- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.201
Zaman su gibi akıyor. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin. İki kuzu annesi olarak her işini kolay eylesin.
wakewake hayirlisiyla kucagina alirsin. Kolay dogumun olsun,bebiste saglikla gelsin insallah.
Daha iyiyiz çok şükür.. Sağol canım. Siz nasılsınız.DonukPudra nasil oldunuz ,canim ?
Tebrik ederim ,çok güzel bir haber bu.Is yerinin Her yil duzenledigi ,bir yardim yemegimiz( kahvalti organizasyonu) var,uyelerden olusan ,bu sene onur konugu beni secmislerben calisanim sadece biz hazirliyoduk cook mutlu oldum,kasim,ekim gibi olucak,ne giycem ,ne konusmasi yapcam simdiden telas Aldi.
Tebrik ederim canımIs yerinin Her yil duzenledigi ,bir yardim yemegimiz( kahvalti organizasyonu) var,uyelerden olusan ,bu sene onur konugu beni secmislerben calisanim sadece biz hazirliyoduk cook mutlu oldum,kasim,ekim gibi olucak,ne giycem ,ne konusmasi yapcam simdiden telas Aldi.
Canim cok gecmis olsun.kuzum daha yeni atlatmisti.cabuk toparlar insallah.havalarda bi sasirdi bi bakiyosun sicak bi bakiyosun esiyo.terlediyse ondanda olmustur.Merhaba
Kerem yine hasta. Tam iyileşti derken başa sardık ..
Hafta sonu hava değişimi eve gelince banyo yaptırdım sanırım ondan oldu.
Kardeşimin düğüne de az kaldı .. Yoğun ve yorucu günler yaşıyorum ..
Gecmis olsun cnm. Biz de oyle. Cuma gunu disari cikmistik deniz kenarinda dolastik baya bi. Aksam eve geldik hafif ateslendi surup vs hafifledi ama 3gece ateslendi gunduz dusup gece cikti. Bugun biraz iyi derken simdi de sesi çatallandi. Ihlamur yaptim balla verdim. Yatmadan da balli sut veririm. Agri kesici ve soguk alginligi veriyorum vermezsem cildirmis gibi herseye agliyor. Insallah hafta sonuna kadar gecer diye dua ediyorum. Haftasonu sehir disi programimiz var. Dua edin kizlar kisa bi tatil yapicaz insallah burnumuzdan gelmez.Merhaba
Çok g çmiş olsun inş çabuk toparlar düğün telaşı düğün gününe kadar bitmiyo allah kolaylık versinMerhaba
Iyi gezmeler canim.vaktin varken degerlendir.ilerde okullu olunca tatil zor.benim yerimede gez.fen - mat calismaktan beynimiz döndüGec
Gecmis olsun cnm. Biz de oyle. Cuma gunu disari cikmistik deniz kenarinda dolastik baya bi. Aksam eve geldik hafif ateslendi surup vs hafifledi ama 3gece ateslendi gunduz dusup gece cikti. Bugun biraz iyi derken simdi de sesi çatallandi. Ihlamur yaptim balla verdim. Yatmadan da balli sut veririm. Agri kesici ve soguk alginligi veriyorum vermezsem cildirmis gibi herseye agliyor. Insallah hafta sonuna kadar gecer diye dua ediyorum. Haftasonu sehir disi programimiz var. Dua edin kizlar kisa bi tatil yapicaz insallah burnumuzdan gelmez.
DonukPudra gecmis olsun cnm. Insallah agirlasmaz sizin de.
G GCA cnm korkma o kadar rabbim verirse bi bildigi vardir.. akil vermek gibi olmasin yanlis anlamada oyle de hazir degilim vs deme sonra istersin olmaz daha bi uzulursun yani. Ben zamaninda yasadigim icin biliyorum. Bak suanda da istiyorum olmuyor. Tatil donusu tekrar dr.a gidecegim insallah.
Gec
Gecmis olsun cnm. Biz de oyle. Cuma gunu disari cikmistik deniz kenarinda dolastik baya bi. Aksam eve geldik hafif ateslendi surup vs hafifledi ama 3gece ateslendi gunduz dusup gece cikti. Bugun biraz iyi derken simdi de sesi çatallandi. Ihlamur yaptim balla verdim. Yatmadan da balli sut veririm. Agri kesici ve soguk alginligi veriyorum vermezsem cildirmis gibi herseye agliyor. Insallah hafta sonuna kadar gecer diye dua ediyorum. Haftasonu sehir disi programimiz var. Dua edin kizlar kisa bi tatil yapicaz insallah burnumuzdan gelmez.
DonukPudra gecmis olsun cnm. Insallah agirlasmaz sizin de.
G GCA cnm korkma o kadar rabbim verirse bi bildigi vardir.. akil vermek gibi olmasin yanlis anlamada oyle de hazir degilim vs deme sonra istersin olmaz daha bi uzulursun yani. Ben zamaninda yasadigim icin biliyorum. Bak suanda da istiyorum olmuyor. Tatil donusu tekrar dr.a gidecegim insallah.
Hepinize teşekkür ederim ..tubaa1
Evet sabah yağmur yağıp ,oglen güneş açıp ,akşam rüzgarlı hava oluyor . 1 günde tüm mevsimi yaşıyoruz gibi su birkaç gündür özellikle. İnsan ne giyeceğini dahi şaşırıyor.
@fermante Defne'ye de geçmiş olsun. Umarım toparlar h.sonuna dek.
@Efira38 insan kendinde anlamıyor da şuan daha iyi bilincindeyim dışardan bir göz olarak sürekli birşeyler çıkıyor
Bana da düğün sonrası tatil lazım ..
@GCA o stres bile yetiyor insana. Rabbim hayırlı zamanda istediğinde versin.
Balayında size eşlik etmeye karar verdim de kardeşineHepinize teşekkür ederim ..tubaa1
Evet sabah yağmur yağıp ,oglen güneş açıp ,akşam rüzgarlı hava oluyor . 1 günde tüm mevsimi yaşıyoruz gibi su birkaç gündür özellikle. İnsan ne giyeceğini dahi şaşırıyor.
@fermante Defne'ye de geçmiş olsun. Umarım toparlar h.sonuna dek.
@Efira38 insan kendinde anlamıyor da şuan daha iyi bilincindeyim dışardan bir göz olarak sürekli birşeyler çıkıyor
Bana da düğün sonrası tatil lazım ..
@GCA o stres bile yetiyor insana. Rabbim hayırlı zamanda istediğinde versin.
Yapiyoruz canim sorma.kizimla calisirken tepemizde bizi bekliyo.babasinin yanina da gitmiyo.Selam kızlar.
Biz iyiyiz şükür. Ama Mehmet sutten kabız oldu. Doktor 500u geçme demişti ben 300u bile geçmiyorum ama yine de oldu
DonukPudra nasıl oldu Kerem?
İlerlemedi inşaallah.
fermante oh oh gezin
bir şeyi kalmaz umarım haftasonuna Defne'nin de.
tutkku bitti mi staj?
tubaa1 naptınız dess lerinizi yaptınız mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?