2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de 35 im :) 2.hamilelik..ikinci bebek daha kolay oluyo anneyi yormuyo diyenlerin gazina geldim..:) 1 yillik denemelerin ardindan geçen hafta ogrendim hamileligimi.daha kizima soylemedim.sadece esim biliyo..
benim 2.hamilelik daha zor geçiyor.ilkinde birşey anlamamıştım.hatta eşim ilkinde hamile değil gibiydin.bunda hamilelik belirtilerinden ne ararsan var diyor:KK70:

benim 2.hamilelik daha zor geçiyor.ilkinde birşey anlamamıştım.hatta eşim ilkinde hamile değil gibiydin.bunda hamilelik belirtilerinden ne ararsan var diyor:KK70:
İkinciler daha nazlı galiba benimde ilkinde kanamam yoktu çok az leke gelmişti ama kendi kendine durmuştu bakalım bunda daha neler göreceğim :) hayırlısı..

Kizlr kiz bebisiniz olsa adini ne koyardiniz :) ?[/Q

bence kız ismi koymak erkek ismi koymaktan daha zor.bilmem katılır mısınız ama.o dansöz ismi,bu şöyle..hep eliyorsun:)aklımda bi isim yok henüz benim.ama erkek olsa eski isimler de gayet yakışıyor.kıza daha naif isimler yakıştırıyorum ben..

Saglikli olsun ama bir prenesimi olmasini isterdim :)

Rabbim gönlüne göre versin ins :) bu defa kiz istiyorum bende.. İsim sormussun bi arkadas var hata kendisi de burda hamile suan :) onun kizinin ismi cok hosuma gidiyor son siralar "ASYA"

Yanılma payı malesef oluyor ama benim en başından kız dedi kızım oldu :) işyerinde bi arkadaşada 4 ay olana kadar erkek demiş dr 5. Ayda kız demiş meğer gördüğü kordonmuş pipi deil :) o yüzden 5 ay dolmadan inanamıyor insan :)

:)) bize Prof. Kiz dedi hastane de Prof. Ögrencisi erkek oldugunu söyledi olurmu koskoca Prof. anlamadimi falan deyince biz kanıt olarakta oglusun tam pipisini ultraschalla cıkarip verdi elimize :KK48:

12. Haftada belli oluyor diye biliyorum ama benim ilk hamileliğimde 16. Haftada söylemişti dr yinede çok uzun bi zaman bencede göbek belli eder herşeyi
ben de 12.haftada % 80 belli oluyor özellikle erkek ise 16.haftada ise kesinleşiyor diye biliyordum o zaman o kadar saklayamayiz göbek çıkarsa :-)

17119 .!.:
Daha ne keseyi gördük,ne kalp atışı duyduk,ailelere söyledik.Hadi bakalım. :) Biraz risk aldık ama dayanamadık.Allah utandırmasın.
Yarın büyük gün, güzel haberler duymak istiyorum doktordan.
Tika can aminn, hadi hayırlısı sen yarın keseyi gör biz de kalp atışlarını inşallah 10.30da randevumuz

Daha ne keseyi gördük,ne kalp atışı duyduk,ailelere söyledik.Hadi bakalım. :) Biraz risk aldık ama dayanamadık.Allah utandırmasın.
Yarın büyük gün, güzel haberler duymak istiyorum doktordan.
Bizde herkese soyledik sadece kan tahlili yapmistim, yarin bende doktoruma gidicem hic ultrasondan bakilmadi umarim hersey yolundadir

Kesenin boyu için ne dediler canım
Kesenin boyu 5+5te 1,80 çıktı 6+1 hafta uzunluğunda dedi ama bu ileri gerilik tüm hamilelik süresince değişiyor,senin ne durumda canım gittinmi hiç dr.a

Buara 2. Gebeliği olan kızlar benimde 2. Bebeğim olucak ve dr.umdan duyduğum habere göre 2. Ve daha üzeri gebelik süreci daha zor geçer dedi,aynen heryürlü zorluğu yaşıyorum,sürekli içim bulanıyor,herşey kokuyo midemi bulandırıyo,halsizlik baş dönmesi feci uyuma hali :))

Back
X