- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.701
allah kolaylık versin..sağ salim doğsun inşallah.sana yardımcı olabilecek biri var mı etrafında
Merhaba arkadaslar bende 6+2 gunluk hamileyim normalde satim 19 ocak ama gec dollenme olmus dun 26 ocaka cekti adet tarihimi doktor 2 kasim gorunuyor dogumum 10 aylik bi bebegim var kazayla erken oldu nasip artik dun pit pitlarimizi duyduksükürler olsun rabbim duymayan herkese nasip etsin
Ben depresyona girerdim kesinTaş gibi olmalarının bana bi sakıncası yok.
Aynen cok korkuyorum bnde canim 2bucuk yili asmisti olmuyor ekim kasim olumsuz 2 asilama.. maysta tup deneriz dedik bu bizim mucizemiz suprizimiz Rabbimin buyuklugu.. Rabbim esirgesin kollasin..
Ben de her sabah yumurta yiyorum ama süt içemiyorumKızlar ben sabah yumurta yedim normalde sevmem. En azından midem bulanana kadar yiyim. Peynir yemedigim için 2 bardak süt icicem ama pastorize icebiliyorum. İnşallah faydası vardır. Bugunde ceviz alcam. İlk aylarda ceviz çok onemliymis sizde ihmal etmeyin
Sagol canim evet baya erken oldu kaza aslinda kizim 2 yasina gelene kadar istemiyorduk ama nasip kucuk bebekle cok zor bide bulantilar eslik edince dayanilmaz oluyor. Aminn rabbim cumlemizin yardimcisi olsun senin ilk mi bebegin
Ay canım ne güzel. İkisi birlikte buyur. Rabbim sağlıklı ömür versin. Pit piti seviyim. Darısı bize inşallah
Yok canim benimde ikinci bir kizim var 34 aylik cocukla hamilelik zor geciyor.
Ben de her sabah yumurta yiyorum ama süt içemiyorum
Evet canim benimki abla oldu artik. Zaten bizden once o herkese yetistiriyo annemin karninda bebek var abla olucam ben kardesim olucak diyo :)Masallah senin kizin kocaman abla olmus valla haklisin cocukla hamilelik cok zor ilk hamisligi olanlar yatsinlar valla 9 ay ikincide zorrr
Ilk basta cok uzuldum kizima haksizlik yapiyorum diye herkes aynisini diyor ikiz gibi buyurler diye amin canim insallah hepimizin evlatlari uzun saglikli omurler olsun dun icimde atan kalbi duyunca icim bi tuaf oldu kizim kadar heycanlanmadim sankii aminnn darisi sizlere insallah hepiniz gulerek agziniz kulaklarinizda cikin doktorun yanindan
Ilk basta cok uzuldum kizima haksizlik yapiyorum diye herkes aynisini diyor ikiz gibi buyurler diye amin canim insallah hepimizin evlatlari uzun saglikli omurler olsun dun icimde atan kalbi duyunca icim bi tuaf oldu kizim kadar heycanlanmadim sankii aminnn darisi sizlere insallah hepiniz gulerek agziniz kulaklarinizda cikin doktorun yanindan
Evet canim benimki abla oldu artik. Zaten bizden once o herkese yetistiriyo annemin karninda bebek var abla olucam ben kardesim olucak diyo :)
o his bende de var.oğlumu ezer miyim.bebek doğunca gözüme büyük gelir beklentim artar mı diye.
açıkcası bir pedagoga gitmeyi düşünüyorum..önce doktor muyanem geçsin.haftaya düşünüyorum.
heyecan konusunda evet ya salaklaşmış bir haldeyim ya da heyecanlı değilim çok karar veremedim.
Öyle düşünme cnm. Tabi iklimde merak oluyo. Sonuçta tecrübe yok daha ziyade şaşkınlık var. Amin inşallah bende haftaya gidicem duyarız inşallah
Peynir seversen peynir ye cnm
hanımlar bende kan testi sonucumu şu an aldım beta-hcg 54,97 normal değil mi
Sat ne zaman canım?hanımlar bende kan testi sonucumu şu an aldım beta-hcg 54,97 normal değil mi
Benim eşimde aynı sorun vardı. Keçiboynuzu yedi eşim bolca, kıtır kıtır. Tadı kötü ama ben ikinciye hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?