2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Hadi canim gozun aydin darisi bizim basimiza insallah.

BEN HAYATIMDA HİÇ KİMSEYİ KISKANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM (EŞİM HARİÇ) HAYATIMDA KİMSEYE SALDIRDIĞIMI HATTA 15 YAŞINDAN SONRA LAF KAVGASINA GİRDİĞİMİ DAHİ HATIRLAMIYORUM. BU YORUMU DAHA ÖNCE HİÇ OKUMADIM.

biz ilk saraçoğlunun dediği gibi denedik eşim elinde de yediydi sonra keçiboynuzu özünü tavsiye ettiler ona başladık. darısı bize canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
Amin teşekkür ederim :) Benim eşime de ameliyat önermişlerdi, kayınpeder keçi boynuzunu önerdiğinde ilk başta sinirlenmiştim açıkçası. Adam haklıymış :)
Umarım sen de en kısa zamanda alırsın kucağına.
Benim ilk hamileliğim için imkansız demişlerdi, çünkü hem eşimde hem de bende problem vardı. Eşiniz ameliyat olursa düzelir ama sizin imkansıza yakın dediler. İlki de ikincisi de normal yollardan oldu, Rabbim büyük moralinizi hiiiiç bozmayın.

Akrep burcu bebeklerinin karınlarını zamanında doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir.

Bu burçta doğan çocuklar neşeli, hareketli, enerjik, cana yakınlardır. Zekası sayesinde her şeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Hayata bakışı çok renklidir. Ancak güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için biraz çaba harcamak gerekir.

Akrep bebekleri; ister akrep burcu erkek, isterse akrep burcu kız bebek olsun genellikle çekingendir ve olaylara seyirci olarak kalmayı tercih ederler. Akrep çocukları yalnızlığı sever, kendi kendisini eğlendirmeyi de becerirler. Fakat bu yalnız kalmak isteği ileride başka sorunları beraberinde getirecektir. Bazen güzel gözleri yaşıtlarına göre çok ciddi ve hüzünlü görünebilir. Biraz uzak ve soğuk izlenimi bırakırlar, aslında sevgiye çok ihtiyaç duyarlar. Ona ilgi gösterdiğine inandıkları kişilerle kolay iletişim kurarlar. Sevimli ve sıcak olurlar. Sevdiklerine karşı kapris yapmayı çok iyi becerirler. Bu tutumları yüzünden, çevreleri tarafından mızmız olarak nitelendirilirler.

Konuşmayı çok çabuk öğrenirler. Sezgileri çok güçlüdür, etraflarında olan biteni, insanların neler düşündüklerini büyüklerin tahmin ebileceğinden çok daha iyi algılarlar. Çocuk Akrepler bile özel hayatın gizliliğine önem verirler. Her zaman kimsenin haberi olmadığı, günlük tuttuğu defterleri, çekmeceleri olur. Gizli bırakmak istedikleri şeyler bir başkası tarafından keşfedilirse, çok üzülüp ağlayabilirler. Ama buna rağmen bu küçüklerden bir şey gizlememek gerekir. Çünkü eninde sonunda kendilerinden saklanan her neyse bulurlar. Bunun ardından da
öfke ve kin duygusu gelir.

Ailelerinden her zaman anlayış ve yardım beklerler. Akrep çocuğu için aile çok önemlidir. Büyümeye başladığı andan itibaren, onlardan destek beklemez tavırları ile dikkat çekse de içten içe onların sevgisine ihtiyaç duyarlar. İnatçı ve huysuz kişiliğiyle kimseyle anlaşamaz görünen bu çocuklar, özellikle annelerine çok düşkündürler.

Çocukların kaprisli tutumları çoğu ailenin şımarık Akrepler yetiştirmesine sebep olur. Onun kaprisinin altında yatan nedenlere inen bir
anne baba Akrep çocuğunu keşfettikçe altında güzelliğe ulaşacaktır. Sabırlı bir psikolog gibi onu dinleyen, onun sorularına çözüm arayan anne-baba çocukları büyüdükleri zaman da sıkıntı çekmezler. Zeki ve yaratıcı bu çocukların eğitim çağında doğru yönlendirilmesi gerekir. Okulda arkadaşlar arası problemleri olsa da genel olarak başarılı olacaklardır. Anne babaya düşen görev, onları topluma açık, dışa dönük, kardeşleriyle oyun oynarken paylaşımcı davranışlar sergileyen çocuklar olarak yetiştirmektir. Kız ya da erkek kardeşlerine karşı çok dikkatlidirler. Yine de özel hayatlarında saygı beklerler. Kendilerinin kaptanlarıdır ve ihtiraslıdırlar, paraya düşkün olabilirler. Harçlığını savuran, çok harcayan çocuklar olmazlar.

Kusur ne demek canım aşk olsun... Benim de topiğim var ve liste yapmanın ve takip etmenin ne kadar zor olduğunu bilirim... Benim ki sadece Latifeeee canikommm...

Koç ebeveyni ve Akrep bebeği
Zaman zaman inatlaşmalarla dolu olabilecek bu ilişkide. Akrep bebeği, Koç ebeveyninin hakimiyetini rahatça kabul edecektir, çünkü bu ebeveyn onun zevklerine hitap etmeyi iyi bilir. Ancak yönetme konusunda dikkatli olması gereken Koç ebeveyni bebeğinin hassas duygu dünyasını otoriteyle zedeleyebilir.

Boğa ebeveyni ve Akrep bebeği
Akrep bebeği başta, Boğa ebeveyninin sakin, ama dediğim dedik yapısına uyum sağlamakta zorluk çekse de, her an dikkat çekmenin keyfine kısa sürede alışır. Boğa ebeveyni ise onun sezgisel doğasının tutkunu olur. Çok verimli olan bu ilişki, yıllar geçtikçe sağlamlaşır.

İkizler ebeveyeni ve Akrep bebeği
Hareketli ve meraklı İkizler ebeveynine Akrep burcu bebeği başta durgun gelebilir. Ama zamanla onun sezgisel, kararlı ve sabırlı yapısına saygı duymayı öğrenir. Akrep bebeğinin doğal sezgisi, İkizler ebeveyninin coşkusuyla birleşince ortaya çok renkli bir ilişki çıkar.

Yengeç ebeveyni ve Akrep bebeği
Bu tamamlayıcı ilişkide Akrep bebeğinin korunma isteği Yengeç ebveynin endişelerini hemen azaltır ve sevgi alışverişini başlatır. Yengeç ebeveyni Akrep bebeğinin derin ve gizemli ruh dünyasını en olumlu şekilde yönlendirecek birkaç ebeveyndendir.

Aslan ebeveyni ve Akrep bebeği
Bu geliştirici ilişkide, oldukça farklı sahnelere tanık olunabilir. Çünkü bebek kucağa alınmayı istedikçe, ebeveyn onu kendi haline bırakır. Akrep bebeği kolayca adapte olabilen bir yapıda olmadığından, sabırlı davranan Aslan ebeveyni bebeği rahatlatmayı başaracaktır.

Başak ebeveyni ve Akrep bebeği
Başak ebeveyni, özgür, ama güven veren yaklaşımıyla, Akrep bebeğini rahatlatır. Öte yandan Akrep bebeği Yay ebeveyninin hayran kalacağı sezgiselliğe ve duyarlılığa sahiptir. Özlerinde iki burç da sezgisel yapıya sahip olduğundan birbirlerine birçok açıdan iyi gelirler.

Terazi ebeveyni ve Akrep bebeği
Yapısal olarak bambaşka gibi görünseler de, her ikisi de yaratıcı ve hayalcidir. Terazi ebeveyni, Akrep bebeğini çok iyi algılar, ama Terazi, Akrep kadar dokunmatik değildir. Bu yüzden bebeğin yoğun şefkat ihtiyacı karşılıksız kalabilir. Terazi ebeveyninin görsellikten çok dokunsallığa özen göstermesi gerekir.

Akrep ebeveyni ve Akrep bebeği
Enerjilerini ve sevgilerini kolayca birbirlerine aktarırlar. Bebek Akrebin ihtiyaçlarına ve hayal dünyasına, hiçbir ebeveyn Akrep ebeveyni kadar katkıda bulunamaz. Kısacası bu aile birbirine güçlü duygusal bağlar hissederler.

Yay ebeveyni ve Akrep bebeği
Yay ebeveyni ve Akrep bebeğinin ilişkisi oldukça ilginçtir. Bu ikili, başlangıçta birbirine garip gelebilir. Yay ebeveyni sistematik, ama geleneksellikten uzak bir yapı sergiler ve bebeği kendine has farklı yöntemlerle mutlu etmeye çalışabilir. Ama kısa sürede bebek Akrebin asıl ihtiyacının yoğun sevgi ve şefkat olduğunu anlamakta gecikmeyecektir.

Oğlak ebeveyni ve Akrep bebeği
Sabırlı, ama disiplinli Oğlak ebeveyni, sakin ama güven arayan bebek Akrep için ideal bir ebeveyndir. Özellikle duygusal ve dokunsal paylaşımlar konusunda Oğlak ve Akrep çok iyi anlaşırlar. Ancak Oğlak ebeveyni, bebeğinin aşırıya kaçmasına çok da göz yummamalıdır.

Kova ebeveyni ve Akrep bebeği
Bu ikilinin birbirlerine çok şey öğretebilecekleri bir gerçektir. Akrep bebeği Kova ebeveynine yaklaşımlarında daha sakin olabilmeyi öğretirken, İkizler ebeveyni de onu dış dünyaya nasıl daha cesur adapte olabileceği konusunda motive eder.

Balık ebeveyni ve Akrep bebeği
Sakin ve sabırlı yapıya sahip olan Akrep bebeği ve Balık ebeveyni birbirlerinin doğalarını iyi bildikleri için, güven ihtiyaçlarını algılamaları ve karşılamaları zor değildir. Sıcak ve güvenli bir dokunuş, Akrep bebeğinin huzursuzluklarını yatıştırmak için birebirdir.

gözün aydın caım kaç hafta kaç gün şuan tam :)

ya bugün iki kat çok indim çıktım işte sırtım ve belim birazda sol kasığım fena ağrıyo bi halt olmaz dimi

:) akrep de severim olsun yaa :) çocugunu bilmem ama en yakın kızarkadaşım akrep :)

Ben koc benim adam kova ikimizin elinde bu cocuk ne olur bilemedim ben simdi babasi rambo olmayi ogretcek bende evde kafasini ezicem gibi gozukuyor

Ben koc benim adam kova ikimizin elinde bu cocuk ne olur bilemedim ben simdi babasi rambo olmayi ogretcek bende evde kafasini ezicem gibi gozukuyor

İkizler ebeveyeni ve Akrep bebeği
Hareketli ve meraklı İkizler ebeveynine Akrep burcu bebeği başta durgun gelebilir. Ama zamanla onun sezgisel, kararlı ve sabırlı yapısına saygı duymayı öğrenir. Akrep bebeğinin doğal sezgisi, İkizler ebeveyninin coşkusuyla birleşince ortaya çok renkli bir ilişki çıkar. ( durguun cocuk bulmuşumda bunuyporum )

Yengeç ebeveyni ve Akrep bebeği
Bu tamamlayıcı ilişkide Akrep bebeğinin korunma isteği Yengeç ebveynin endişelerini hemen azaltır ve sevgi alışverişini başlatır. Yengeç ebeveyni Akrep bebeğinin derin ve gizemli ruh dünyasını en olumlu şekilde yönlendirecek birkaç ebeveyndendir. korumacı babamız

İyi sen en azindan babadan kurtardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…