- Konu Sahibi adanamerkez
- #78.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol canım
Iyıym canım saolasın.ankarada 2 gun kar tatili olunca anneme gittim.akşam döndüm eve.tel de net yoktu evde modem olunca rahat oluyo.kızımla gezdim dört gun.super iyi geldi bu tatil..oglumunda saçları kestirdik hiç aglamadı bu sefer.ama alışamadım sanki başka bir çocuk oldu.tubaa1 canım nerelerdesin?iyisin inşAllah
Biz daha hic kestirmedik hiçte kestiresim yok Kıvır Kıvır bonus oğlumIyıym canım saolasın.ankarada 2 gun kar tatili olunca anneme gittim.akşam döndüm eve.tel de net yoktu evde modem olunca rahat oluyo.kızımla gezdim dört gun.super iyi geldi bu tatil..oglumunda saçları kestirdik hiç aglamadı bu sefer.ama alışamadım sanki başka bir çocuk oldu.![]()
Maşallah...Canım bizim ikinci kestirişimiz.çok uzamıştı.yastık terden ıslanıyodu.hasta olmasın diye kestirdik.cok uzayıpta kestirince tipi çok değişiyo bıdıkların..Biz daha hic kestirmedik hiçte kestiresim yok Kıvır Kıvır bonus oğlum![]()
Çok iyi yapmışsın ,çok sevindim.zaten kuduruklar doğdu doğalı ,biz büyüklerle birşey yapamaz olduk .Ne güzel prensesede moral olmuştur canım benimIyıym canım saolasın.ankarada 2 gun kar tatili olunca anneme gittim.akşam döndüm eve.tel de net yoktu evde modem olunca rahat oluyo.kızımla gezdim dört gun.super iyi geldi bu tatil..oglumunda saçları kestirdik hiç aglamadı bu sefer.ama alışamadım sanki başka bir çocuk oldu.![]()
Biz daha hic kestirmedik hiçte kestiresim yok Kıvır Kıvır bonus oğlum![]()
ya kızlar büyüdü bebeler ,Bir ara foto koyalımMaşallah...Canım bizim ikinci kestirişimiz.çok uzamıştı.yastık terden ıslanıyodu.hasta olmasın diye kestirdik.cok uzayıpta kestirince tipi çok değişiyo bıdıkların..
Gecmiş olsun kereme..babamız grip olmuş sanırım bizede geçecek.Gunaydin kizlar
Kerem sanirim nezle oldu.
Burunlari tikali gece nefes alamadi.
Surekli betona basma derdinde yatiyor da mutfakta.
Kapti sifayi..
Bugun de hapsurup duruyor
Aynen canım resmen enerji depoladım.darısı sana inşallah.Çok iyi yapmışsın ,çok sevindim.zaten kuduruklar doğdu doğalı ,biz büyüklerle birşey yapamaz olduk .Ne güzel prensesede moral olmuştur canım benim
Biz de dün kestirdik. Üçüncü oldu bu. Üçünde de babası kesti. Mama sandalyesine oturtup kesti. Bu sefer bizimki de ağlamadi. bundan öncekinde yeri göğü inletmisti.Maşallah...Canım bizim ikinci kestirişimiz.çok uzamıştı.yastık terden ıslanıyodu.hasta olmasın diye kestirdik.cok uzayıpta kestirince tipi çok değişiyo bıdıkların..
Geçmiş olsun canım. İnşaallah ilerlemeden geçer. Bu arada yogunluktan unutup gitmisim dış jelinin adı Dencol.Gunaydin kizlar
Kapti sifayi..
Geçmiş olsun fazla büyümeden geçsin gitsin inşallah. Benim kızım da akşam oldu mu çorapları ayağından çıkarıp elinde gezdiriyor. Yerlerde yuvarlaniyor. Sanırım yeri hissetmek hoşlarına gidiyor.Gunaydin kizlar
Kapti sifayi..
Canım benim kv evde gripli biri olunca oturduğunuz yere koy mikrobu kırar hastalanmaz demişti.bende bölüp salona koymuştumTesekkur ederim hepinize.
Peditus verdim artik oglen de uyuyamadi.
Sogani nefes alamadiklari icin mi 4 e bolup koyuyorduk yataklarinin basina?
Çok geçmiş olsun.minnaklar hasta olmasinya insanın yüreğini eritiyorlar .inşallah çabucak anlatırsınız .ben soğanı geçen deneyecektim unuttum yani hiç bilmiyorumTesekkur ederim hepinize.
Peditus verdim artik oglen de uyuyamadi.
Sogani nefes alamadiklari icin mi 4 e bolup koyuyorduk yataklarinin basina?
Bu çocuklar bir alem benim kızında kat kat giyinme huyu var .yelek ,hırka ,çorap hepsini kat kat giydir der bide üstlerine ablasının kolye bileziğini takip gezer .mümkün değil çıkarmaz .saklıyorum bu sefer cici cici diye arıyor.benimkide terlemekten hasta olacakGeçmiş olsun fazla büyümeden geçsin gitsin inşallah. Benim kızım da akşam oldu mu çorapları ayağından çıkarıp elinde gezdiriyor. Yerlerde yuvarlaniyor. Sanırım yeri hissetmek hoşlarına gidiyor.