2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben bir defa mantar atlatmıştım dediğin gibi çok sık nylon iç camaşırı giymekten olmuştu, şuan kokusuz başka bir belirtisi de yok akıntı olunca bir kaç gündür size de sorup emin olayım dedim gebeliktenmi diye

Canim bende sari yesilimsi akinti oluyor bazen su gibi oluyor dun doktor kontrolum vardi sordum olur dedi fitil kullan yada kullanma sana kalmis dedi.

8de başlayan yoğun çalışma teptom bir saat sonra bitecek inş çok zorlanıyorum çalışırken sizlerde de çalışan var mı hamile hamile

Ben calismiyorum ama 3 yasinda bir kizim var onun pesinde dolanmaktan yoruluyorum. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.

SAT 14 subata gore 6+1 im..kan testi degerinde 16654,23 gibi bir ibare vardi 5+3 de..vajinal ultasonda bebegin kalp atislarini da duymustuk 5+3 de..soz konusu haftada degeri bu kadar yuksek olan varmi ?

Canim bende sari yesilimsi akinti oluyor bazen su gibi oluyor dun doktor kontrolum vardi sordum olur dedi fitil kullan yada kullanma sana kalmis dedi.

Ben calismiyorum ama 3 yasinda bir kizim var onun pesinde dolanmaktan yoruluyorum. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.

Ben de beyaz oluyor canim ama bayagi yogun mecbur adet olur gibi ped kullanir oldum artik.. İkinci gebeligim evet ama inan hatirlamiyorum ilkini hic sanki 10 sene gecti üzerinden :KK48:

Kızlar ben çok sinirli olmaya başladım ne yapacam bilmiyorum. Özellikle eşime o kadar çok sinirleniyorum ki camdan aşağı atsam yeri yani o sinire.. Napıcam ben bi akıl verin, bu şekilde hem kendimi yıpratıyorum hem bebeğimi hem eşimi. Elimde olmadan birden parlayıveriyorum

Kizlar bende suan hamileyim ama dusuk tehlikesi yasiyorum.rahimde kese buyuklugunde kanama bolgem var.Allah bagislarsa bende kasim annesi olacagim ama korkularim var.2haftadir yatiyorum ve sanirim 3ay kadar daha yaticam.dua edin banada bende evlat sahibi olayim....herkese saglikli hamilelik dilerim.

Kizlar bende suan hamileyim ama dusuk tehlikesi yasiyorum.rahimde kese buyuklugunde kanama bolgem var.Allah bagislarsa bende kasim annesi olacagim ama korkularim var.2haftadir yatiyorum ve sanirim 3ay kadar daha yaticam.dua edin banada bende evlat sahibi olayim....herkese saglikli hamilelik dilerim.
Allah evladını sana bağışlasın..

Ben Cuma günü doktora gittim ,doktor kalp atış sayısını 170 olduğunu söyledi...Bana biraz yüksek gibi geldi...Neyse günler bi şekilde geçiyor..3-4 hafta sonra ikili taramaya gireceğim o da ayrı bi stres..Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

merhaba kızlar ,
cenaze dolayısıyla 4 gündür sizi takip edemedim. Babannemi kaybettik annemler cenaze eviydi çok ayakta kaldım çok yoruldum :(
bu sabah ilk kez doktora gittik. Kese oluşmuş bebek görüldü kalp atışlarını da duyduk. 6+1 dedi doktor tam sata göre güzel gelişmiş dedi. 4 hafta sonra kontrole gideceğim.
birde yeni bir folikasit çıkmış türkiyeye de yeni gelmiş elindeki bitince onu al dedi. İyot içeriyormuş folio adı

Ben Cuma günü doktora gittim ,doktor kalp atış sayısını 170 olduğunu söyledi...Bana biraz yüksek gibi geldi...Neyse günler bi şekilde geçiyor..3-4 hafta sonra ikili taramaya gireceğim o da ayrı bi stres..Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
İkili tarama neden stres

Kızlar ben çok sinirli olmaya başladım ne yapacam bilmiyorum. Özellikle eşime o kadar çok sinirleniyorum ki camdan aşağı atsam yeri yani o sinire.. Napıcam ben bi akıl verin, bu şekilde hem kendimi yıpratıyorum hem bebeğimi hem eşimi. Elimde olmadan birden parlayıveriyorum
Bende oyleyim sinirimi alamayip oturup bide ustune agliyorum velahavle cek fayda ediyo:)

Cnm sen ne kadarlik oldun acaba

Back
X