2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Daha iyiyiz çok şükür.. Sağol canım. Siz nasılsınız.

Tebrik ederim ,çok güzel bir haber bu.

Tebrik ederim canım
Daha çok var o zamana şık bir kıyafet bulur konuşmanın da en güzelini hazırlarsin eminim

Selam kızlar..bugun benim sıpa eline defter kalem almış, anniii des yapalım!!diyo.ne kadar beni bu ara delirtse de tam isirmalik oldu.bir de ofke nobetleri tekrar basladi yarim saat beni cekistirip agliyo.ne istedigini kendide bilmiyo.ofke nobeti oldugunda video ya cektim..kendini oyle hayretle izledi ki sasirdi.yaaa dedim sakin yapma bak ben cok uzuluyorum dedim.dunden bu zamana hic tutturmadi faydasi oldu galiba.cocugum kendine sasirdi

Selam kizlar.. herkes nasil? Haftasonunuz nasil gecti?
Biz belediyenin herhafta sundugu imkanlardan olan cocuk tiyatrosunu bi deneyelim dedik. Yari muzikli 1saatlik oyunlardan.. 15dk dayanabildik.. korktu agladi.. hem agliyo hem alkisliyor duygy firtinasi yasadi.. daha hazir degilmis onu gordun.. seneye artik insallah, daha bi algisi gelisir ne oldugunu anlar heralde..

slm sessiz anneler, nerelerdesiniz ay.
benim regl tarihim 5 gün gecikti. korunuyoruz ama yine de kapladı içimi bir korku. çok şükür bugün geldi de rahatladım. bir kez daha anladımki cidden hazır değilim. belki saçma gelecek ama sanki kızıma ihanet olacak gibi düşündüm :) Rabbim isteyen herkese istediği zaman versin inşallah.

Merhaba
Kerem yine hasta. Tam iyileşti derken başa sardık ..
Hafta sonu hava değişimi eve gelince banyo yaptırdım sanırım ondan oldu.
Kardeşimin düğüne de az kaldı .. Yoğun ve yorucu günler yaşıyorum ..

Canim cok gecmis olsun.kuzum daha yeni atlatmisti.cabuk toparlar insallah.havalarda bi sasirdi bi bakiyosun sicak bi bakiyosun esiyo.terlediyse ondanda olmustur.

Gec
Gecmis olsun cnm. Biz de oyle. Cuma gunu disari cikmistik deniz kenarinda dolastik baya bi. Aksam eve geldik hafif ateslendi surup vs hafifledi ama 3gece ateslendi gunduz dusup gece cikti. Bugun biraz iyi derken simdi de sesi çatallandi. Ihlamur yaptim balla verdim. Yatmadan da balli sut veririm. Agri kesici ve soguk alginligi veriyorum vermezsem cildirmis gibi herseye agliyor. Insallah hafta sonuna kadar gecer diye dua ediyorum. Haftasonu sehir disi programimiz var. Dua edin kizlar kisa bi tatil yapicaz insallah burnumuzdan gelmez.
DonukPudra gecmis olsun cnm. Insallah agirlasmaz sizin de.
G GCA cnm korkma o kadar rabbim verirse bi bildigi vardir.. akil vermek gibi olmasin yanlis anlamada oyle de hazir degilim vs deme sonra istersin olmaz daha bi uzulursun yani. Ben zamaninda yasadigim icin biliyorum. Bak suanda da istiyorum olmuyor. Tatil donusu tekrar dr.a gidecegim insallah.

Çok g çmiş olsun inş çabuk toparlar düğün telaşı düğün gününe kadar bitmiyo allah kolaylık versin

Hepinize teşekkür ederim .. tubaa1
Evet sabah yağmur yağıp ,oglen güneş açıp ,akşam rüzgarlı hava oluyor . 1 günde tüm mevsimi yaşıyoruz gibi su birkaç gündür özellikle. İnsan ne giyeceğini dahi şaşırıyor.

@fermante Defne'ye de geçmiş olsun. Umarım toparlar h.sonuna dek.

@Efira38 insan kendinde anlamıyor da şuan daha iyi bilincindeyim dışardan bir göz olarak sürekli birşeyler çıkıyor
Bana da düğün sonrası tatil lazım ..

@GCA o stres bile yetiyor insana. Rabbim hayırlı zamanda istediğinde versin.

Iyi gezmeler canim.vaktin varken degerlendir.ilerde okullu olunca tatil zor.benim yerimede gez.fen - mat calismaktan beynimiz döndü

yok canım estağfirullah, ben zaten her zaman Rabbim isteyene, istediği vakit aratmadan versin diye dua ederim.

amin canım ya valla bi garip oldum. Size de çok geçmiş olsun bi bitemedi hastalıklar

Balayında size eşlik etmeye karar verdim de kardeşine

Selam kızlar.
Biz iyiyiz şükür. Ama Mehmet sutten kabız oldu. Doktor 500u geçme demişti ben 300u bile geçmiyorum ama yine de oldu

DonukPudra nasıl oldu Kerem?
İlerlemedi inşaallah.
fermante oh oh gezin
bir şeyi kalmaz umarım haftasonuna Defne'nin de.

tutkku bitti mi staj?

tubaa1 naptınız dess lerinizi yaptınız mı canım

Yapiyoruz canim sorma.kizimla calisirken tepemizde bizi bekliyo.babasinin yanina da gitmiyo.
Her aksam taze portakal suyu iciriyorum.baya iyi geldi bize.kabizlik cok zor canim cok sinir yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…