2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım ıspanaklı çorba tarifi hangi sayfa da int baktım da çok tarif var

arinlihayat dan yaptim canim.Genelde tutuyor onun tarifleri

Gule gule kullansin. Bu sene bende istiyorum yagmurluk ve yagmur cizmesi..hafif yagmurda cikartcam nasipse.
Insallah sagolasin
Aynen yagmurda cikarmayi cok istiyorum ama yalan yok korkuyorum hastalanirsa diye

Slm kizlar nasilsiniz? Bizde dun gittik dr. a 13kg 88cm , ikili cumle kuruyor mu, bide komutlari aliyomu diye bikac soru sordu, biz halen emiyoruz mutlaka dislerini fircala dedi emdik ten sonra. Su meme tiryakiliginden vazgecemiyoztuvalet egitimi icin hazirmis.. Bizden bukadar. yarin kar var

Masallah lisaya..kar dan buraya gonder canim cok severim karda gezmeyi

Masallah fıstıgabuyil kar dan anlayacaklar ne guzel cikip doya doya oynayin

Canim bu yil demislerdi de simdi acikladilar bu yil 8. Siniflara sadece son sinif mufredatindan sinav olacakmis ..ohh rahatladim valla tabii az soru vs.. bir suru sacma sey var ama yapabilecek birsey yok ..

Bu hafta canim cikti sizin sinav durumlari nasil?hergun hepsinjn sinavi vardi ve stresten benim migrenim tutttu valla hele birde evi gorsen aldi basini gidiyor .neyse sonuclari hep iyi geldide cok yoruldum ama bunada deydi diyorum

Bizde dogdugumuxdan beri yikanmada problemliydik simdi son bir haftadir birden bire hic bir sorunumuz kalmadi ..nasil oldu anlamadim iki yilin acisini cikarip hergun yikiyorum DonukPudra ben cozemedim ama nasil oluyorsa geciyor

Aynen benimkide en geç 6.30 da ayakta ama bu uzun süredir var yani ben hiç normal cocuklar gibi 8 de uyandığını görmedim
Acaba var mıdır bi yolu yoksa hep böyle mi gidecek
Moralini bozmak istemem canim ama soylemeden yapamicam boyle gidecekbenim buyuk kiz 13 yasinda dogdugundan beri ayni

Canim dogum gununuz kutlu olsun nice guzel mutlu huzurlu yaslara ..

Canim yagmurda cikip islanin bir hallerini gorun oyle mutlu ve saskin oluyorlarki inan hicte hasta olmuyorlar .biz en siddetli yagmurda bile cikariz bu yilin ilk yagmurunda ellerini acip kosarak ciglik atiyordu .iceri girme vakti sapka falanda cikariyoruz ohh bide su birikintilerine bayiliyor .yagmur yaginca sumuklu bocekler cikiyor bizde onlari izlemeye cikiyoruz hele bazilari kocaman oluyor kabugundan tutup kaldirmaya calisiyor:))

Sevdiği şeyler yok denecek kadar az canm
Aaa pardon pişmaniyeye bayiliyo
Inşallah dedigin gibi ilerde duzelir

Canm benim insta yok yinede aradim bulamadım tarifi
Acaba sende var mi

Ya eminim nasil mutlu olur ama bakalim denicem cikarmayi, aşmam gerek bu korkumu ya.
Ne guzel birsey cocuk olmak ya :)

Canm benim insta yok yinede aradim bulamadım tarifi
Acaba sende var mi

Yazicam.simdi.canim

Ohh sevindim canim.bence cok iyi puan alicak cunku cok calistiniz..

Canim bizimde bu hafta tam 5 tane yazilimiz vardi.3unu atlattik yarina 2 si kaldi.benimde canim cikti vallahi..simdi haril haril ing ve din klt.calisiyoruz.sonuclar aciklanmadi ama cok iyi diyo bakalim.yavrularimiz emwklerinin karsiligini alsinlar insallah..

Ev konusuna hic girmeyim haftaya buyuk temizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…