- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.201
Kızlaaar Doğum günümüzü kutlayan herkesi öpüyorum. Dün ikinci partimizi de yaptık çok şükür kaygım bitti:)
Bugün eczanede kulak deldirdik ağladı biraz ama aynaya bakıp bakıp mutlu oluyor ama ara ara acıyor diyor cadı
Canım doğum günü kutlu olsun minnoşunSelam kizlar
Hepinize tesekkur ederiz. Cok guzeldi darisi ikinciye insallah sali guni de arkadas arasi yapicaz kismetse..
Resim paylasicam yapabilirsem.
Doğum gününe gittikNerden gordun mirayi bakim sen?
Yaaa tempona enerjine hayranımSelam kizlar
Hepinize tesekkur ederiz. Cok guzeldi darisi ikinciye insallah sali guni de arkadas arasi yapicaz kismetse..
Resim paylasicam yapabilirsem.
YaaSelam kızlar
Biz de bugün dışarda fotoğraf cekilcektik yaş günümüz için.
Canm oğlum başlamadan balonu uçurdu
Eşim tekrar alalim dedi ama tüm hevesim kaçtı. O kadar hazırlanıp etmiştik.
Oğlum da diyr balon uçtu
gitti,anne küstü
Neyse şimdi uzuntum ve sinirim geçti.
Bakalım belki yine deneriz
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis
Aaa ben de niye yoksun gca cnm?Doğum gününe gittik
Instagram da ekliyiz canım ordan
Saol canim. Seviyorum boyle seylerle ugrasmayi. Konsept pastasini da yaptim kurabiyesini de. Bol bol da guzel resim video cektik. Pek begenildik. Bence sen de dene moral veriyo insana.Yaaa tempona enerjine hayranım
O kadar hazırlığı yapıp o kadar misafiri ağırlıyorsun hem de iki kez
Olsun canim ucsun ne olucak. Doga guzel zaten yeterli disari cikinca ekstea biseye pek gerek yok.Selam kızlar
Biz de bugün dışarda fotoğraf cekilcektik yaş günümüz için.
Canm oğlum başlamadan balonu uçurdu
Eşim tekrar alalim dedi ama tüm hevesim kaçtı. O kadar hazırlanıp etmiştik.
Oğlum da diyr balon uçtu
gitti,anne küstü
Neyse şimdi uzuntum ve sinirim geçti.
Bakalım belki yine deneriz
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis
Oy hadi gecmis olsun o zaman.
Agri kesici verebilirsin aslinda, yani kuzenim vericem demisti .Ben bilgim olmadigi icin onun yaptiklarini aktariyorum
Belki daha rahat atlatir
calpol verdim cnm ara ara diyordu ağrıyor diye. şurup içince demeyi bıraktı :)bide theramisin mi neydi adı ondan sürüyorum 5 gün sürerim iyice garanti olsun benim kız çok nazlıcan :)
Aldığımız yer yakındı aslında alabilirdik tekrar ama istemedim bir de cekilcemiz yer kalabalıktı baya en iyisi hafta içi gelelim dedim balon da bahanesi oldu birazYaa
alsaydiniz canim yeni.
Ne guzel heryerde yapraklar,agaclar desen rengarenk ne guzel olur fotolar
Ne bilim Magnet falan da yaptircam. Diğer fotolardan farklı olsun tam 2 yaş fotosu olsun demiştimOlsun canim ucsun ne olucak. Doga guzel zaten yeterli disari cikinca ekstea biseye pek gerek yok.
Kesinlikle büyük yataga gecin derim.oglum yaklasık üc büyük yatagında yatıyor.tabi ki gece yine kalkıyor aöa beşik kadar sık değil.ayrıca kendi yatagı olması cok hosuna gidiyor tavsiye ederimKizlar bir konuda daha fikrinizi alayim istiyorum. Biz bu bebelere oda yaptik her ne kadar yataklarinda yatmasalarda.. benim bikac gundur aklimi kurcalayan sey acaba yatagin etrafi kapali rahat inip cikamiyo diye mi uykuya yataginda devam etmiyor? Yoksa gercekten disten mi o huysuzluk? Bizim yatak buyuyen yatak oldugu icin acaba diyorum korkuluklari cikartsam da kenarina tek bir korkuluk taksam da oyle mi uyutsam.. yoksa daha erken mi? 3yasini da atlatip oyle mi gecmek gerek buyuk yataga? Kararsizim..
Aldığımız yer yakındı aslında alabilirdik tekrar ama istemedim bir de cekilcemiz yer kalabalıktı baya en iyisi hafta içi gelelim dedim balon da bahanesi oldu biraz
Ne bilim Magnet falan da yaptircam. Diğer fotolardan farklı olsun tam 2 yaş fotosu olsun demiştim
Humâ'nin dogum gunu kutlu olsunMerhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Bizimde yarın doğum günümüz ama haftasonu annemlerle birlikte kutladik bu haftasonu da babannesigille kutlayacağiz. Benim kız mum uflemeden once herkesin alkışlamasindan korktu ve mumunu ne dediysek üfletemedik cadiya:) ve kapıdan giren herkesin elinden posetleri alıp paketlerini açtı
Eki Görüntüle 2067144 Eki Görüntüle 2067145 bunlarda misafirlere Hediyelerimizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?