- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.161
Ahh canim simdi en rahat donemin..cocugumuz icin en iyi okullarda okusun,guzel gelecegi olsun diye ugrasip duruyoruz.İyi geceler kızlar.
tutkku ya sağol hiç yagmur çizmesi falan yoktu aklımda benim cikmayiz diyordum yağmurda da cikarcam o zaman çünkü kendim bayılırım yağmura
Doğum günleri kutlanıyor tüm kasim bebelerinin masaallah iki sene önce hepimiz kucagimiza almayı bekliyorduk
M mamburtubaa1 kızlar nedir bu çektiğiniz bu derslerden size bakıp ben korkuyorum bizimkinin büyümesinden .temizlik de kolay gelsin canım.
kanadali35 canım masaallah Lisa'ya.
Dış fırçalama konusunda da biz pek ilerleyemedik malesef.
DonukPudra ozletiyorsun kendini
Slm kizlar nasilsiniz? Bizde dun gittik dr. a 13kg 88cm , ikili cumle kuruyor mu, bide komutlari aliyomu diye bikac soru sordu, biz halen emiyoruz mutlaka dislerini fircala dedi emdik ten sonra. Su meme tiryakiliginden vazgecemiyoz tuvalet egitimi icin hazirmis.. Bizden bukadar. yarin kar var
Saglik ocagindaki ebe soruyor.. Bana da asida sorduNe güzel böyle bilgi vermeleri canım. İnan dünya para veriyorum doktoruna ama böyle bir bilgilendirme yapmıyor
İyi geceler kızlar.
tutkku ya sağol hiç yagmur çizmesi falan yoktu aklımda benim cikmayiz diyordum yağmurda da cikarcam o zaman çünkü kendim bayılırım yağmura
Doğum günleri kutlanıyor tüm kasim bebelerinin masaallah iki sene önce hepimiz kucagimiza almayı bekliyorduk
M mamburtubaa1 kızlar nedir bu çektiğiniz bu derslerden size bakıp ben korkuyorum bizimkinin büyümesinden .temizlik de kolay gelsin canım.
kanadali35 canım masaallah Lisa'ya.
Dış fırçalama konusunda da biz pek ilerleyemedik malesef.
DonukPudra ozletiyorsun kendini
Saglik ocagindaki ebe soruyor.. Bana da asida sordu
bana da anca nasıl gebelik var mı nasıl korunuyorsunuz diyor ebe :)
Nerden aldinFavori cizmemiz oldu resmen. Hem giyimesi kolay.
Iste tek sorun kısa almisim, keske.daha uzununu alsaydim boyle pantolonu islaniyor hizli yuruyunce
Of ya bana da sordu.
Dusunuyor musun hayir dedim neden diyor bir de
Dogum gunu kutlu olsun fistigin..Hayırlı cumalar kızlar. Dün benim cadının doğum günüydü. sıpa çok mutlu oldu ya. bende küçük buket çiçek yaptırdım. hele ona mest oldu. kız çocuğu değil mi işte :) çadır ve patates kafa almıştık ikisini de çok sevdi. onun dışında annem küpe almış. babam yok deldirmeyin diyo. eşim zaten dayanamaz. kulak delen eczaneler varmış buldum bi tane orda hallettireyim diyorum. sizce ne yapayım ya
Hepinize hayirli cumalar.Hayırlı cumalar kızlar. Dün benim cadının doğum günüydü. sıpa çok mutlu oldu ya. bende küçük buket çiçek yaptırdım. hele ona mest oldu. kız çocuğu değil mi işte :) çadır ve patates kafa almıştık ikisini de çok sevdi. onun dışında annem küpe almış. babam yok deldirmeyin diyo. eşim zaten dayanamaz. kulak delen eczaneler varmış buldum bi tane orda hallettireyim diyorum. sizce ne yapayım ya
Hahah bizim ebe de aynı ne aşı hatırlatır ne bilgi verir ben takıp etmesem aşı bile olmayacak çocuk tek görünce gebelik var mı takip ettikleri gebe kadar pirim mi alıyo nedir anlamadımbana da anca nasıl gebelik var mı nasıl korunuyorsunuz diyor ebe :)
Teşekkür ederim canm pazarda ilk işim ıspanak almak olcak inşallah severNazilliguzeli
Ispanakli tost (arinlihayat dan alintiladim)
6-7 yaprak ispanak
1 yumurta
1 dilim kasar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1.5 kasik tam bugday unu
Ispanaklari hasla.
Yumurtayi cirp,ispanak ve geri kalan malzemeleri ekleyip.karistir.
Yagli.kagit serilmis tost makinasinda 10 dk kadar pisir.
--------------------------------
Ispabak corbasi ( bunu bebekyemeklerii nden alintiladim)
3-4 yaprak ispanak . Ben daha cok ekliyorum
1 tatli kkasigi z.yagi
1 orta boy havuc
2 yemek.kasigi tam bugday unu / 2 cok geldi bana, 1 normal /
2 su bardagi su / veya 1 bardagi sut/
Zeytinyaginda havucu kavuralim.ispanagi ekliyelim.kavurmaya devam edelim.
Uzerine 1 su bardagi su ekleyelim.Pismeye birakalim.Su cabuk azaldigi icin biraz daha su ekledim ben.
Ayri bir tencerede azicik z.yaginda /ben tereyaginda kavurdum/ unu kavuralim. Uzerine yavas yavas 1 zu bardagi sut veya suyu ekleyelim karistirarak pisirelim ve ispanaklarin oldugu tencereye ekleyelim.
Blendirdan gecirelim
Sutlu daha guzel oluyor, suyla normal corba tadinda olur bence sutle daha guzel.
Insallah yer minigin
Nice sağlıklı gizem yillara inşallahHayırlı cumalar kızlar. Dün benim cadının doğum günüydü. sıpa çok mutlu oldu ya. bende küçük buket çiçek yaptırdım. hele ona mest oldu. kız çocuğu değil mi işte :) çadır ve patates kafa almıştık ikisini de çok sevdi. onun dışında annem küpe almış. babam yok deldirmeyin diyo. eşim zaten dayanamaz. kulak delen eczaneler varmış buldum bi tane orda hallettireyim diyorum. sizce ne yapayım ya
Tesekurler teyzosDoğum günü tekrar kutlu olsun minik prensesin güzel bir hayatı olsun annesiyle babasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?