2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
allah kolaylık versin..sağ salim doğsun inşallah.sana yardımcı olabilecek biri var mı etrafında

Sagol canim amin insallah burdaki herkes sag saglim alsin yavrularini kucagina insallah. Yok malesef esimin isi nedeniyle tatvan dayiz burdada kimsem yok aslinda annemin yanina gidecektim ankaraya kanama olunca dusuk riskim var diye yolculuk yasak

Ay canım ne güzel. İkisi birlikte buyur. Rabbim sağlıklı ömür versin. Pit piti seviyim. Darısı bize inşallah

Ben de her sabah yumurta yiyorum ama süt içemiyorum

Sagol canim evet baya erken oldu kaza aslinda kizim 2 yasina gelene kadar istemiyorduk ama nasip kucuk bebekle cok zor bide bulantilar eslik edince dayanilmaz oluyor. Aminn rabbim cumlemizin yardimcisi olsun senin ilk mi bebegin

Yok canim benimde ikinci bir kizim var 34 aylik cocukla hamilelik zor geciyor.

Ay canım ne güzel. İkisi birlikte buyur. Rabbim sağlıklı ömür versin. Pit piti seviyim. Darısı bize inşallah

Ilk basta cok uzuldum kizima haksizlik yapiyorum diye herkes aynisini diyor ikiz gibi buyurler diye amin canim insallah hepimizin evlatlari uzun saglikli omurler olsun dun icimde atan kalbi duyunca icim bi tuaf oldu kizim kadar heycanlanmadim sankii aminnn darisi sizlere insallah hepiniz gulerek agziniz kulaklarinizda cikin doktorun yanindan

Masallah senin kizin kocaman abla olmus valla haklisin cocukla hamilelik cok zor ilk hamisligi olanlar yatsinlar valla 9 ay ikincide zorrr
Evet canim benimki abla oldu artik. Zaten bizden once o herkese yetistiriyo annemin karninda bebek var abla olucam ben kardesim olucak diyo :)

o his bende de var.oğlumu ezer miyim.bebek doğunca gözüme büyük gelir beklentim artar mı diye.

açıkcası bir pedagoga gitmeyi düşünüyorum..önce doktor muyanem geçsin.haftaya düşünüyorum.

heyecan konusunda evet ya salaklaşmış bir haldeyim ya da heyecanlı değilim çok karar veremedim.

Öyle düşünme cnm. Tabi iklimde merak oluyo. Sonuçta tecrübe yok daha ziyade şaşkınlık var. Amin inşallah bende haftaya gidicem duyarız inşallah

Evet canim benimki abla oldu artik. Zaten bizden once o herkese yetistiriyo annemin karninda bebek var abla olucam ben kardesim olucak diyo :)

Ayy yerim onu ne tatlii iyi kiskanmiyor masallah benimki abla oldugunun bile farkinda degil ama sanirim hissediyor cunku gelip elini karnima koyup biseyler soyluyor kendince eye eye diyor

Oglun ne kadarlik canim ya ayni seyleri hissediyormusuz benimde gozume hersey buyuyor yetememekten korkup kizima bakarak aglamakla geciyor cogu gunum.

Ne hissettigimi bile bilemiyorum demekki tum ikinci annelikler boyle

Öyle düşünme cnm. Tabi iklimde merak oluyo. Sonuçta tecrübe yok daha ziyade şaşkınlık var. Amin inşallah bende haftaya gidicem duyarız inşallah

Evet senin ilk mi bebegin tecrubesizlik aslinda kotu herseyden korkuyorsun karnim agridi normal mi belim agridi normal mi vs bicok seyde aceba iyimi korkusu oluyor simdi bunlari dusunmeye vaktim yok benim kizim yaramaz ve hic durmuyor. Duyarsin insallah canim iyi dusun iyi olsun hersey

Benim eşimde aynı sorun vardı. Keçiboynuzu yedi eşim bolca, kıtır kıtır. Tadı kötü ama ben ikinciye hamileyim :)

biz ilk saraçoğlunun dediği gibi denedik eşim elinde de yediydi sonra keçiboynuzu özünü tavsiye ettiler ona başladık. darısı bize canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…