- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.101
İnanırmısın eşimle çok tartışırdık bu konu yüzünden..yıkama derdi içime sinmezdi benimde..neler denedim neler..şimdi gülerek hatırlıyoruz....bunu duyduguma sevindim desem. Ne zormus aglamakla ,zorla, apar topar bisiler yapmak.
Sen yeni başladıysan o da iyi Ertuğrul doğduğun dan bugüne ağlamadan çıkmaz kafasına su gelmicek şapka takmam çorap giymem uyumam bi film vardı ya mandıra filozofu mu neydi ben çalışmaya karşıyım die herşeye karşı çıkıyordu bizim ki oBir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.
Bir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.
Banyo konusu yeni basladi.Sen yeni başladıysan o da iyi Ertuğrul doğduğun dan bugüne ağlamadan çıkmaz kafasına su gelmicek şapka takmam çorap giymem uyumam bi film vardı ya mandıra filozofu mu neydi ben çalışmaya karşıyım die herşeye karşı çıkıyordu bizim ki o
Yok oyuncaklar fayda etmiyor. Arabalarini yikardi. Denedim.Denemissindir ama sevdigi birseyle kandirip onunla oynamiyormu suda.
Saclari durularken su aksmasindan hepsi rahatsiz oluyor ya aynen belki o etkilemis olabilir ama donemseldir bence.
Veya soguk oldugu icinmi yikanmak istemiyo baska aklima gelmiyo
Kızlar bende sütten kestim annede süt kalmadı inekler getirecek anlaştık mı dedim anlaştık dedi yavrum birdaha emmek istemedi ama ben çok fenayım adaçayı içiyorum ama süt azaltmak için başka önerisi olan varmı
Yaza kadar insalah eski moda doneriz deDonukPudra o zaman konu beni aşar
Ama gecicidir ya, nasipse yazin gotur denize bakalim kacacakmi sudan cikmiyolar aksine :)
Canim benim.kizimin adi defneVarya bende tam kızlara sorayım isim önerileri varmı acaba diye düşündüm sen sormuşsun
İsim bulamıyorum yaa
Göksu dedim bi çok kişi annem babam dahil beğenmedi eşim tekerleme gibi göktug göksu neymiş dedi
Çağırsak kimi çağırdığın belli olmuyor dedi
Eylül dedim çok var diyorlar
Erkek ismi çok var güzel ama kız yok
Hadi bana isim bulalım canlar
Kızlarınızın ismini de yazın
Evet canim evde yapicam. Benim de disarida yapmayi gozum kesmiyor..Cok hevesle yapiyor insan ya ne guzel :)
Evdemi kutlayacaksiniz.
Evde bana biraz zor geldi ya, en iyisi disarda ye ic, bulasik derdi yok en azindan
Sorma ya, bakma el ele tutustuklarina hic anlasamiyolar.2015 Kizlari biraz cadi , erkekleri ezip geciyolar
Kuzen cocuklari bu arada onlar :)
Aynen canim unutur bence zamanla, usteledikce bu iste bir is var diyip daha fazla yapiyorlar zararli isleri :)
Bence sutu kes ki karni aciksin yemege baslasin..Merhba kızlar uzun zaman oldu girmeyeli herkes iyidir inşallah
Uzun zamandır süt meselesi aklimda
Inek sütü mü versem yoksa devam sütü mü devam sütü verceksem hangisi daha iyi hero baby çocuk sütünü cok severek iciyo ama aklimda acaba hangi marka daha iyidir acaba vermeyip mamaya mı devam etse diyorum
Sizlerden fikir almak istiyorum yemekle arasi hiç yok o yüzden süt önemli karnını onunla doyuruyor
Onlara da ihtiyaci yok artik bence 2yas oldular.. normal sut vermeye calis inek keci manda..Inek sütünü verdim iki yudum alıp birakti sevemedi
Devam sütü derken toz mamalardan deil canım şu çocuk sütlerinden
Ayy yorgun savasciyiz hepimiz ne olsun. Bu saat oldu daha yeni ogle yemegimi yedim. Sonra niye kilo alamiyorum diyorum.. yemek vakti yok ki dogru duzgun. Uyanmazsa eger defne hn kalkip utu yapicam..Yaza kadar insalah eski moda doneriz de
Nasilsiniz kizlar...
Biz gene 5 te dikeldik ayaga.. Ve isteyim ... Kahveler goz alti torbalarimla takiliyorum.
Onu denedim belki yer diye 3 gün süt vermedim ama yine de acikmadiBence sutu kes ki karni aciksin yemege baslasin..
Aynen benimkide en geç 6.30 da ayakta ama bu uzun süredir var yani ben hiç normal cocuklar gibi 8 de uyandığını görmedimYaza kadar insalah eski moda doneriz de
Nasilsiniz kizlar...
Biz gene 5 te dikeldik ayaga.. Ve isteyim ... Kahveler goz alti torbalarimla takiliyorum.
10-11 arasi uyuyor .nadiren 9 o da ayda 4 kere diyeyim.Ayy yorgun savasciyiz hepimiz ne olsun. Bu saat oldu daha yeni ogle yemegimi yedim. Sonra niye kilo alamiyorum diyorum.. yemek vakti yok ki dogru duzgun. Uyanmazsa eger defne hn kalkip utu yapicam..
5de cok erkenmis. Kacta uyuyor aksam?
Ah arkadasim bir bilsem ben de cokcmerak ediyorum.. O muhtesem zaman; ne zaman olacak.Aynen benimkide en geç 6.30 da ayakta ama bu uzun süredir var yani ben hiç normal cocuklar gibi 8 de uyandığını görmedim
Acaba var mıdır bi yolu yoksa hep böyle mi gidecek
Evet canim evde yapicam. Benim de disarida yapmayi gozum kesmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?