2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kız eşinin ne suçu var
Ama boş ver 9 ay çeksinler
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi

Eşimi arayıp Ceviz meselesini söyledim. Neye iyi geliyor dedi. Beyin gelişimi herhalde dedim. Ozaman sen baya ye bu cevizden dedi Bana gerizekalı falan mı dedi bu

Kitap araştırabiliyor musunuz bayanlar . Ben birkaç tane belirledim bakalım inşallah okumaya başlarım. Akşamları biraz daha az uyursam başlayacağım

hanımlar bende kan testi sonucumu şu an aldım beta-hcg 54,97 normal değil mi

Hayirli olsun canim benimde adet gunumde 63 tu benim gec dollenmeymis

bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş

hayırlı olsn :)

Ben dogumuma kadar sutu nesquikle ictim canim bana doktorum miden almaz bulanirsa onunla ic sonra alisinca kesersin demisti ama ben sonuna kadar hep oyle ictim doktoruna bi sor bakalim cunku ben sut icemiyordum hic yogurt peynir yerdimde sut hic icmezdim.

Ben süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh

Himmm camiz yogurdu cok guzel olur yagli yagli

Ewet cnm ilk benim. Böyle bi garibim. Hiç bi fark yok acaba normal mi diyorum aklıma bin türlü şey geliyo. Sen çalışıyor musun

Saglikla kucagina al insallah. Hic korkma allah a emanet kuzular icinde saglikla buyuyor hamilelik herkeste farkli oluyor. Yok canim evdeyim evlendigimden beri 4 yildir. Sen calisiyormusun

Ben bu yaşıma kadar ağzıma almadım cnm

Himm ben peynir cok severim hercesitini ama simdi yiyesim yok bende sut icemiyordum kizmda mecbur ictim gunde 1 bardak

Sen simdiden esine eziyete baslamissin canim ama olsun ilk bebegin tadini cikartin valla

Son düzenleme:

Benim alnıma doğru ara ara orta şiddetli baş ağrım oluyor, birde bazen uykumu bile almış olsam pat diye baş ağrısı ile birlikte aşırı uyku bastırıyor,o an bende sadece kafamı bir yere koymak istiyorum.

Eşimi arayıp Ceviz meselesini söyledim. Neye iyi geliyor dedi. Beyin gelişimi herhalde dedim. Ozaman sen baya ye bu cevizden dedi Bana gerizekalı falan mı dedi bu
Karı koca arasına girmeyeyim
Benim eşimde dün "ne güzel bilinçli besleniyosun, benim annem 9 ay kola içmiş" dedi.
Ben de dedim şimdi taşlar yerine oturdu

Karı koca arasına girmeyeyim
Benim eşimde dün "ne güzel bilinçli besleniyosun, benim annem 9 ay kola içmiş" dedi.
Ben de dedim şimdi taşlar yerine oturdu

siz çok fenasınız

Ayy yerim onu ne tatlii iyi kiskanmiyor masallah benimki abla oldugunun bile farkinda degil ama sanirim hissediyor cunku gelip elini karnima koyup biseyler soyluyor kendince eye eye diyor

Yok kiskanmiyor dunden merakli milletin bebegine salca oluyodu bizde yapalim bitane evdekini sevsin dedik:) kiz cocuklari dogustan anac oluyor iste. Senin minnosunda hissetmis demekki seninkide mi ikizler burcu cok hareketli ve yaramaz dedin de benim kiz geldi sklima. Girmedigi delik kalmiyodu evdr o kadarken.

zararlımı olur ki bilmem ben hiç yoktan iyidir diyip içiyorum

Bence bir bardaktan zararli olmaz ben sutu sade sevmiyorum ya balli icerim yasa nesquik katiyorum icine.

Ahaha sanirim onu ima etmis canim. Erkekler ve espirileri iste:))

Kitap araştırabiliyor musunuz bayanlar . Ben birkaç tane belirledim bakalım inşallah okumaya başlarım. Akşamları biraz daha az uyursam başlayacağım

Bende gecen bebekten iki kitap var biri ansiklopedi gibi amerikan tip birliginin cocuk sagligi ve psikolojisi kitabi epsilon yayinlarinin. Digeride elizabeth fencwik annelik ve bebek bakimi. İkisinden de bayag faydalanmistim. Biri bu.

Cok komik milletin bebegine salca oluyordu deyince sevsin tabii kardes candir. Ayy evet ta kiz cocuklari dogustan anac haklisin. Hic gulecegim yoktuuu valla ikizler olacakti yoldan dondu 36 haftalik erken dogumla boga oldu ama ben hep diyorum icinde bi ikizler var valla aynen daha simdiden karistirmadigi girmedigi delik kalmiyorr

Boga bebisleri tanidiklarimda gordugum kadariyla kiz kardesimde bogadir hep sakin sessiz bebekler oluyordu. Seninkinin icine ikizler kacmis o zaman. Bir kere hic unutmam seninki kadarken emekleyerek gitmis camasir makinesinin icine girmis paldir kuldur ses gelince kosarak gittim kobay hamsterlar gibi donmeye az kalmis cikmaya calisiyordu. Allahim ne gunler simdi rahatiz o zamana gore yaw ama simdide cenesiyle psikolojik baski uyguluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…