2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş
hayırlı olsn :)
Nesguikli şekerli olmaz mı canım?
Ben de yumurta, ceviz, yoğurt, peynir yemeye çalışıyorum.
Kuru üzüm de tüketeyim bundan sonra.
Bir de hurma

bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş

hayırlı olsn :)

Ben süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh

Ewet cnm ilk benim. Böyle bi garibim. Hiç bi fark yok acaba normal mi diyorum aklıma bin türlü şey geliyo. Sen çalışıyor musun

Ben süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh
ya sütten çok tiksiniyorum
bal hiç yemem
yoğurt sade öyle kaşık kaşık yediğimi hiç hatırlamam
nasıl yapıcam ben bu işi yaaa
ayrıca baktım kakao gebeler için iyi değilmiş :/

Kız eşinin ne suçu var
Ama boş ver 9 ay çeksinler
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi

Arkadaş bu bebek benim karnımda büyüyücek benden çıkıcak. EE onlara ne düşücekk? Geçende ciğ köfte (etsiz)"aşerdim" haahha gelirken almadım ki dedi, neyse cingenliğin tutar senin şimdi dedi. Kapının önüne saklamış
Enteresann. Bende bir bot gördüm sanki onu aşerdim şuan

Kız eşinin ne suçu var
Ama boş ver 9 ay çeksinler
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi
çok iyi yaaa
Şuan Eşimi arıyorum. Tüm hamile bayanlar ceviz yiyormuş sen nasıl babasınn diye kıyameti koparıyorum

Canım çikolata da kafein var ya ondan diyolar. 1 bardaktan birşey olmazki.

ya şimdilik içmeyimde doktora gittiğimde sorup ona göre bir yol izleyim

Gebeler için önerilmeyen besinler nelerdir?

• Katkı maddeleri içeren gıdalar
• Dondurulmuş yiyecekler
• Açıkta satılan gıdalar
• Açık süt-peynir ve çiğ etlerden yapılmış gıdalar
• Koyu çay, kahve, kakao. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.
• Bitki çayları: Doktorunuz ve diyetisyeninize danışmadan tüketilmesi önerilmemektedir. Çayların içeriğindeki bazı etken maddeler sizi olumsuz etkileyebilir.
• Tuz: Vücutta aşırı tuz tüketimi ödem oluşmasına yani şişliğe neden olacağından böbrekleriniz zarar görüp sizi hastalandırabilir.
• Gazlı içecek ve meşrubatlar: Boş enerji kaynağı olup;annenin gereksiz kilo almasına neden olurlar.
• İyi yıkanmamış sebze ve meyveler: Üzerlerinde kalabilecek kimyasal atıklar, bakterilerden dolayı zarar verebilirler
• İyi pişmemiş etler: Gıda Zehirlenmesine neden olabilir.
• Maydanoz: Fazla maydanoz tüketimi erken doğumu tetikleyebilir.

bal hiç yemem

Yoğurt yenmez mi ya. Evet canım kakao kahve gibi. Kafein var kakaodada. Oyüzden ona göre tüketmeli. Valla biraz zorla kendini

bal hiç yemem

Peynir yiyosan peynir ye cnm. Süte tarçın fln koy ne bileyim bende o gruptan sadece süt icebiliyorum o da yeter mu bilmiyorum

sen baya baya izlediğin dizilerin etkisinde kalıp isim düşünüyorsun anlaşıldı

doğum günü olan bacım kutlu mutlu olsun

aşermek için erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…