2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız iyisiniz umarım. Uzun zamandır giremiyorum.
Bizden haberler vereyim.
Biz de ani bir şekilde bezi bırakmış olduk
Şöyle ki: bazı sabahlar bez bağlamadan bıraktım, acaba hazır mı diye. Ama yaptıktan sonra söylediği için vazgeçtim, ç.şler-k.kalar tuvalette şarkısı eşliğinde.
Sonra bir numara küçük bez taktım. Sıktı ve : anne çıkart, dedi. Tabi ben içimden uçuyorum. Böyle böyle bıraktık. Yarım saatte bir sormak gerekiyor. Ve 15 gün gibi oturması sürüyor. Geceleri bezi bırakamazsak da dışarıda takmıyoruz ama yanımda bulunduruyorum. Darısı bırakamayanların yanına ama çok da acele etmeyin hazır değilse, yaza daha rahat olur.
Bu arada @DonukPudra geçmiş olsun.
@hknzlm takma kafana. Bu da geçer Yâ Hû

Maşallah süpersiniz darısı bize.

Masaallah Defne ye
Bizimki de fotosunu gördü (alıştırmaya başlayıncaya kadar gostermicem) anne bu arabadan istiyorum ben diyor
Aklı fikri araba tuvalet mi o da ne

Afferim size ozaman
Geceleri bizde birakmadik daha hic bir fikrim yok nasil alisir geceleri bezsiz.
Artik altina sizdirmayan birsey atip yavas yavas alistirmaya calisicam bakalim

hknzlm yerim onu masallah.
Karnin buyumeye baslayinca kabullenir siz goturun onuda kobttollere hep alissin

Iyi aksamlar hanimlar
Herkesler iyidir insallah
Buyudukce daha kolay olcakti demi40i ciksin diye bekledik sonra 4ay 6ay 2 yas yok anam yok benim hic umidim yok sanirim herdaim her hucreme kadar yorgun olucam.daha bir yasini doldurmadigimiz bir vakit neye aglamistim hic unutmuyorum ya ben bu yavruyu gec dogurdum ,onu buyutmeden olemem ve buyuzden on yil fazla yasamam gerek simdi diye tovbe tovbe

DonukPudra bendede migren var cok acillik oldum ,bas agrisi yapmasa bile masallah gorme bozuklugu mide bulantisi yapar herdaim.cozumu ilac diyetinde buldum .azim et ilac icme .ne kadar az ilac okadar az agri oluyor .norolojiye gitmistim cok agir migren ilaclari kullandim yok hicbirseye yaramadi .doktorum bunu onerdi simdi bazen uc dort ayda bir adet donemimde oluyor hemde dogjm kontrol hapi aldigim halde biliyorsun dkhapi migreni tetikler.
Birde bol su ,soda ic .gerekirse ilacini sodayla ic tabii miden saglamsa
Benim hayatimda stressiz bir dakikam yok inan ona ragmen ben nobetlerimi bu sayede kontrol altina aldim

Ya maşallah kuzuna darısı birakamayanlarin başına bide biz bıraksak öyle çok ıstiyorum ki hiic niyeti yok amaçok saol inş. Geçer hayirlisiyla canım 9 ay bulantı çekmek çok zor oluçak yoksa

Canım sağol önerini dikkate alacağım ama zaten 3 senedir migren ilacı kullanmıyorum . gebelikte de zorda kalırsam minoset içiyordum.
Fakat bende de bulantı yapıyor onun yanında uyuşuyor koluma dek.
Ve ilaç almassam atakları 2-3 gün yaşıyorum maalesef .. Bu da hayatı biliyorsun resmen b.k ediyor. Ee şimdi çocukla da sık sık annemi çağırmam ya da gidemem gün içinde mesafe var . Ben de sevmiyorum ilacı ama ilaçsız şuan çok daha kötüyüm . bakalım yarına ne diyecek ..

Deneyecegim soda ve kahve ile de ..Allah cekemeyecegimiz hastalık vermesin . herkese şifa versin.

wakewake nasilsin?ruyama girdin merak ettim seni iyisindir insallah
Sağol canım iyiyim şükür bu ara baya sıkıntı yaşadım ama
Öksürük sonucu bir kaburga ağrısu başladı kırıldığından bile şüpheliyim açıkçası o derece acıyor üstüne yatamıyorum öksüremiyorum
Onun haricinde genel hamilelik şikayetleri işte
Sağol sorduğun için
Umarım sen ve kuzularında iyidir

Sağol deneyeyim böyle de ...

wakewake nasılsın son günler

Evet canım sona geldik bakalım
İyiyim şükür ama düşünceler sardı bu seferde
İki çocukla nasıl başa çıkacağım göktug daha küçük
Aslında tam rahata erdiğimiz dönemdi
Göktugu alıp dışarı çıkabiliyordum artık
Ama şimdi iki çocukla hep birilerine muhtaç olucam dışarı çıkmak için
Göktug okula başlayana kadar ev hapsi beni bekliyor
Böyle olumsuz yönlerini düşünmeye başladım bu aralar
Ama tabiki sağlıcakla gelsin de kuzum bi şekilde üstesinden gelmek zorundayım
Anneler yapar
güçlüdür
yapmakta zorunda
Bilmiyorum karışığım işte

tubaa1 sinavlar basladimi?havalar guzellesti simdi calismak daha zorlasti.ah bu bebelerde iceri girmek bilmiyor napcaz bilmiyorum
Yok canım başlamadı.artık sınavlar 2 tane olacakmış ondanmıdır nedir anlamadım.iki hafta sonra demişler.konularda birikti.sanki yazılı varmış gibi günlük tekrarları yapıyoruz.siz nasılsınız?lgs yaklaşıyo.Allah kolaylık versin canım.hayırlısıyla bi atlatsaydınız.aklımdasın hep

Zaman su gibi canım bir bakmışsın ikisi de birden büyümüş.baksana 36.hafta olmuş bile maşallah.

Bunları düşünüp kendini üzme canım hem neden eve kapanacakmissin ki. Zaten önümüz yaz ikisini de alır çıkarsın. Küçüğü arabaya koyarsın Göktuğ da kendini idare edebilir. Günlük Yarım saat yürüyüp bı hava alsan bile yeter bence. Depresif hallere gerek yok yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…