2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
Geçmiş olsun cnm moralini yüksek tutmaya çalış tez zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Merhaba, benim de tsh im 3.5 seviyelerinde ama yine de hormon ilaci kullaniyorum. Dr. Mutlaka kullanacagiz birakmayalim diyor. Bugun endokrinde muayenem vardi tekrar tsh testi dr.um bununla birlikte t4 de yapalim dedi. Gerekirse doz arttirimina gidebiliriz dedi. 6.aya kadar doz arttirimi olabilir bu seni endiselendirmesin dedi. Bebek icin tsh kontrol altinda tutmak onemliymis. Bu durumda olan varsa dikkat edin kizlar.
canım benim de tsh sorunum vardı. şimdi gebelik durumu olunca doktorum 75 mg a çıkardı dozunu. 2 haftada bir kontrole gidicem:)

Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.

gecmis olsun canim Rabbim tekrar nasip etsin sana insaALLAH yeniden saglikli bir gebelik :KK68:

Ayni ben bende öyleyim canım dün dr ma da sordum ne güzel işte dedi belki biraz geç başlıcaktır belki de böle rahat geçecektir dedi
ay hamdolsun o zaman şimdilik bir sıkıntım yok bebişim annesini sevecek desene :) bu hafta biraz afedersin akıntım olmaya başladı sızde de oylemı

selam kizlar nasilsiniz?
dun kontrolum vardi hersey normla gorunuyor dedi doktorum minigimide gorduk hersey yolunda cok sukur. bulantilar icin yeni bir hap yazdi onu kullancam serum takviyesi iyi gelmezmi dedim pek faydasi olmaz dedi . bizden haberler bu kadar yeni randevum 13 nisanda . o zamana kadar gitsin bu bulantilar nolurr:KK43::KK43::KK43:

selam kizlar nasilsiniz?
dun kontrolum vardi hersey normla gorunuyor dedi doktorum minigimide gorduk hersey yolunda cok sukur. bulantilar icin yeni bir hap yazdi onu kullancam serum takviyesi iyi gelmezmi dedim pek faydasi olmaz dedi . bizden haberler bu kadar yeni randevum 13 nisanda . o zamana kadar gitsin bu bulantilar nolurr:KK43::KK43::KK43:
gözünüz aydın sıkıntısız bır gebelık gecırırsınız inşaALLAH kalp atışını duydunuz mu ? birde son sat neydi sizin?

Bugün 6.hafta 1günlük hamileyim. 4hafta 6günlükken keseyi gördük ilk muayenede. 5gün sonra kalp atışını dinlemek için randevu aldık fakat çok endişheliyim. 7ay önce 8.5 haftada kalp atışını duyamadığımız için kürtaj ile alındı Böyle bir tecrübeden sonra insan korkuyor ki rahat biri olmama rağmen çok endişheliyim

Selam arkadaşlar. Düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Benimde ilk hamileliğim 6 haftanın içinde kendiliğinden düştü. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. 6 yaşında bir oğlum var şu an. Allah sizlere de tekrar sağlıklı hamilelikler versin inşallah. Benimde TSH değerim (tiroid) yükselmiş. 7.45 olmuş. İlaca bugün başladım. Değerlerim normale dönmezse düşük tehlikesi veya bebekte zeka geriliği yapıyormuş. İnşallah ilaç işe yarar. Yarın kontrolüm var. 4+6 de gitmiştim karnımdan keseyi görememişti doktorum. Yarın 5+4 oluyorum. Bakalım ne diyecek.
bende de aynı sorun vardı canım. ama gebelik düşünmeden önce bir sorun var mı diye bütün testlerimi yaptırmış ve tsh değerimi kontrol altına almıştım.. şimdi sürekli kontrol altında. dikkat etmek lazım . önemli bir mesele

Kızlar kesemizi gördük gayet güzel dedi 5+6 gorunuo ıkı gunluk farkcıktı onuda kapatır ınsallah dedı miniğimin evini gördüm kendısını göremedim ama allahıma bın şükürrr hersey guzel dedi
gözün aydın :)
geç döllenme filan olma olasılığı olmuyormuymuş böyle durumlarda umut yok mu :KK43:
Yok canm malesef 8 haftam bitti ama kese hala 13 mm bir bucuk hafta once 10mm di zaten hic buyumemiş anlayacagin. :KK43:

Hayırlısı olsun hakkınızda :KK43:

selam kizlar nasilsiniz?

gözün aydın canım

İlk gebelik miydi? 6ay önce ben de yaşadım aynı durumu :( %50 ilk gebeliklerde yaşandığını duyunca şaşırmıştım.

ay hamdolsun o zaman şimdilik bir sıkıntım yok bebişim annesini sevecek desene :) bu hafta biraz afedersin akıntım olmaya başladı sızde de oylemı
Ya okadar durumu bende pek çözemedim bazen kupkuru bazende offf çok ıslak bi korku koşarak wc ye gidiyorum bazen beyaz bazen sarı dün soracaktım ama unuttum

Evet canım çok şükür duyduk Cuma günü, 6.15 mmdi henüz kendileri..dakikada 134 atıyordu..2 hafta sonra 170-180 atması lazım dedi bir daha çağırdı 4 Nisan'da bir daha gideceğim.

Canım karından mı duydun ? bende cumartesi kontrole gideceğim inşallah duyarım :)

ne yazık ki canım benim..giderek artıyor benimkisi..
Aayyy Ayy benimde giderek artıyor bu sabah dahada kötüydum eşim hazırladı kahvaltıyi sağolsun.Ama fenayim yani.1 hafta önce keseyi görmüştük,keseden sonra başladı midem. Sanırım canlanirken oluyo.yarin Dr. Gidecem bakalım tahmin ettiğim gibimi gorebilcekmiyiz bebişi :KK15:

Selam kizlarr oncelikle bebegini kaybeden arkadaslara gecmis olsun diyorum
Ben az once geldim doktordan cok sukur gordum bebegimi, kalp atislarini dinledim cok etkilendim rabbim isteyen herkese tattirsin bu mutlulugu 15.29mm olmus bebegim sata gorede 2gun ilerde gidiyo gelisimi bir oncekine gore 7h5g olmasi gerekirken tam 8 haftalik cikti usg ye gore cok mutluyummm

İlk gebelik miydi? 6ay önce ben de yaşadım aynı durumu :KK43: %50 ilk gebeliklerde yaşandığını duyunca şaşırmıştım.
Evt doktorda aynisini soyledi %50 oraninda yaşaniyor cok sik goruyoruz canini sikma dedi. Ama dilerim kimse yaşamasin yaşayanlarada allah tez amanda saglıkli bebişler versin.

Aminnn biz kürtajdan sonra 3ay korunduk, sonrasındaki 3.ayda yeniden hamile kAldım 5gün sonra randevum malesef hiç rahat değilim :( elimde değil :(

Back
X