2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi geceler kızlar.

tutkku ya sağol hiç yagmur çizmesi falan yoktu aklımda benim cikmayiz diyordum yağmurda da cikarcam o zaman çünkü kendim bayılırım yağmura

Doğum günleri kutlanıyor tüm kasim bebelerinin masaallah iki sene önce hepimiz kucagimiza almayı bekliyorduk
M mambur tubaa1 kızlar nedir bu çektiğiniz bu derslerden size bakıp ben korkuyorum bizimkinin büyümesinden .temizlik de kolay gelsin canım.

kanadali35 canım masaallah Lisa'ya.
Dış fırçalama konusunda da biz pek ilerleyemedik malesef.

DonukPudra ozletiyorsun kendini

Ahh canim simdi en rahat donemin..cocugumuz icin en iyi okullarda okusun,guzel gelecegi olsun diye ugrasip duruyoruz.
Cocuk ne kadar zeki olursa olsun veli destegi olmadan olmuyo...sinifin durumuna baktigimda en iyi 5 kisi var.ve hepsinin anneleri mambur ve ben gibi dersleri takipte..cocukta basariya alisiyo tabi tempoyu dusurmeden boyle gidiyoruz
Gecen seneki siniftan arkadasi gordum gecen.
Ayni okuldaymisiz aaa hangi sinifta dedim,bilmiyorum ben ilgilenmiyorum esim goturup getiriyo dedi
Iyiymis dedim ben sok tabi

Ne güzel böyle bilgi vermeleri canım. İnan dünya para veriyorum doktoruna ama böyle bir bilgilendirme yapmıyor

Merhaba kizlar cok yogunum. Haftaya kardesimin nisan. Carsi is ev bermuda ucgeni gibi..
M Mavisu27 operim seni.

kanadali35 masallah size.. Bana da ev kaloriferli ise dene ama yaza dogru da olur dedi. Aparatla oneriyorum fakat oturmaya korkarsa ilk sizden gorsun otursun vakut gecirsin 1hafta kadar sonra egitime baslayin dedi.
Onceligim memeden kesmek olcak yakin zamanda.

Nazilliguzeli

Ispanakli tost (arinlihayat dan alintiladim)

6-7 yaprak ispanak
1 yumurta
1 dilim kasar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1.5 kasik tam bugday unu

Ispanaklari hasla.
Yumurtayi cirp,ispanak ve geri kalan malzemeleri ekleyip.karistir.

Yagli.kagit serilmis tost makinasinda 10 dk kadar pisir.

--------------------------------

Ispabak corbasi ( bunu bebekyemeklerii nden alintiladim)

3-4 yaprak ispanak . Ben daha cok ekliyorum
1 tatli kkasigi z.yagi
1 orta boy havuc
2 yemek.kasigi tam bugday unu / 2 cok geldi bana, 1 normal /
2 su bardagi su / veya 1 bardagi sut/

Zeytinyaginda havucu kavuralim.ispanagi ekliyelim.kavurmaya devam edelim.
Uzerine 1 su bardagi su ekleyelim.Pismeye birakalim.Su cabuk azaldigi icin biraz daha su ekledim ben.

Ayri bir tencerede azicik z.yaginda /ben tereyaginda kavurdum/ unu kavuralim. Uzerine yavas yavas 1 zu bardagi sut veya suyu ekleyelim karistirarak pisirelim ve ispanaklarin oldugu tencereye ekleyelim.
Blendirdan gecirelim

Sutlu daha guzel oluyor, suyla normal corba tadinda olur bence sutle daha guzel.
Insallah yer minigin

Favori cizmemiz oldu resmen. Hem giyimesi kolay.
Iste tek sorun kısa almisim, keske.daha uzununu alsaydim boyle pantolonu islaniyor hizli yuruyunce

Hayırlı cumalar kızlar. Dün benim cadının doğum günüydü. sıpa çok mutlu oldu ya. bende küçük buket çiçek yaptırdım. hele ona mest oldu. kız çocuğu değil mi işte :) çadır ve patates kafa almıştık ikisini de çok sevdi. onun dışında annem küpe almış. babam yok deldirmeyin diyo. eşim zaten dayanamaz. kulak delen eczaneler varmış buldum bi tane orda hallettireyim diyorum. sizce ne yapayım ya

Dogum gunu kutlu olsun fistigin..

Bence deldir ama su da var. Ben kupe cok severim kulagimda epey delik var. En son deldirdigimde bana aileler kizlarin kulaklarini kucuk yasta yaptiriyor ama asil dogru olan 12-15 yas evresi demisti. Kulak da buyuyup sekil alinca merkez nokta degisiyor tabi. Simetri acisindan da bakarak boyle yorumda bulunmustu ama o yasa dek de uzun sanki ben deldirirdim.

Hepinize hayirli cumalar.
Kulak deldirmeyi ben de cok istiyorum. Ama 3 yastan once korkabilit yapma falan deniyor bana. Ben kararsizim bikez deniycem yine de.. cunki kupe takmak istiyor.
Yagmur cizmesi biz de gecen ay almistik. Kendim giycem deyip benle kavga yapiyor. Zaten herseyi kendim yapicam evresindeyiz. Henuz yagmurda cikmamis olsak da cok seviyoruz. Guzel havali bi yagmur uagdiginda disaridayiz insallah.
Cumle kurma konusunda beni bile gecti.. kac kelime kuruyo bazen farkinda olamiyorum. Tabi soru cumleleri de ayri..
Dogum gunumuz gecsin de tuvalet egitimine basliycam. Yazi beklemiycem cunku yazin evde durmuyorum pek o zamana kadar alissin iyce. Dun aksam kakam geldi dedi tuvalete oturdu. Veee sonuc cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete artik kimse yapmiycak altindaki beze diyerek cikti kostu babasina.. o mutlu ben ondan mutlu dolanip duruyoruz. Ara ara cis yapiyordu ilk kez onu da yapti..
Ayy bi an 2yil onceyi hatirladim.. burda bi b.k muhabbeti almis basini gidiyordu.. yine ona donucez mi acaba :)
Cok uzun yazmisim affedin.. haydi ben islere yarin dogum gunu partimiz var. Hazirlik yapiyorum..
Operim hepinizi..

Teşekkür ederim canm pazarda ilk işim ıspanak almak olcak inşallah sever

Nice sağlıklı gizem yillara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…