- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.801
Kızlaaar biz bugün keseyi gördük şükürler olsun Rabbime kalp atışını da duydukçok ama çok güzel bi duyguyMuş yaa, hamile olduğumu asıl şimdi hissettim, allahım nasıl bir mucizedir bu daha mm boyu var kalbisi gum gum atıyor.. çok mutluyum ya şarkı söleyip göbek atasım var
Akrep burcu bebeklerinde s0n nokta:)
Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim 22 Kasım
En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"
İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal
Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı
Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.
Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.
Amin teşekkür ederim :) Benim eşime de ameliyat önermişlerdi, kayınpeder keçi boynuzunu önerdiğinde ilk başta sinirlenmiştim açıkçası. Adam haklıymış :)biz ilk saraçoğlunun dediği gibi denedik eşim elinde de yediydi sonra keçiboynuzu özünü tavsiye ettiler ona başladık. darısı bize canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Tabi tabi akrep burcu mukemmeldir hemde kendini beğenmiş olamayacak kadar mukemmeldir. Olurda kendini beğenmiş bir akrep görürseniz onun suçluda Aslan borcudur diyodun yani :)))
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 30 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[tr]
[/tr]
amanda29 ne demek eklememişsin
düzellttim canım ya kusura bakma :)
Canim gittinmi bugun doktoraçarşamba günü için yeniden çağırdı ama kalp atışı olmaya bilir henüz cunku benim doktorum alltan muayine etmedi.
kese içinde bebeğe bakacak sanırım
BEN HAYATIMDA HİÇ KİMSEYİ KISKANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM (EŞİM HARİÇ) HAYATIMDA KİMSEYE SALDIRDIĞIMI HATTA 15 YAŞINDAN SONRA LAF KAVGASINA GİRDİĞİMİ DAHİ HATIRLAMIYORUM. BU YORUMU DAHA ÖNCE HİÇ OKUMADIM.
gözün aydın caım kaç hafta kaç gün şuan tam :)Ayy canim oyle deme yetistirmek tabiki onemli kisilik sahibi cocuklar buyutmek lazim ama yinede burc yansiyor. İkizler bebegi cok yaramaz karistirici olur derlerdi ne kadar olabilir ki derdim demez olaydim butun burcun ozelliklerini tasiyor cocuk:)
Aslan burcuyum (kendini beğenmek iyidir kompleks yapmaz) en iyi arkadasımda akreptir en iyi özelliği bence onurlu ve kişilikler olmasiAynennnn öyle
zor valla birde burda sayfalar hızlı ilerliyor kafam karışıyor :)Kusur ne demek canım aşk olsun... Benim de topiğim var ve liste yapmanın ve takip etmenin ne kadar zor olduğunu bilirim... Benim ki sadece Latifeeee canikommm...
:) akrep de severim olsun yaa :) çocugunu bilmem ama en yakın kızarkadaşım akrep :)Ayy canim oyle deme yetistirmek tabiki onemli kisilik sahibi cocuklar buyutmek lazim ama yinede burc yansiyor. İkizler bebegi cok yaramaz karistirici olur derlerdi ne kadar olabilir ki derdim demez olaydim butun burcun ozelliklerini tasiyor cocuk:)
Koç ebeveyni ve Akrep bebeği
Zaman zaman inatlaşmalarla dolu olabilecek bu ilişkide. Akrep bebeği, Koç ebeveyninin hakimiyetini rahatça kabul edecektir, çünkü bu ebeveyn onun zevklerine hitap etmeyi iyi bilir. Ancak yönetme konusunda dikkatli olması gereken Koç ebeveyni bebeğinin hassas duygu dünyasını otoriteyle zedeleyebilir.
Kova ebeveyni ve Akrep bebeği
Bu ikilinin birbirlerine çok şey öğretebilecekleri bir gerçektir. Akrep bebeği Kova ebeveynine yaklaşımlarında daha sakin olabilmeyi öğretirken, Kova ebeveyni de onu dış dünyaya nasıl daha cesur adapte olabileceği konusunda motive eder.
ya bugün iki kat çok indim çıktım işte sırtım ve belim birazda sol kasığım fena ağrıyo bi halt olmaz dimi
onu kurumdakilere anlatabilirsen olurOlmaz merak etme bidaha bu kadar inip cikma kiz otur dinlen.
Ben koc benim adam kova ikimizin elinde bu cocuk ne olur bilemedim ben simdi babasi rambo olmayi ogretcek bende evde kafasini ezicem gibi gozukuyor
onu kurumdakilere anlatabilirsen olur
İkizler ebeveyeni ve Akrep bebeği
Hareketli ve meraklı İkizler ebeveynine Akrep burcu bebeği başta durgun gelebilir. Ama zamanla onun sezgisel, kararlı ve sabırlı yapısına saygı duymayı öğrenir. Akrep bebeğinin doğal sezgisi, İkizler ebeveyninin coşkusuyla birleşince ortaya çok renkli bir ilişki çıkar. ( durguun cocuk bulmuşumda bunuyporum)
Yengeç ebeveyni ve Akrep bebeği
Bu tamamlayıcı ilişkide Akrep bebeğinin korunma isteği Yengeç ebveynin endişelerini hemen azaltır ve sevgi alışverişini başlatır. Yengeç ebeveyni Akrep bebeğinin derin ve gizemli ruh dünyasını en olumlu şekilde yönlendirecek birkaç ebeveyndendir. korumacı babamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?