2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu arada bebişlerimiz Akrep burcu olucak. Ben ve Eşim de Akrep burcuyuz. Ben 31 Ekim eşim 30 Ekim. Çoook şanslısınız kızlar

Ayy hele anlat su akrepi hic yok cevremde gozlemleyemedim anneleriniz bebekliginizle ilgili ne diyor. İlkinden cok cektim bari bu sakin olsun

Yok cnm başlamadım. Sen ne okuyacaksin bilgi verir misin bende bakayım inşallah
Ayşe ÖNER -Hamilelik DOğum ve Bebek Bakım Kitabı aldım içinde egzersizlerde var hamileyken yapabileceğimiz , Tracy Hogg , Melinda Blau -Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Sorunlar, 0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof.Dr. Hilal MOCAN- Bakalım başladım biraz biraz okuyorum.
Kitap okumayı normalde de çok severim daha yeni kitaplar almıştım hamile kalınca elime almak istemiyorum

Reactions: GCA
Ayy hele anlat su akrepi hic yok cevremde gozlemleyemedim anneleriniz bebekliginizle ilgili ne diyor. İlkinden cok cektim bari bu sakin olsun

Canım ben çook akıllı bir bebek ve çocukmuşum. Esimse yeri gelince sakin (sinsi) fakat yaramaz bir çocukmuş. Ben ce Akrep mükemmel bir burç. Çok güvenilir ve başarılıyız bencee

Ben depresyona girerdim kesin Boyum kısa onların bacak boyu kadar kalıcam sıkıntı bana yani
o kadar uzun hatunlar degillerki kuzu ben rusyada degilim senin dedigin hatunlar rusyada bunlar bildigin standart uzunluktalar ama o kadar abartilacak bi guzellikleri yok bildigin sari cilliler

Ben de akrep burcuyum eşim yandım iki akreple diyor Çok dediğim dedik oluyor, ya hep ya hiç burcun en kötü özelliği, dostlukları çok sağlam ama herkese de güveni yok önce tanıyıp sonra seviyor ama tanıyana kadar da hemen kendini açamaz akrep sırrını herkesle paylaşmaz.

Aynen canim hep oyle derler bende bogayim bebekken bende sesiz sakin biseymisim annem bu hic sana benzemiyor diyor valla kesin icinee ikizler kacti yoksa bi boga bebegi bukadar hareketli yaramaz olamaz...
Ayyyyy ne guldumm yaa camasir makinasi nasil becermis yaramazlar cok tatlilar ama yaa bizmkide priz hastasi ozellikle duvar koseleri kutu koseler favorisi simdilik. Olsun ceneli cocuk iyidir kendini sevdirir hep cok guldum yaa

Bunla iligili çok sorun yaşıyorum zaten. O dediğim dedikliği kaldırdım fakat herkese herşeyi anlatmadığım için bazen samimimi bulmuyorlar. (çokta umrumdaydı ) Evimiz de 3 Akrep olucak inşallahhh

Bukadar tam anlatilir bi akrep

Bunla iligili çok sorun yaşıyorum zaten. O dediğim dedikliği kaldırdım fakat herkese herşeyi anlatmadığım için bazen samimimi bulmuyorlar. (çokta umrumdaydı ) Evimiz de 3 Akrep olucak inşallahhh

Bir de benim 3. bir kişiyle olan mesafem ya olumlu ya olumsuz olur ılımlı olamıyorum çok severim ya da hiç sevmem dediğim dedikliği ben de kaldırdım, idealist oluyorlar hırslı , sonra genellikle akrep burçları çiğ et ( sucuk gb) hamura düşkün oluyorlar en çok yaşadıkları sorun bağırsaklarıyla ilgiliymiş

Canım ben çook akıllı bir bebek ve çocukmuşum. Esimse yeri gelince sakin (sinsi) fakat yaramaz bir çocukmuş. Ben ce Akrep mükemmel bir burç. Çok güvenilir ve başarılıyız bencee

Ya akteplerde azcik kendini begenmislik yok mu ben nekadarvakrep tanidiysam hepsi kendini cok begenmistiii amannnn canimm sakin yanlis anlama

kimse kızmasın akrepler çok sinsi oluyor herifim akrep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…