- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 198
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.721
Yer yuzundeki hersey Rabbimin mucizesi tabiki..yanlis anlasilmak istememde.. hic beklemiyorduk olmicak die dusunuyordum onu ifade etmek istedim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Haklisin cnm bu senin mucizen.gerci her bebek bir mucize
bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymişBen de her sabah yumurta yiyorum ama süt içemiyorum
hanımlar bende kan testi sonucumu şu an aldım beta-hcg 54,97 normal değil mi
Nesguikli şekerli olmaz mı canım?bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş
hayırlı olsn :)
tebrikler canım.. çok yeni hamilelik sanırım :) hayırlı olsunhanımlar bende kan testi sonucumu şu an aldım beta-hcg 54,97 normal değil mi
bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş
hayırlı olsn :)
zararlımı olur kiNesguikli şekerli olmaz mı canım?
Ben de yumurta, ceviz, yoğurt, peynir yemeye çalışıyorum.
Kuru üzüm de tüketeyim bundan sonra.
Bir de hurma
Nesguikli şekerli olmaz mı canım?
Ben de yumurta, ceviz, yoğurt, peynir yemeye çalışıyorum.
Kuru üzüm de tüketeyim bundan sonra.
Bir de hurma
zararlımı olur kibilmem ben hiç yoktan iyidir diyip içiyorum
Kız eşinin ne suçu varŞuan Eşimi arıyorum. Tüm hamile bayanlar ceviz yiyormuş sen nasıl babasınn diye kıyameti koparıyorum
Evet senin ilk mi bebegin tecrubesizlik aslinda kotu herseyden korkuyorsun karnim agridi normal mi belim agridi normal mi vs bicok seyde aceba iyimi korkusu oluyor simdi bunlari dusunmeye vaktim yok benim kizim yaramaz ve hic durmuyor. Duyarsin insallah canim iyi dusun iyi olsun hersey
Ayy kizimda ne peynir hastasi olmustum yaa aklima geldi simdisimdi iyy yiyemiyorum peynir
Bilemedim ki tatlım doktora danışmak lazım.zararlımı olur kibilmem ben hiç yoktan iyidir diyip içiyorum
ya sütten çok tiksiniyorumBen süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh
Kız eşinin ne suçu var
Ama boş ver 9 ay çeksinler
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi
Kız eşinin ne suçu var
Ama boş ver 9 ay çeksinler
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi
Şuan Eşimi arıyorum. Tüm hamile bayanlar ceviz yiyormuş sen nasıl babasınn diye kıyameti koparıyorum
Canım çikolata da kafein var ya ondan diyolar. 1 bardaktan birşey olmazki.
Valla benim 2.bebek acele etmeyim dedim ama gitsem mi diyorum heyecanlaniyorumLUMOAS haftaya çarşamba kalb atislarini duyariz herhalde acaba cumami gitsek napsak
ya sütten çok tiksiniyorum
bal hiç yemem
yoğurt sade öyle kaşık kaşık yediğimi hiç hatırlamam
nasıl yapıcam ben bu işi yaaa
ayrıca baktım kakao gebeler için iyi değilmiş :/
ya sütten çok tiksiniyorum
bal hiç yemem
yoğurt sade öyle kaşık kaşık yediğimi hiç hatırlamam
nasıl yapıcam ben bu işi yaaa
ayrıca baktım kakao gebeler için iyi değilmiş :/
sen baya baya izlediğin dizilerin etkisinde kalıp isim düşünüyorsun anlaşıldıben bulamıyorum ya arkadaşlarım erkek olursa EREN kız olursa CEREN koy diyor
ama ben hiç beğenmiyorum böyle değişik modern isim istiyorum ama eşimde onları istemiyor poyraz , çınar vs o tarz
kızda da ece - ada - öykü bu isimler beğendiklerim bakalım cinsiyet belli olsun da :)
aşermek için erken değil miArkadaş bu bebek benim karnımda büyüyücek benden çıkıcak. EE onlara ne düşücekk? Geçende ciğ köfte (etsiz)"aşerdim" haahha gelirken almadım ki dedi, neyse cingenliğin tutar senin şimdi dedi. Kapının önüne saklamış
Enteresann. Bende bir bot gördüm sanki onu aşerdim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?