- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
- #80.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim gidecek pek biyer yazın belki bide at çiftliğine gidilebilir ama form park kapısın dan bile geçmek istemiyorum artık bi kış gidecek yer bulamadıkca ordaydik ben bile bıktım Ertuğrul da nefret ediyor durmuyo
Ev oturmalarına ben götürüyorum çocuk varsa bana hiç zararı olmuyo aksine okadar keyifleniyo ki arkadaş istiyo resmen
Evet tam hastalik havasi ...Kızlar maşallah 8000li sayfalara gelmişiz
Ne günler geçti birlikte kuzularımız büyüyor çok şükür
Benim kuzunun öksürük geçmedi hala
Doktora da götürmedim tekrar antibiyotik verir diye
Havalar çok tehlikeli hem sıcak hemrüzgar
Mart ta hastalık çok olur derler bugün dışari cikmamizla girmemiz bioldu güneşli gibi ama soğuk havalar tabi kriz halinde eve girdikKızlar maşallah 8000li sayfalara gelmişiz
Ne günler geçti birlikte kuzularımız büyüyor çok şükür
Benim kuzunun öksürük geçmedi hala
Doktora da götürmedim tekrar antibiyotik verir diye
Havalar çok tehlikeli hem sıcak hemrüzgar
Bol sıvı veremiyorum canım çünkü suyu bile çok az zorla içiyorOff lisa'da hasta oksuruyo, saniyom bogazlari sis Dr.aradim bol sivi ver dedi burda 6 yasina kadar Antibiyotik verilmiyo,wakewake bol sivi tuketsin kuzucuk
Amin canımEvet tam hastalik havasi ...
Insallah toparlar biran once
Çok güzel ama rüzgar çarpıyor sanırımMart ta hastalık çok olur derler bugün dışari cikmamizla girmemiz bioldu güneşli gibi ama soğuk havalar tabi kriz halinde eve girdik
Geçmiş olsun canım.Amin canım
Çok güzel ama rüzgar çarpıyor sanırım
Biz her gün dışardayız
Artık evde durmuyor benimki dışarı çıkınca sanki özgürlüğüne kavuşmuş gibi koşuyor
Sizinkilerde öyle mi ya benimki hiç yürümüyor bildiğin koşuyor dışarda
Teşekkürler canım.Kadinlar gunumuz kutlu olsun!
Evlendikten sonra gittim,esim burda yasiyodu, zor olmadi ya alistim 12 senedir burdayim. Güzel ülke, herkes yabanci zaten her ulkeden Millet var ,Bol sıvı veremiyorum canım çünkü suyu bile çok az zorla içiyor
Ya ne güzel uygulamalarınız var
Burda her şey için antibiyotik veriyorlar ne kadar zararlı olduğu halde
Sen evlendikten sonra mı gittin oraya anlatsana zor olmadımı nasıl cesaret ettin
Nasıl bir ülke
Çok soru sordum dimimerak ettim işte
Aynen ole koşuyor merdiven inip çıkmak istiyo bde maç yapan abiler e bayılıyor aralarına girip at at diyip duruyo bigün kafasına bi top yicek atmayi görecekAmin canım
Biz her gün dışardayız
Artık evde durmuyor benimki dışarı çıkınca sanki özgürlüğüne kavuşmuş gibi koşuyor
Ben de hergün çıkarıyorum ya yoksa başa çıkamıyorum sıkılıyor bana sarıyor en azından dısarda yoruluyor iyi oluyoAmin canım
Biz her gün dışardayız