- 5 Mayıs 2015
- 330
- 776
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.161
Maşallahİyi akşamlar kızlar, nasılsınız iyisiniz umarım. Uzun zamandır giremiyorum.
Bizden haberler vereyim.
Biz de ani bir şekilde bezi bırakmış olduk
Şöyle ki: bazı sabahlar bez bağlamadan bıraktım, acaba hazır mı diye. Ama yaptıktan sonra söylediği için vazgeçtim, ç.şler-k.kalar tuvalette şarkısı eşliğinde.
Sonra bir numara küçük bez taktım. Sıktı ve : anne çıkart, dedi. Tabi ben içimden uçuyorum. Böyle böyle bıraktık. Yarım saatte bir sormak gerekiyor. Ve 15 gün gibi oturması sürüyor. Geceleri bezi bırakamazsak da dışarıda takmıyoruz ama yanımda bulunduruyorum. Darısı bırakamayanların yanına ama çok da acele etmeyin hazır değilse, yaza daha rahat olur.
Bu arada @DonukPudra geçmiş olsun.
@hknzlm takma kafana. Bu da geçer Yâ Hû
Bizde de hiç bi sinyal Yok yapınca rahatsızı bile olmuyo o kadar gözümde büyüyo bu meseleBizde hiç gelişme yok.maşallah defneye..geç öğrencez galiba.kaka yaparken söylüyo.bi ara denedim bezi çıkarttım tak diye ağladı
Yaza canım inşallah..hiç gözünde büyütme.kızlar daha kolay öğreniyo sanki.Bizde de hiç bi sinyal Yok yapınca rahatsızı bile olmuyo o kadar gözümde büyüyo bu mesele
Masaallah Defne yeSelam cnm
Evet bugun gorduk biz de. Defne nin yorum su; anne bak oturak (ustune oturup) baska cocuklar buna boyle oturup cis yapiyo ben de alim mi?
Ben şok.. sen nerden biliyosun onu ya. Direkt tuvalete oturdu ondan hic almadim ki.. sadece bi kitabinda benzer bi resmi vardi onu unutmamis..
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız iyisiniz umarım. Uzun zamandır giremiyorum.
Bizden haberler vereyim.
Şöyle ki: bazı sabahlar bez bağlamadan bıraktım, acaba hazır mı diye. Ama yaptıktan sonra söylediği için vazgeçtim, ç.şler-k.kalar tuvalette şarkısı eşliğinde.
Sonra bir numara küçük bez taktım. Sıktı ve : anne çıkart, dedi. Tabi ben içimden uçuyorum. Böyle böyle bıraktık. Yarım saatte bir sormak gerekiyor. Ve 15 gün gibi oturması sürüyor. Geceleri bezi bırakamazsak da dışarıda takmıyoruz ama yanımda bulunduruyorum. Darısı bırakamayanların yanına ama çok da acele etmeyin hazır değilse, yaza daha rahat olur.
Ya maşallah kuzuna darısı birakamayanlarin başına bide biz bıraksak öyle çok ıstiyorum ki hiic niyeti yok amaİyi akşamlar kızlar, nasılsınız iyisiniz umarım. Uzun zamandır giremiyorum.
Bizden haberler vereyim.
Sağolasin canım inşallah ..
Canım sağol önerini dikkate alacağım ama zaten 3 senedir migren ilacı kullanmıyorum . gebelikte de zorda kalırsam minoset içiyordum.DonukPudra bendede migren var cok acillik oldum ,bas agrisi yapmasa bile masallah gorme bozuklugu mide bulantisi yapar herdaim.cozumu ilac diyetinde buldum .azim et ilac icme .ne kadar az ilac okadar az agri oluyor .norolojiye gitmistim cok agir migren ilaclari kullandim yok hicbirseye yaramadi .doktorum bunu onerdi simdi bazen uc dort ayda bir adet donemimde oluyor hemde dogjm kontrol hapi aldigim halde biliyorsun dkhapi migreni tetikler.
Birde bol su ,soda ic .gerekirse ilacini sodayla ic tabii miden saglamsa
Benim hayatimda stressiz bir dakikam yok inan ona ragmen ben nobetlerimi bu sayede kontrol altina aldim
Sağol canım iyiyim şükür bu ara baya sıkıntı yaşadım amawakewake nasilsin?ruyama girdin merak ettim seni iyisindir insallah
Yok canım başlamadı.artık sınavlar 2 tane olacakmış ondanmıdır nedir anlamadım.iki hafta sonra demişler.konularda birikti.sanki yazılı varmış gibi günlük tekrarları yapıyoruz.siz nasılsınız?lgs yaklaşıyo.Allah kolaylık versin canım.hayırlısıyla bi atlatsaydınız.aklımdasın heptubaa1 sinavlar basladimi?havalar guzellesti simdi calismak daha zorlasti.ah bu bebelerde iceri girmek bilmiyor napcaz bilmiyorum
Zaman su gibi canım bir bakmışsın ikisi de birden büyümüş.baksana 36.hafta olmuş bile maşallah.Evet canım sona geldik bakalım
İyiyim şükür ama düşünceler sardı bu seferde
İki çocukla nasıl başa çıkacağım göktug daha küçük
Aslında tam rahata erdiğimiz dönemdi
Göktugu alıp dışarı çıkabiliyordum artık
Ama şimdi iki çocukla hep birilerine muhtaç olucam dışarı çıkmak için
Göktug okula başlayana kadar ev hapsi beni bekliyor
Böyle olumsuz yönlerini düşünmeye başladım bu aralar
Ama tabiki sağlıcakla gelsin de kuzum bi şekilde üstesinden gelmek zorundayım
Anneler yapar
güçlüdür
yapmakta zorunda
Bilmiyorum karışığım işte
Bunları düşünüp kendini üzme canım hem neden eve kapanacakmissin ki. Zaten önümüz yaz ikisini de alır çıkarsın. Küçüğü arabaya koyarsın Göktuğ da kendini idare edebilir. Günlük Yarım saat yürüyüp bı hava alsan bile yeter bence. Depresif hallere gerek yok yer yokEvet canım sona geldik bakalım
İyiyim şükür ama düşünceler sardı bu seferde
İki çocukla nasıl başa çıkacağım göktug daha küçük
Aslında tam rahata erdiğimiz dönemdi
Göktugu alıp dışarı çıkabiliyordum artık
Ama şimdi iki çocukla hep birilerine muhtaç olucam dışarı çıkmak için
Göktug okula başlayana kadar ev hapsi beni bekliyor
Böyle olumsuz yönlerini düşünmeye başladım bu aralar
Ama tabiki sağlıcakla gelsin de kuzum bi şekilde üstesinden gelmek zorundayım
Anneler yapar
güçlüdür
yapmakta zorunda
Bilmiyorum karışığım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?