2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Teşekkürler benimde aklımda bulunsun :)

Selamm kızlar.biraz önce arayıp cuma gününe randevu aldım.inşallah herşey yolundadır .ultrasonla bakıp bakmayacagınıda bilmiyorum çünkü kızımda hamileyken cok az bi kaç defa sadece ultrasonla baktılardı.bu arada amerikada yaşıyorum .henüz bulantılar yok umarım olmaz iş yerinde cok zor okcak

Kızınız ile yeni gelen anlaşamaya bilir. Ben oğlakları hiçç sevmemm.
Ayy öyle demeyin ya...Kızım çok sever bebekleri hele hele kardeşi olsun diye yandı tutuştu. Şimdiden karnımla konuşuyor...Hayalleri var altını değişicem, mama yediricem diye..Bence o karakter meselesidir. Yapmaz benim kızım öleee yaa

Oooo kizlar sayfalar almis basini gitmis hep okuyamadim nadilsiniz ben cok fenayim mid3mden hiicc kalkamiyorum berbat bi haldeyim(((

Himm yukselen konusunu bilemeyecegim ozamn sekerim nekadar akrep tanidiysam ayy ayy surekli ben iyi yaparim derdindelerdi oyuzden dedim canimm yukseleni dusunmedim

Anne ismi :)- Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyetidoğum kilosu
hande_buse8824 ocak1 kasım---
gfr25 ocak1 kasım71--
simayus25 ocak3 kasım48--
Sekizhaziran26 ocak1 kasım50--
allbaby28 ocak 4 kasım67--
Simay ada30 ocak 4 kasım52--
Amanda2928 ocak 4 kasım52--
adanamerkez30 ocak7 kasım92--
mariapdr30 ocak7 kasım---
Pearl970331 ocak7 kasım58--
Kader5531 ocak7 kasım48--
handete31 ocak8 kasım62--
Ssilan31 ocak8 kasım66,5--
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım60--
musss871 şubat9 kasım55--
yagmuryagiyorkac2 şubat9 kasım93--
SMAYRANA2 şubat10 kasım58--
Carolines2 şubat10 kasım59--
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
turkuazkebelek4 şubat11 kasım56--
vigoroso4 şubat11 kasım54--
hazal875 şubat12 kasım62--
lumos6 şubat13 kasım62--
ospa8 şubat15 kasım65--
excite8 şubat15 kasım87--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
melek18189 şubat 17 kasım67--

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

L lumos ekledim :)

Al benden de o kadar...Malum çalışıyoruz dimi !! az bi düşünün okuyan var okuyamayan var..Arada önemeli bişiyler kaçıyosaa vebali sizin üzerinize valla he ona göre.
Tüpbebekli anneler dayanışması

Evet canım zor oluyor çalışırken... Benim bebiş az önce buradayım dedi ve ilk kez çıkardım hamişliğin bir tek bu yönünü özlememişim... İlk gebeliğimde 9 ay mide bulantısı çektim kan kustum inşallah bu kez de aynısı olmaz ve çabuk geçer...

Hadi canim gozun aydin darisi bizim basimiza insallah.

canım çok sevindim ya. ALLAH ım bize de duymayı nasip etsin. dualarında unutma bizide. :)
sağolun, darısı başınıza inşallah

marbleblue Ayyyy çok heycanlııı Kaç haftalıkta duydunuzz? Son adet tarihiniz neydi acabaa?
benim son adet tarihim 25 ocak bu tarie göre 6+3 müş ama doktor daha küçük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi adetinde normalde gecikme oluyorsa bi kaçgün normaldir dedi, haftaya daha net tarih belirleyebilirz dedi öle işte darısı bekleyen herkesin başına☺☺

merhaba kasım anneleri, bende bir kasım annesiyim.Aranızda benim gibi bu haftalarda kanama sıkıntısı yaşayan var mı?Şuan istirahatteyim ama korku içindeyim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…