- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.761
Bu arada bebişlerimiz Akrep burcu olucak. Ben ve Eşim de Akrep burcuyuz. Ben 31 Ekim eşim 30 Ekim. Çoook şanslısınız kızlar
hiç akrep tanımadım gibi.merak ediyorum..inşallah şanslıyızdırBu arada bebişlerimiz Akrep burcu olucak. Ben ve Eşim de Akrep burcuyuz. Ben 31 Ekim eşim 30 Ekim. Çoook şanslısınız kızlar
Ayşe ÖNER -Hamilelik DOğum ve Bebek Bakım Kitabı aldım içinde egzersizlerde var hamileyken yapabileceğimiz , Tracy Hogg , Melinda Blau -Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Sorunlar, 0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof.Dr. Hilal MOCAN- Bakalım başladım biraz biraz okuyorum.Yok cnm başlamadım. Sen ne okuyacaksin bilgi verir misin bende bakayım inşallah
Ayy hele anlat su akrepi hic yok cevremde gozlemleyemedim anneleriniz bebekliginizle ilgili ne diyor. İlkinden cok cektim bari bu sakin olsun
o kadar uzun hatunlar degillerki kuzu ben rusyada degilim senin dedigin hatunlar rusyada bunlar bildigin standart uzunluktalar ama o kadar abartilacak bi guzellikleri yok bildigin sari cillilerBen depresyona girerdim kesinBoyum kısa onların bacak boyu kadar kalıcam sıkıntı bana yani
hiç akrep tanımadım gibi.merak ediyorum..inşallah şanslıyızdır
Ayy hele anlat su akrepi hic yok cevremde gozlemleyemedim anneleriniz bebekliginizle ilgili ne diyor. İlkinden cok cektim bari bu sakin olsun
bebek ile mi ilgili normal roman vs mi :)
Gerek yok bebeğin zekası anneden geçiyormuş de sen deEşimi arayıp Ceviz meselesini söyledim. Neye iyi geliyor dedi. Beyin gelişimi herhalde dedim. Ozaman sen baya ye bu cevizden dediBana gerizekalı falan mı dedi bu
Boga bebisleri tanidiklarimda gordugum kadariyla kiz kardesimde bogadir hep sakin sessiz bebekler oluyordu. Seninkinin icine ikizler kacmis o zaman. Bir kere hic unutmam seninki kadarken emekleyerek gitmis camasir makinesinin icine girmis paldir kuldur ses gelince kosarak gittim kobay hamsterlar gibi donmeye az kalmis cikmaya calisiyordu.Allahim ne gunler simdi rahatiz o zamana gore yaw ama simdide cenesiyle psikolojik baski uyguluyor
Ben de akrep burcuyum eşim yandım iki akreple diyorÇok dediğim dedik oluyor, ya hep ya hiç burcun en kötü özelliği, dostlukları çok sağlam ama herkese de güveni yok önce tanıyıp sonra seviyor ama tanıyana kadar da hemen kendini açamaz akrep sırrını herkesle paylaşmaz.
Bizim de aynen !!! Eşim 1 Kasım, ben 4 Kasım, bebiş 10 Kasım nasipse :) Akrep yuvası olacak ev :)Bu arada bebişlerimiz Akrep burcu olucak. Ben ve Eşim de Akrep burcuyuz. Ben 31 Ekim eşim 30 Ekim. Çoook şanslısınız kızlar
Ben de akrep burcuyum eşim yandım iki akreple diyorÇok dediğim dedik oluyor, ya hep ya hiç burcun en kötü özelliği, dostlukları çok sağlam ama herkese de güveni yok önce tanıyıp sonra seviyor ama tanıyana kadar da hemen kendini açamaz akrep sırrını herkesle paylaşmaz.
Bunla iligili çok sorun yaşıyorum zaten. O dediğim dedikliği kaldırdım fakat herkese herşeyi anlatmadığım için bazen samimimi bulmuyorlar. (çokta umrumdaydı) Evimiz de 3 Akrep olucak inşallahhh
Canım ben çook akıllı bir bebek ve çocukmuşum. Esimse yeri gelince sakin (sinsi) fakat yaramaz bir çocukmuş. Ben ce Akrep mükemmel bir burç. Çok güvenilir ve başarılıyız bencee
Bu espiriden sonra hemen ortami terk et. Git odana
kimse kızmasın akrepler çok sinsi oluyor herifim akrepCanım ben çook akıllı bir bebek ve çocukmuşum. Esimse yeri gelince sakin (sinsi) fakat yaramaz bir çocukmuş. Ben ce Akrep mükemmel bir burç. Çok güvenilir ve başarılıyız bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?