- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.141
Sagolasin darisi hayirli size insallahCanım geçmiş olsun kurtulmuşsunuz..darısı bize..bizim izlemde olacak 22 ayda çağırdı gelmezseniz aşıda yaparız demişti.
Canım ıspanaklı çorba tarifi hangi sayfa da int baktım da çok tarif var
Insallah sagolasinGule gule kullansin. Bu sene bende istiyorum yagmurluk ve yagmur cizmesi..hafif yagmurda cikartcam nasipse.
Zorunlumu bilmiyorum canım.en son 18 ayda izlem oldu.22 ayda aradı gel diye istersen gel gelmezsen..2 yaşındaki aşıda izleminide yaparız demiştiSagolasin darisi hayirli size insallah
Bu izlemlere gitmek zorunlu mu
Pek sanmiyorum ama deneyip gorcez bakalimarinlihayat dan yaptim canim.Genelde tutuyor onun tarifleri
Insallah sagolasin
Aynen yagmurda cikarmayi cok istiyorum ama yalan yok korkuyorum hastalanirsa diye
Masallah lisayaSlm kizlar nasilsiniz? Bizde dun gittik dr. a 13kg 88cm , ikili cumle kuruyor mu, bide komutlari aliyomu diye bikac soru sordu, biz halen emiyoruz mutlaka dislerini fircala dedi emdik ten sonra. Su meme tiryakiliginden vazgecemiyoz tuvalet egitimi icin hazirmis.. Bizden bukadar. yarin kar var
İyi ki doğdu yağmur bizde seni iyiki tanıdık birlikte güzel yollarınız olsun inş
Iyiki dogmus canim kuzucugun
Huzurlu seneleriniz olsun insallah
sagolun kizlar rabbim hepimizin yavrulariyla huzurlu seneleri olsun insallahBiz de seni iyiki tanimisiz canım
Güzel Yağmur ün doğum günü kutlu olsun
Yağmur gibi bereketli bir ömrü olsun
Masallah fıstıgaSlm kizlar nasilsiniz? Bizde dun gittik dr. a 13kg 88cm , ikili cumle kuruyor mu, bide komutlari aliyomu diye bikac soru sordu, biz halen emiyoruz mutlaka dislerini fircala dedi emdik ten sonra. Su meme tiryakiliginden vazgecemiyoz tuvalet egitimi icin hazirmis.. Bizden bukadar. yarin kar var
Canim bu yil demislerdi de simdi acikladilar bu yil 8. Siniflara sadece son sinif mufredatindan sinav olacakmis ..ohh rahatladim valla tabii az soru vs.. bir suru sacma sey var ama yapabilecek birsey yok ..Canım bu sene degil seneye başlıcak diye biliyorum..bizim dönemimize 90 lı yıllara geri döndü gibi..iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.haziranda sınav olucak diyo..anladım kadarıyla ortalama önemli yine.
Tabiki 6.sınıf 7.snf konuları öğrenmeniz lazım.müfredatlar hep değiştişansınıza bu sene size vurdu.ama siz üstesinden gelirsiniz canım.inşallah.çok zor olacak canım ama sabır.Allahın izniyle iyi bir liseye yerleşinca ohhh tamam o zaman.seneye daha rahat olursun kafan rahat olur en azından..
Bizde dogdugumuxdan beri yikanmada problemliydik simdi son bir haftadir birden bire hic bir sorunumuz kalmadi ..nasil oldu anlamadim iki yilin acisini cikarip hergun yikiyorumSen yeni başladıysan o da iyi Ertuğrul doğduğun dan bugüne ağlamadan çıkmaz kafasına su gelmicek şapka takmam çorap giymem uyumam bi film vardı ya mandıra filozofu mu neydi ben çalışmaya karşıyım die herşeye karşı çıkıyordu bizim ki o
Moralini bozmak istemem canim ama soylemeden yapamicam boyle gidecekAynen benimkide en geç 6.30 da ayakta ama bu uzun süredir var yani ben hiç normal cocuklar gibi 8 de uyandığını görmedim
Acaba var mıdır bi yolu yoksa hep böyle mi gidecek
Canim dogum gununuz kutlu olsun nice guzel mutlu huzurlu yaslara ..Günaydın kızlar
Umarım güzel uyku uyumuştur herkes:))
Bugün oğluşumun doğumgünü
Ne çabuk geçti iki sene diycem diyemiyorum:)) baya zorlu geçti ama değdi neler kattı bana
Alıp götürdükleri de çok oldu tabi annelik zormuş gerçekten ama çokta güzel
Neyse akşama bi pasta iki mumla kutlarıZ
Bu sene hazırlanıp kimseyi ağırlayacak gücüm yok
İsim önerileri için teşekkür ederim hepsini not ediyorum siz aklınıza geldikçe yazın yine
Canim yagmurda cikip islanin bir hallerini gorun oyle mutlu ve saskin oluyorlarki inan hicte hasta olmuyorlar .biz en siddetli yagmurda bile cikariz bu yilin ilk yagmurunda ellerini acip kosarak ciglik atiyordu .iceri girme vakti sapka falanda cikariyoruz ohh bide su birikintilerine bayiliyor .yagmur yaginca sumuklu bocekler cikiyor bizde onlari izlemeye cikiyoruz hele bazilari kocaman oluyor kabugundan tutup kaldirmaya calisiyor:))Yagmur cizmesi aldim sudan cikaramiyorum :)
Apartmanin onune su birikti yagmurdan sonra dedim zaten su hastasi alayim bari oynasin ama eve zor toplaniyoruz resmen.
Sadece kısa almisim, keske biraz daha uzun alsaydim şap şup yapa yapa pantolonu islaniyor
Sevdiği şeyler yok denecek kadar az canmBiz de ayniydik biraz olsun rahatladik şükür.
Sevdiği şeyleri bulmaya çalış canım.
Mesela bizimki pilavı seviyor iki güne bir pilav pişiyor evde. Yaptığım yemekleri fasulye,kabak vs içine katıp öyle yediriyorum. Bir de yemek yerken kağıt kalem veriyorum eline öyle oyalanıyor.
Napalim büyüdükçe iştahları açılır inşaallah sıkma canını.
Canm benim insta yok yinede aradim bulamadım tarifiCanim yazicam bir turlu yazamadim . Instagramda gormustum ispanakli tost ve sutlu ispanak corbasi var herkes o kadar guzel geri donsler yapmiski.
Istahsiz tum bebisler yemis bitirmisler.
Bende denedim corbayi ozellikle masallah guzel guzel bitirdi
arinlihayat ti instagrami bak istersen baya istah acici yemekler var
Nice güzel sağlıklı yılları olsun inşallahSağolun canlar hepsinin güzel günlerini görelim inşallah
Valla moralim cok bozulduMoralini bozmak istemem canim ama soylemeden yapamicam boyle gidecekbenim buyuk kiz 13 yasinda dogdugundan beri ayni
Canim yagmurda cikip islanin bir hallerini gorun oyle mutlu ve saskin oluyorlarki inan hicte hasta olmuyorlar .biz en siddetli yagmurda bile cikariz bu yilin ilk yagmurunda ellerini acip kosarak ciglik atiyordu .iceri girme vakti sapka falanda cikariyoruz ohh bide su birikintilerine bayiliyor .yagmur yaginca sumuklu bocekler cikiyor bizde onlari izlemeye cikiyoruz hele bazilari kocaman oluyor kabugundan tutup kaldirmaya calisiyor:))
Canm benim insta yok yinede aradim bulamadım tarifi
Acaba sende var mi
Ohh sevindim canim.bence cok iyi puan alicak cunku cok calistiniz..Canim bu yil demislerdi de simdi acikladilar bu yil 8. Siniflara sadece son sinif mufredatindan sinav olacakmis ..ohh rahatladim valla tabii az soru vs.. bir suru sacma sey var ama yapabilecek birsey yok ..
Bu hafta canim cikti sizin sinav durumlari nasil?hergun hepsinjn sinavi vardi ve stresten benim migrenim tutttu valla hele birde evi gorsen aldi basini gidiyor .neyse sonuclari hep iyi geldide cok yoruldum ama bunada deydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?