı motorlu kız desem mavi ister mavi desem siyah olsun der. motora binip ormana gitti desem yok dağa gitsin der. kızım doğduğu günden beri her şeye karşı :)
Oh ne güzel kutlama masaallah
Selam kızlar.
İyi ögleden sonraları dilerim hepinize.
Sabah giremeyince anca
Ben çok sıkıldım ben çok bunaldım evde napıyosunuz sizzz
Farketmiyorum herhalde ne kadar offf öfff diyorsam oğlum da iki gündür öfff öfff diyip geziyor ortada
Hicccc oflama canim..bi cay demle ac tv yi yap keyfini.Selam kızlar.
İyi ögleden sonraları dilerim hepinize.
Sabah giremeyince anca
Ben çok sıkıldım ben çok bunaldım evde napıyosunuz sizzz
Farketmiyorum herhalde ne kadar offf öfff diyorsam oğlum da iki gündür öfff öfff diyip geziyor ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?