2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ya bugün iki kat çok indim çıktım işte sırtım ve belim birazda sol kasığım fena ağrıyo bi halt olmaz dimi

Allah kolaylik versin calisanlarin hali daha zor, ben calissam herhalde uyur gezer olurum cok pis uykum var biraksan 24 saat cikmam yataktan
Ben koc benim adam kova ikimizin elinde bu cocuk ne olur bilemedim ben simdi babasi rambo olmayi ogretcek bende evde kafasini ezicem gibi gozukuyor

benim burcumda koc

Bu arada bebişlerimiz Akrep burcu olucak. Ben ve Eşim de Akrep burcuyuz. Ben 31 Ekim eşim 30 Ekim. Çoook şanslısınız kızlar
Ayy akrep burcu nasil.ben ilk basta korktum akrep görünce. Kindar olur fln diye.ama ozellikleri guzel okudum da

canım çok sevindim ya. ALLAH ım bize de duymayı nasip etsin. dualarında unutma bizide. :)

İŞte o ağrı bende de var. Aniden giriyor ve dayak yemişim gibi yeride acıyor. Normalde de baş ağrılarım olurdu ialça lırdım. Şimdi alamayınca zor oluyor haliyle. China oil iyi geliyor, ya da mentollü ağrı kesici kremler..Aklınızda olsun.

ben de işyerine hala söylemedim.. bu arada periyodik doktor kontrollerimizde ücretli izinli sayılıyormuşuz
Ben de 1 arkad
Canım bize kindar diyenler utansın. Ben hep affederimm hep affederimm MErak etme 10 numara bir bebeeen olacak. Sen kimseyi dinleme
Ayyy Insallah.bir yayim var bir de akrebim olacak ins.umarim iyi anlasirlar

Yaaaa kızlar bir yavaş yahuuu... Okumaktan yazamıyorum maşallah....
15 senelik eğitim hayatımda bu kadar yazı okumamışımdır...
Site kurucularından diploma talep edeceğim neredeyse

Al benden de o kadar...Malum çalışıyoruz dimi !! az bi düşünün okuyan var okuyamayan var..Arada önemeli bişiyler kaçıyosaa vebali sizin üzerinize valla he ona göre.

Tüpbebekli anneler dayanışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…