- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.741
Kız eşinin ne suçu var
Ama boş ver 9 ay çeksinler
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi
aşermek için erken değil mi
Canım senin bulantın ne zaman başladı?Midesi bulanmayan arkadaşlar yatıp kalksın şükretsin. Sabah olmasın istiyorum. Ah ahh gün sayıyorum geösin diye
hanımlar bende kan testi sonucumu şu an aldım beta-hcg 54,97 normal değil mi
bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş
hayırlı olsn :)
Ben süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh
Ewet cnm ilk benim. Böyle bi garibim. Hiç bi fark yok acaba normal mi diyorum aklıma bin türlü şey geliyo. Sen çalışıyor musun
Ben bu yaşıma kadar ağzıma almadım cnm
Arkadaş bu bebek benim karnımda büyüyücek benden çıkıcak. EE onlara ne düşücekk? Geçende ciğ köfte (etsiz)"aşerdim" haahha gelirken almadım ki dedi, neyse cingenliğin tutar senin şimdi dedi. Kapının önüne saklamış
Enteresann. Bende bir bot gördüm sanki onu aşerdim şuan
Bende bulantılar bu hafta kendini gösterdi..Öyle gdip kusacak kadar olmuyor ama huzursuzda ediyor işte. Baş dönmem de birlikte olunca işyerinde masaya dayıyorum başımı. Ama ağzıma bir şeyler atınca duruyor sanki. Sürekli bir şey yemekte istemiyorum elbette bende kalorisi düşük atıştırmalar olsun diye ya mandalina yiyorum, ya beyaz leblebi vs..
Sizlerde de varmı peki? Bende hiç dinmeyen birde başağrısı var..İlaç alamadığımdan ağrıkesici yağ sürüyorum.O'da bir parça rahatlatıyor işte.
Karı koca arasına girmeyeyimEşimi arayıp Ceviz meselesini söyledim. Neye iyi geliyor dedi. Beyin gelişimi herhalde dedim. Ozaman sen baya ye bu cevizden dediBana gerizekalı falan mı dedi bu
Karı koca arasına girmeyeyim
Benim eşimde dün "ne güzel bilinçli besleniyosun, benim annem 9 ay kola içmiş" dedi.
Ben de dedim şimdi taşlar yerine oturdu
yok kıııııı adıma benzesin diye adım eda cocuuum ada ela filansen baya baya izlediğin dizilerin etkisinde kalıp isim düşünüyorsun anlaşıldı
doğum günü olan bacım kutlu mutlu olsun
Karı koca arasına girmeyeyim
Benim eşimde dün "ne güzel bilinçli besleniyosun, benim annem 9 ay kola içmiş" dedi.
Ben de dedim şimdi taşlar yerine oturdu
Eşimi arayıp Ceviz meselesini söyledim. Neye iyi geliyor dedi. Beyin gelişimi herhalde dedim. Ozaman sen baya ye bu cevizden dediBana gerizekalı falan mı dedi bu
Kitap araştırabiliyor musunuz bayanlar . Ben birkaç tane belirledim bakalım inşallah okumaya başlarım. Akşamları biraz daha az uyursam başlayacağım
Ayy yerim onu ne tatlii iyi kiskanmiyor masallahbenimki abla oldugunun bile farkinda degil ama sanirim hissediyor cunku gelip elini karnima koyup biseyler soyluyor kendince eye eye diyor
zararlımı olur kibilmem ben hiç yoktan iyidir diyip içiyorum
Eşimi arayıp Ceviz meselesini söyledim. Neye iyi geliyor dedi. Beyin gelişimi herhalde dedim. Ozaman sen baya ye bu cevizden dediBana gerizekalı falan mı dedi bu
Kitap araştırabiliyor musunuz bayanlar . Ben birkaç tane belirledim bakalım inşallah okumaya başlarım. Akşamları biraz daha az uyursam başlayacağım
aman uyacak diye bela koymadayok kıııııı adıma benzesin diye adım eda cocuuum ada ela filan
bebek ile mi ilgili normal roman vs mi :)Kitap araştırabiliyor musunuz bayanlar . Ben birkaç tane belirledim bakalım inşallah okumaya başlarım. Akşamları biraz daha az uyursam başlayacağım
çok kötü parkbyull yakışmadı sanaaman uyacak diye bela koymadaıyy evet iğrenç oldu bu
aman uyacak diye bela koymadaıyy evet iğrenç oldu bu
Yok kiskanmiyor dunden merakli milletin bebegine salca oluyodu bizde yapalim bitane evdekini sevsin dedik:) kiz cocuklari dogustan anac oluyor iste. Senin minnosunda hissetmis demekki seninkide mi ikizler burcu cok hareketli ve yaramaz dedin de benim kiz geldi sklima. Girmedigi delik kalmiyodu evdr o kadarken.
Bence bir bardaktan zararli olmaz ben sutu sade sevmiyorum ya balli icerim yasa nesquik katiyorum icine.
Ahaha sanirim onu ima etmis canim. Erkekler ve espirileri iste:))
Bende gecen bebekten iki kitap var biri ansiklopedi gibi amerikan tip birliginin cocuk sagligi ve psikolojisi kitabi epsilon yayinlarinin. Digeride elizabeth fencwik annelik ve bebek bakimi. İkisinden de bayag faydalanmistim. Biri bu.
Eki Görüntüle 1450983
seçsek toplayamazdık valla bu tarz insanları herkes birbirinden çatlakSon bikac sayfayi okurken baya guldum :) enerjiniz super masallah :)
Cok komik milletin bebegine salca oluyordu deyincesevsin tabii kardes candir. Ayy evet ta kiz cocuklari dogustan anac haklisin. Hic gulecegim yoktuuu valla ikizler olacakti yoldan dondu 36 haftalik erken dogumla boga oldu ama ben hep diyorum icinde bi ikizler var valla aynen daha simdiden karistirmadigi girmedigi delik kalmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?