- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.841
Senin burc ne?ben de yayimama hic akrep cok yakin arkadas kusmet olmadiEn iyi anlaştığım burçtur Yay :)
Senin burc ne?ben de yayimama hic akrep cok yakin arkadas kusmet olmadi
İŞte o ağrı bende de var. Aniden giriyor ve dayak yemişim gibi yeride acıyor. Normalde de baş ağrılarım olurdu ialça lırdım. Şimdi alamayınca zor oluyor haliyle. China oil iyi geliyor, ya da mentollü ağrı kesici kremler..Aklınızda olsun.
Adanamerkez cani beni listeye ekler misin.bir iki kez sana ulasmaya calistim beceremedimuygulama bi ara vardı kaldıırldı neden bilmiyorum :S
Adanamerkez cani beni listeye ekler misin.bir iki kez sana ulasmaya calistim beceremedim
Bende Yay burcuyum ve kızım Oğlak..Eşim'de Yengeç birde Akrep geldi mi eve..Hayvanlar alemi gii bakalım neler gelecek başımıza :)Senin burc ne?ben de yayimama hic akrep cok yakin arkadas kusmet olmadi
Bende Yay burcuyum ve kızım Oğlak..Eşim'de Yengeç birde Akrep geldi mi eve..Hayvanlar alemi gii bakalım neler gelecek başımıza :)
Ayy öyle demeyin ya...Kızım çok sever bebekleri hele hele kardeşi olsun diye yandı tutuştu. Şimdiden karnımla konuşuyor...Hayalleri var altını değişicem, mama yediricem diye..Bence o karakter meselesidir. Yapmaz benim kızım öleee yaaKızınız ile yeni gelen anlaşamaya bilir. Ben oğlakları hiçç sevmemm.
6+ 4 haftalık hamileyim yeni başladı canım.Canım senin bulantın ne zaman başladı?
Ahahaha.kızımla ben yay,esim kova,bebis akrep ins.bakalimBende Yay burcuyum ve kızım Oğlak..Eşim'de Yengeç birde Akrep geldi mi eve..Hayvanlar alemi gii bakalım neler gelecek başımıza :)
Sat 6 subat.52 kilo.baska birsey yazmaya gerek varsa haber edersinCanım bana yaz ben kendisine mesaj atıyım atamıyorsan.
Canım tam tersi. Onların yükseleni Aslandır. Ben ve eşimde hiç bu şekilde davranmadık. Ben bir şeyi güzel yapıyorum demeye bile çekinirim. Biz genelde sessiz, bir ortamda sadece yapılan espirilere gülen ve gerekli yerde konuşan insanlarızdır. Bu yüzden forumda patlama yaşıyorum
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
hande_buse88 | 24 ocak | 1 kasım | - | - | - |
gfr | 25 ocak | 1 kasım | 71 | - | - |
simayus | 25 ocak | 3 kasım | 48 | - | - |
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 kasım | 50 | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 30 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
Amanda29 | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
Pearl9703 | 31 ocak | 7 kasım | 58 | - | - |
Kader55 | 31 ocak | 7 kasım | 48 | - | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | 62 | - | - |
Ssilan | 31 ocak | 8 kasım | 66,5 | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - | - | - |
GCA | 1 şubat | 9 kasım | 60 | - | - |
musss87 | 1 şubat | 9 kasım | 55 | - | - |
yagmuryagiyorkac | 2 şubat | 9 kasım | 93 | - | - |
SMAYRANA | 2 şubat | 10 kasım | 58 | - | - |
Carolines | 2 şubat | 10 kasım | 59 | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | 64,5 | - | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | - | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | - | - |
turkuazkebelek | 4 şubat | 11 kasım | 56 | - | - |
vigoroso | 4 şubat | 11 kasım | 54 | - | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | 62 | - | - |
lumos | 6 şubat | 13 kasım | 62 | - | - |
ospa | 8 şubat | 15 kasım | 65 | - | - |
excite | 8 şubat | 15 kasım | 87 | - | - |
Akasya | 9 şubat | 16 kasım | 55 | - | - |
DoraNora | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | 84 | - | - |
melekyuzlumm | 9 şubat | 17 kasım | 54 | - | - |
melek1818 | 9 şubat | 17 kasım | 67 | - | - |
Al benden de o kadar...Malum çalışıyoruz dimi !! az bi düşünün okuyan var okuyamayan var..Arada önemeli bişiyler kaçıyosaa vebali sizin üzerinize valla he ona göre.
Tüpbebekli anneler dayanışması
Hadi canim gozun aydin darisi bizim basimiza insallah.
sağolun, darısı başınıza inşallahcanım çok sevindim ya. ALLAH ım bize de duymayı nasip etsin. dualarında unutma bizide. :)
benim son adet tarihim 25 ocak bu tarie göre 6+3 müş ama doktor daha küçük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi adetinde normalde gecikme oluyorsa bi kaçgün normaldir dedi, haftaya daha net tarih belirleyebilirz dedi öle işte darısı bekleyen herkesin başına☺☺
bende ilk tedirgin oldum :) nedenseama bayan akreplerin fena olduğunu duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?