2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Oy hadi gecmis olsun o zaman.
Agri kesici verebilirsin aslinda, yani kuzenim vericem demisti .Ben bilgim olmadigi icin onun yaptiklarini aktariyorum
Belki daha rahat atlatir

Selam kizlar
Hepinize tesekkur ederiz. Cok guzeldi darisi ikinciye insallah sali guni de arkadas arasi yapicaz kismetse..
Resim paylasicam yapabilirsem.
Yaaa tempona enerjine hayranım
O kadar hazırlığı yapıp o kadar misafiri ağırlıyorsun hem de iki kez

Son düzenleme:
Selam kızlar
Biz de bugün dışarda fotoğraf cekilcektik yaş günümüz için.
Canm oğlum başlamadan balonu uçurdu
Eşim tekrar alalim dedi ama tüm hevesim kaçtı. O kadar hazırlanıp etmiştik.
Oğlum da diyr balon uçtu
gitti,anne küstü
Neyse şimdi uzuntum ve sinirim geçti.
Bakalım belki yine deneriz
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis

Yaa
alsaydiniz canim yeni.
Ne guzel heryerde yapraklar,agaclar desen rengarenk ne guzel olur fotolar

Yaaa tempona enerjine hayranım
O kadar hazırlığı yapıp o kadar misafiri ağırlıyorsun hem de iki kez
Saol canim. Seviyorum boyle seylerle ugrasmayi. Konsept pastasini da yaptim kurabiyesini de. Bol bol da guzel resim video cektik. Pek begenildik. Bence sen de dene moral veriyo insana.

Olsun canim ucsun ne olucak. Doga guzel zaten yeterli disari cikinca ekstea biseye pek gerek yok.

Oy hadi gecmis olsun o zaman.
Agri kesici verebilirsin aslinda, yani kuzenim vericem demisti .Ben bilgim olmadigi icin onun yaptiklarini aktariyorum
Belki daha rahat atlatir

calpol verdim cnm ara ara diyordu ağrıyor diye. şurup içince demeyi bıraktı :)bide theramisin mi neydi adı ondan sürüyorum 5 gün sürerim iyice garanti olsun benim kız çok nazlıcan :)

calpol verdim cnm ara ara diyordu ağrıyor diye. şurup içince demeyi bıraktı :)bide theramisin mi neydi adı ondan sürüyorum 5 gün sürerim iyice garanti olsun benim kız çok nazlıcan :)

Gecer gider insallah sorunsuzca.
Iyi ettin bence erken deldirmekle

Reactions: GCA
Yaa
alsaydiniz canim yeni.
Ne guzel heryerde yapraklar,agaclar desen rengarenk ne guzel olur fotolar
Aldığımız yer yakındı aslında alabilirdik tekrar ama istemedim bir de cekilcemiz yer kalabalıktı baya en iyisi hafta içi gelelim dedim balon da bahanesi oldu biraz

Olsun canim ucsun ne olucak. Doga guzel zaten yeterli disari cikinca ekstea biseye pek gerek yok.
Ne bilim Magnet falan da yaptircam. Diğer fotolardan farklı olsun tam 2 yaş fotosu olsun demiştim

Kesinlikle büyük yataga gecin derim.oglum yaklasık üc büyük yatagında yatıyor.tabi ki gece yine kalkıyor aöa beşik kadar sık değil.ayrıca kendi yatagı olması cok hosuna gidiyor tavsiye ederim

Aynen sen belliki istemiyormussun zaten
kalabalik olunca aynen bira geliriyorum sahsen ben sanki herkes bakiyormus gibi.

Merhaba kızlar. Doğum günü olan geçen bütün yavru kuşların doğum günlerini kutluyorum iyiki doğmuşlar annelerine yuvalarına mutluluk getirmisler
Bizimde yarın doğum günümüz ama haftasonu annemlerle birlikte kutladik bu haftasonu da babannesigille kutlayacağiz. Benim kız mum uflemeden once herkesin alkışlamasindan korktu ve mumunu ne dediysek üfletemedik cadiya:) ve kapıdan giren herkesin elinden posetleri alıp paketlerini açtı
bunlarda misafirlere Hediyelerimizdi

Humâ'nin dogum gunu kutlu olsun adinida ogrenmis olduk hediyeliklerde guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…