2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi akşamlar kızlar sizi çok seviyorum
Alıntı yapamadım kusura bakmayın kızlar valla canimsiniz ,aklınıza dusmusum ,dualarinizda olmuşum ne güzel . Kardeşim gibisiniz inanın ..Valla kızlar Rabbim en kötü günümüz böyle yapsın ama ben ömrümde böyle zor zamanlar gecirmedim.duze cikicaz ama ne zaman bilemedim .Düşünmekten yoruluyorum ,kimseyle bir çift kelam edesim kalmıyor .Sadece hayatı fonksiyonlarimi yerine getiriyorum.
Bugün son bir adım attım ,bol bol dua edin
Biz në yaparsak yapalım hersey olacağını varıyor ölüm den başka herseyin çaresi var hiç canını skma allah güzel kapılar açsın içini ferahlatsin inş

Gunaydin kizlar
Dun tine cumbus haldeydik.
Kereme suruplar da fayda etmiyor maalesef. 2 gundur bunu anladim .
ISteyim bugun beynim uyusuk resmen. evde olmayi kendim istemedim iste en.azindan daha az yorulcam bugun.
Dun 3saat parktaydik ve eve zor soktum .
DIs jeli alip surcem bugun bakalim

M mambur Raabim tez zamanda gonlunuzu ve elinizi ferahlatsin.
Ben dış jeli kullanıyorum ise yarıyor bilmiyorum sürekli mizmiz arkadaş lar pedifen verince 3 4 saat uyutuyor dediler bnde ondan aldım tin hiç ole bi sonuç almadım ne ilaç ise yarıyo ne başka bişey

15 aydan sonra ayakta sallanmaya alışacak diye ödüm kopuyor kızlar ya ama Mira acayip huysuz. Bi çoğunuza göre daha iyiydi bizim uykular ama 15 günü geçti mahvolduk. hem dalmada zorlanıyo hem sürekli uyanıyo. çok hareketli sürekli çekmece dolap dökme derdinde. annem 3 çocuğum var ek 4 torun. bunun gibi yaramazını görmedim kızım akşama kadar 1 sn oturmuyo diyor. bide evcilik desen henüz bilmiyo, durdan, sustan, zararlıdan anlamıyor. ne olacak bilmiyorum valla bu bebelerle işimiz zor.

M mambur canım Rabbim gönül ferahlığı versin inşallah. Geçen bir yazı okudum. Gelecekle ilgili sürekli kaygılı olmak ve plan yapmak İslam açısından doğru değilmiş. Ben çok yapıyorum bunu şu tarihte şu iş hallolursa şu olursa bu olursa, kafam hep dolu. bu beni mutsuz ediyor. engel de olamıyorum sana dediğime bakma ama. olabildiğince azaltma niyetindeyim. 4 çocukla nasıl kaygı etmeyim diyosun ama. istediğin kadar kaygılan plan yap, her şey olacağına varıyor sonuçta. bol bol dua et başka yapacak bişey yok. Sağlığınıza bişey olmasın gerisi boş.

Ben dış jeli kullanıyorum ise yarıyor bilmiyorum sürekli mizmiz arkadaş lar pedifen verince 3 4 saat uyutuyor dediler bnde ondan aldım tin hiç ole bi sonuç almadım ne ilaç ise yarıyo ne başka bişey
Pedifen onceden bizde ise yariyordu Allah var.
Daha once burda da yaziyordum hatta surup verdim 2 saat 3 saat araliksiz uyudu diye ama bu haftaki krizine kar etmedi maalesef.
Azilar kopek disleri kabarik. hepsi bir sanirim fenalarda .sabaha karsi dalabilirse daliyor ama zor.

Hepimiz tez vakitte rahatlariz insallah.
Ama o ciglik o aglamalari cok kotu caresiz.birsey yapamamak.
Bir de bazen inattan agliyor of

15 aydan sonra ayakta sallanmaya alışacak diye ödüm kopuyor kızlar ya ama Mira acayip huysuz. Bi çoğunuza göre daha iyiydi bizim uykular ama 15 günü geçti mahvolduk. hem dalmada zorlanıyo hem sürekli uyanıyo. çok hareketli sürekli çekmece dolap dökme derdinde. annem 3 çocuğum var ek 4 torun. bunun gibi yaramazını görmedim kızım akşama kadar 1 sn oturmuyo diyor. bide evcilik desen henüz bilmiyo, durdan, sustan, zararlıdan anlamıyor. ne olacak bilmiyorum valla bu bebelerle işimiz zor.
Azilari cikariyo heralde valla yaramazlık ta üstlerine yok bişey anlatim gülün geçen dışarı çıktık eve gelince direk yatak odasına girdim bi aman allahım bütün çekmeye yerde bian hırsız girdi sandım çığlık attım eşim koşarak geldi hırsız girmiş dedim baktık hersey duruyo Ertuğrul ne ara girdi döktü hiç görmedim hazırlandık çıktık mont giyme esnasında gir dok Kasla goz arasinda ins buyunce akıllı uslu olurlar

Azilari cikariyo heralde valla yaramazlık ta üstlerine yok bişey anlatim gülün geçen dışarı çıktık eve gelince direk yatak odasına girdim bi aman allahım bütün çekmeye yerde bian hırsız girdi sandım çığlık attım eşim koşarak geldi hırsız girmiş dedim baktık hersey duruyo Ertuğrul ne ara girdi döktü hiç görmedim hazırlandık çıktık mont giyme esnasında gir dok Kasla goz arasinda ins buyunce akıllı uslu olurlar

vay serseri vay :KK70:hayır bide elleri çabuk inan ben toplarken o boşaltıyo. geçen eve bomba atsalar bu kadar olur dedim ya oyuncak, kurumuş çamaşır, ıslak çamaşır, mutfaktan alınıp çeşitli yerler atılmış plastık tabak çanak. valla biri gelcek diye ödüm kopuyo.

geçen yıkayıp asmıştım sütyenimi al gel. anne meme meme diye. eşimle öldük gülmekten :KK31:

Kızlar çok çok teşekkürler ,dualarınız ,İyi dilekleriniz için ..iyiki varsınız..

Off sormayın kızlar ya nasıl bir daginikliktir bu anlamadım.ben karşı komsumla sık görüşürüm onunda ikinci bebeği ama hep temizlikçi yardımcı alır .nezaman gitsem evi bal dök yLa ,çocuksuz ev gibi ,Oda Newman gelse perişanız hem ev dağınık hem üst baş ..Bu yaramazlar madara etti bizi

Pedifen onceden bizde ise yariyordu Allah var.
Daha once burda da yaziyordum hatta surup verdim 2 saat 3 saat araliksiz uyudu diye ama bu haftaki krizine kar etmedi maalesef.
Azilar kopek disleri kabarik. hepsi bir sanirim fenalarda .sabaha karsi dalabilirse daliyor ama zor.

Hepimiz tez vakitte rahatlariz insallah.
Ama o ciglik o aglamalari cok kotu caresiz.birsey yapamamak.
Bir de bazen inattan agliyor of
Benim kuzenimin bizimkilerle bir çocuğu var ..Birgün rezene çayı falanmi içersem ,hiç uyumuyor dedim.Oda demezmi ,yok Abla sakın ben icirince Gece uykusundan öğlen 1 de zor kaldırıyorum .ben şok oldum ,bizde hiç işe yaramıyor

vay serseri vay :KK70:hayır bide elleri çabuk inan ben toplarken o boşaltıyo. geçen eve bomba atsalar bu kadar olur dedim ya oyuncak, kurumuş çamaşır, ıslak çamaşır, mutfaktan alınıp çeşitli yerler atılmış plastık tabak çanak. valla biri gelcek diye ödüm kopuyo.

geçen yıkayıp asmıştım sütyenimi al gel. anne meme meme diye. eşimle öldük gülmekten :KK31:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
koptum sutyen olayına.
bizim ev de öyle. artık ben zaten yatak odası çekmece ve çamasırlarını katlamıyorum belki pasaklı diyeceksiniz ama :KK43::KK45: cünkü cocuk hepsini fırlatıyor benim katlama emeklerime yazık. atletleri bile katlamadan koyuyorum cekmeceye :KK45:

Benim kuzenimin bizimkilerle bir çocuğu var ..Birgün rezene çayı falanmi içersem ,hiç uyumuyor dedim.Oda demezmi ,yok Abla sakın ben icirince Gece uykusundan öğlen 1 de zor kaldırıyorum .ben şok oldum ,bizde hiç işe yaramıyor

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
aman ne güzel gece uykusundan öğlen 1 de kalkmak. sanırım biz onu ergenlik çağında yaşarız.:KK12:

Kızlar çok çok teşekkürler ,dualarınız ,İyi dilekleriniz için ..iyiki varsınız..

Off sormayın kızlar ya nasıl bir daginikliktir bu anlamadım.ben karşı komsumla sık görüşürüm onunda ikinci bebeği ama hep temizlikçi yardımcı alır .nezaman gitsem evi bal dök yLa ,çocuksuz ev gibi ,Oda Newman gelse perişanız hem ev dağınık hem üst baş ..Bu yaramazlar madara etti bizi
benim karşı komşu da öyle. 2 cocuklu 5 aylık 2.cocugu ve uyumuyor doğdugundan beri hergün yardımcı geliyor evi bal dök yala. kapıda denk geldiğimizde ben kapı aralığımı minimum seviyede tutmaya çalışıyorum dağınıklık görülmesin diye

Su evim temizligi beni cook yoruyor kizlar ya, psikolojik olarak yoruyor asil..
Topla, topla yine bomba dusmus. Gibi.. hep bi yetisememe durumu.
Cekmeceleri desen Donukpudranin dedigi gibi ellemiyotum artik ben duzenlesem yine dagiliyor..
Hem ben yorulmuyorum hem o doya doya karistiriyor napayim ondan onemli degil ya..
Isteyen pasakli desin, isteyen copluktemi yasiyor desin takmamaya calisiyorum ama bazen iste insan bunalima giriyor
Su mutfak hep mi daginik olur hele, sanki heryer yagli gibime geliyor ıyk diyorum bazen ne pissin :D

Hele su instagramdaki anneler .. evet hepsi gosterislik,belki evin geri kalani daginiktir ama iste etkileniyor insan

Canlari sag olsun, isteyen istedigini konussun, zaten kadin kadinin halinden anlamiyor en iyisi kendimizi birde anlatmaya calismakla yormamak :KK14:

Kizlar Geçen bi kadın gördüm ne zaman doğdu die soruda kasim dedim kadın doğuracak başka ay bulamadin mi die tersledi 3 oğlu varmış ikisi akrep çok çektim sende bundan çok cekersin dio ama tiplemeyi bi görün skeclerde yapılan teyzeler var aynen bole bütün ciddiyetle yaptı bu konuşmayı :KK70:

Kızlar azıcık yatayim uyuyayim dedim mesajlarınızı okudum gülmekten uykum açıldı alem bu bebeler :))
Benim de evim çoğu zaman dağınık hele cekmeceler... Katlama zahmetine girmiyorum artık.
Tezgahın üstünde bulaşık olmasın bi de yemek varsa tamam!
Başka bir şeyi takmiyorum artık.
Aniden gelecek kimsem de yok Allah tan :)

Kizlar Geçen bi kadın gördüm ne zaman doğdu die soruda kasim dedim kadın doğuracak başka ay bulamadin mi die tersledi 3 oğlu varmış ikisi akrep çok çektim sende bundan çok cekersin dio ama tiplemeyi bi görün skeclerde yapılan teyzeler var aynen bole bütün ciddiyetle yaptı bu konuşmayı :KK70:

:KK70:
Kadin hakli.
Ciddi anlamda karakterleri yansitiyor burclarini.

Kızlar bim markete kaplumbağalı eğitici bul tak gelmiş.çok sevdi baya oyalandık. tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.
Bizimki bul taki yapmiyor ama kaplumbaga ip bagladik oda oda gezdiriyoruz :-)
Cek kaplumbagayi cek o da seninle gelecek uydurma melodili seslendirmeye:ıslık:

Günaydın kizlar.
Bugün de gecemiz bol uyanmali aglamali geçti. Sanırım karnı agriyordu. Kaka da yapmadı dun.
İnşaallah bugün daha güzel bir gün olur.
Hayırlı cumalar herkese.
Inşallah canım amin Rabbim herkese güzel bir gün versin

Bizde çok kötüydük Gece ,Artık coxmeyede ,duzeltmeyede çalışmıyorum .vücutta alıştı herhalde gözlerim feci yanıyor ama ayaktayım :deli:Hiçmi uyumaz bir bebek ya..

Back
X