2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kizlar nasilsiniz? Biz idare eder .cuma gunu Lisa sabaha karsi 4.20 de uyudu . Sabahta 9 kalkti zombi gibi dolastim valla . herseye agliyo buaralar, bugunde ,kukla sov izlemeye gittik . pek ilgisini cekmedi,
Selam canım.
Biz de iyiyiz şükür ama hafif nezle ve oksurukle uğraşıyoruz.
Lisa dışten mi huzursuz acaba böyle?
Basit gelmiştir Lisacigima kukla o cadilara alışkın :)

Hiiiç öyle düşünme.
Gör bak her şey ne kolay ve keyifli olacak.
Ben buradan tanıştığım 2. Bebeği kasım doğumlu olan arkadaşımın yeni doğan bebeği kucağında pırasa doğrayan fotoğrafını görünce kendimden utanmıştım. Ben uykusuz, aç, sefil gezerken o kaç çeşit yemek yapıp 20 kişiyi ağırlıyordu.
Şimdi eteğimde kızım kucağımda oğlumla neler yapıyorum neler.
O pimpiriklik o bilgisizlik, deneyimsizlik fenaymış. Artık hepsine hakimiz çok şükür.

Hiiç kendini eve kapatma. Yenidoğan hatta 6 aya kadar ne rahat, ya meme ya mama desteği alacak. Memeyse sütyende hazır zaten, mama ise bir termosa bakar, koy çantaya yallah. Emer yer uyur başka ne işi var, geri kalan tüm zamanlar büyük minnoşa kalır. Hafta içi tek başıma konu komşu, park hafta sonu sabahtan akşama daha 40ını bile beklemeden çıktık eşimle. Hem de sabah 8de çıkıp akşam 8-9da dönmecesine.
Küçük emip uyuyor (5 aylık olduk bile şükür) büyük de keyif içinde o etkinlikten bu aktiviteye koşuyor. Bana da bir nefes bir değişiklik oluyor.

Sen de kendini şartlama, bir arkadaşım “ iki bebekle nasıl çıkılır dışarı çok zor” dedi 5 senedir evde baykuş gibi oturuyor. Kendini gerçekleştiren kehanet gibi attı bir şey, kendini inandırdı oturup duruyor.

Hamilelikte 28 kilo aldım 27sini verdim bile. Evet yorucu ve hareketli günler seni bekliyor ama mevsim olarak bile şanslısın, bahar geliyor, havalar mis ohh sürekli dışarı çıkabilirsin. Bebeği kendine bağlayıp büyüğü elinden tutup gezebilirsiniz.
Ben küçük kucağımda dün basketbol oynadım dışarda kızla sonra kaydırak tepelerinde kudurdum.
2. Bebek büyük mutluluk getirse de yanında bonus olarak “ilk çocuğa haksızlık edip erkenden mi sahip oldum ikinci bebeğe?” Hissiyatını ve vicdan muhasebesini malesef yanında getiriyor. O sebeple büyük için daha çok etkinlik, daha çok oyun daha çok eğlence derken analar biraz heba oluyor ama keyfi de bir başka oluyor.

Emaaaan ne çok uzattım; özetle kaygıların normal ama sen de inşallah göreceksin 2. Bebeği resmen elinin tersiyle büyüteceksin , her şey daha kolay ve çok keyifli olacak.

Slm kızlar, nasılsınız DonukPudra bugündü dimi doktor randevun, geçmiş olsun canım.

ben de cadıyla uğraşıyorum. gece yattık kitap-bebek mira-masal anlat tamamlandı bana diyoki; annemciim sen beni parka götürüyosun, benimle oynuyosun sen çok iyi bi kızsın aklıma geldikçe gülüyorum ya. bu ara sevgisini daha çok göstermeye başladı içimi eritiyor resmen.

Evet Ertuğrul da durup durup anne çok seviyorum dio bi kere kv kp yanındayken yaptı babaneni seviyormusun dedim ses Yok dedi ni seviyomusun dedim lambaya bakıp ışık güzel dio hala aklıma geldikçe gülüyorum büyüdüle de bi de laf değiştiriyor

O kadar güzel anlattın ki ne duruyorsun dedim kendime ama hiç enerji sabır Yok hala geceleri 2 3 kez uyanıyo artık sinirlerim bozuyo doğduğundan beri bi uyku imtihanı var

Evet ,bugünkü ama sabah sms geldi randevular iptal edilmiştir diye .
Çok şanslıyım

Ve bu arada katılıyorum bizimki de öyle kulağına birşey söyleyeceğim diyor gelip seni çok seviyorum diyor. İçim gidiyor ..
Gelip ara ara sariliyor. Allaha bin şükür varlıklarına.

wakewake canım bunlar olağan endişeler ama olana ve ölene çare yok. Yani bu olacaksa keyif alma kısmına odaklan bence. Tabii bu yapıyla da alakalı. Azkullanilmiskaynanamvar dediği gibi artik tecrübe ve pratik var. Biraz da yapı meselesi rahat olmalısın ..yoksa çocukla dışarı çıkamam mantığı tek çocukta bile oluyor..
Rahatla şuan bunları düşünüp kendini ve kızını da strese sokma . tadını çıkar .

O kadar güzel anlattın ki ne duruyorsun dedim kendime ama hiç enerji sabır Yok hala geceleri 2 3 kez uyanıyo artık sinirlerim bozuyo doğduğundan beri bi uyku imtihanı var
Kanma onlara
Onun 2.bebeği bile uyku düzenini kurmuş.
Bizimkiler 3 yasa gidiyor hala yenidoğan gibiler

İyi geceler kızlar.
Bugün şurup vermedim ve iki saattir uyutmaya çabalıyoruz sanırım gripten
G GCA Efira38 kızlar gece gece ne güldüm Ertuğrul la Mira'ya masaallah sipalara

Azkullanilmiskaynanamvar masaallah sen ne güzel sirtlamissin iki minik sipayi Allah herkese de kolaylık versin var olan zorluklari da asma kuvveti..

Ya oyle bir anlatmissin ki, herkes 2.cocugu yapistiracak galiba
Aslinda evet rahat olmak gerek sonrasi kesinlikle daha kolay oluyor.
Masallah buyutmussun bile

wakewake hakkinizda hayirlisi olsun sag saglim gelsin minigimiz insallah.
Sezeryan mi olacak Goktuh oylemiydi

Slm kizlar nasilsiniz? Biz idare eder .cuma gunu Lisa sabaha karsi 4.20 de uyudu . Sabahta 9 kalkti zombi gibi dolastim valla . herseye agliyo buaralar, bugunde ,kukla sov izlemeye gittik . pek ilgisini cekmedi,
Bu kuzuların her hali Show, o yüzden ilgisini çekmemiştir
Canım ne güzel anlatmışsın. Kendime güvensem 3.ye niyetlenecem.
Güle güle büyüt bebeğini

Hayırlı olsun.Sagsaglim ikiniz de kavuşun inşallah
Amin canım inşallah
Sağol canım amin inşallah
Evet sezaryen olmuştum bu da öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…