- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.821
gebe olduğumu bilen tek kişi sizlersiniz sevgili kk bayanları ailemize de söylemedik iş yerine de daha.Geliyim ben o kuruma baskasini indirsinler ben gebeyim de, ayricalik istiyorum de. Hamilelik haklarin var senin:))
ya bugün iki kat çok indim çıktım işte sırtım ve belim birazda sol kasığım fena ağrıyo bi halt olmaz dimi
Ben koc benim adam kova ikimizin elinde bu cocuk ne olur bilemedim ben simdi babasi rambo olmayi ogretcek bende evde kafasini ezicem gibi gozukuyor
dikkat et canım ya oturunca ayaklarını uzatmaya calışgebe olduğumu bilen tek kişi sizlersiniz sevgili kk bayanları ailemize de söylemedik iş yerine de daha.
İyi sen en azindan babadan kurtardin
Ayy akrep burcu nasil.ben ilk basta korktum akrep görünce. Kindar olur fln diye.ama ozellikleri guzel okudum daBu arada bebişlerimiz Akrep burcu olucak. Ben ve Eşim de Akrep burcuyuz. Ben 31 Ekim eşim 30 Ekim. Çoook şanslısınız kızlar
ben de işyerine hala söylemedim.. bu arada periyodik doktor kontrollerimizde ücretli izinli sayılıyormuşuzgebe olduğumu bilen tek kişi sizlersiniz sevgili kk bayanları ailemize de söylemedik iş yerine de daha.
Ayy akrep burcu nasil.ben ilk basta korktum akrep görünce. Kindar olur fln diye.ama ozellikleri guzel okudum da
Kızlaaar biz bugün keseyi gördük şükürler olsun Rabbime kalp atışını da duydukçok ama çok güzel bi duyguyMuş yaa, hamile olduğumu asıl şimdi hissettim, allahım nasıl bir mucizedir bu daha mm boyu var kalbisi gum gum atıyor.. çok mutluyum ya şarkı söleyip göbek atasım var
İŞte o ağrı bende de var. Aniden giriyor ve dayak yemişim gibi yeride acıyor. Normalde de baş ağrılarım olurdu ialça lırdım. Şimdi alamayınca zor oluyor haliyle. China oil iyi geliyor, ya da mentollü ağrı kesici kremler..Aklınızda olsun.Benim alnıma doğru ara ara orta şiddetli baş ağrım oluyor, birde bazen uykumu bile almış olsam pat diye baş ağrısı ile birlikte aşırı uyku bastırıyor,o an bende sadece kafamı bir yere koymak istiyorum.
Ben de 1 arkadben de işyerine hala söylemedim.. bu arada periyodik doktor kontrollerimizde ücretli izinli sayılıyormuşuz
Ayyy Insallah.bir yayim var bir de akrebim olacak ins.umarim iyi anlasirlarCanım bize kindar diyenler utansın. Ben hep affederimm hep affederimm MErak etme 10 numara bir bebeeen olacak. Sen kimseyi dinleme
bende ilk tedirgin oldum :) nedenseAyy akrep burcu nasil.ben ilk basta korktum akrep görünce. Kindar olur fln diye.ama ozellikleri guzel okudum da
Ben de 1 arkad
Ayyy Insallah.bir yayim var bir de akrebim olacak ins.umarim iyi anlasirlar
Kizlar bu grubun telefondan takip etmenin kolay yolu,uygulamasi fln var mi.
Ben telefondan giriyorum normal sekilde ama kolay takip ediyorum zorlanmadim. Normal uygulamasi var mi bilmiyorum.
uygulama bi ara vardı kaldıırldı neden bilmiyorum :SKizlar bu grubun telefondan takip etmenin kolay yolu,uygulamasi fln var mi.
Yaaaa kızlar bir yavaş yahuuu... Okumaktan yazamıyorum maşallah....
15 senelik eğitim hayatımda bu kadar yazı okumamışımdır...
Site kurucularından diploma talep edeceğim neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?