2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen canim gidecek pek biyer yazın belki bide at çiftliğine gidilebilir ama form park kapısın dan bile geçmek istemiyorum artık bi kış gidecek yer bulamadıkca ordaydik ben bile bıktım Ertuğrul da nefret ediyor durmuyo
Ev oturmalarına ben götürüyorum çocuk varsa bana hiç zararı olmuyo aksine okadar keyifleniyo ki arkadaş istiyo resmen

Aynen canım ya ben zaten avmlere gidince sonrasında acayip baş ağrısı çekiyorum. el kadar bebeler ne yazsın. artık yazın ne yaparsak aynı yerlere git git başa sar. aferin kuzuma demek arkadaşlarla oynuyo güzelce maşallah

günaydın hayırlı sabahlar

G GCA belki onlar zor olur kargaşa çocuk peşinde koşturmaktan diye düşünmüşlerdir. ama çocuklar da yaşıtlarını istiyorlar artık.
hem sosyalleşmeleri hem iletişimleri daha farklı oluyor.

kızlar da haklı bebelerle de iki laf zor ediliyor :KK48:

Aynen canım eğer kendin içinse bebekle gitmek mantıksız ne dediğinden ne yediğinden anlamıyosun bişey :) ama götürmeyince de benim içime sinmiyo.gerçi havalar iyi olsun eşim çok hevesli baba-kız takılmaya sen git ben kızımla takılırım diyo :)

Günaydın herkese..vallahi bi patlayamadi kaldı bu azı dişler ..2 altta 2 üstte bi patlayinda kuzumda kurtulsun bende:sinirli::sinirli:şaftım kaydı sabaha dek yaa..tam memede dalıyor uykuya yerine koyarken de babası bi horluyor ki sinirimi ondan cikarticaktim:sopa::confused:melodili horluyor bide kör olmayasica:cry:

Kızlar maşallah 8000li sayfalara gelmişiz
Ne günler geçti birlikte kuzularımız büyüyor çok şükür
Benim kuzunun öksürük geçmedi hala
Doktora da götürmedim tekrar antibiyotik verir diye
Havalar çok tehlikeli hem sıcak hemrüzgar
Evet tam hastalik havasi ...
Insallah toparlar biran once

Kızlar maşallah 8000li sayfalara gelmişiz
Ne günler geçti birlikte kuzularımız büyüyor çok şükür
Benim kuzunun öksürük geçmedi hala
Doktora da götürmedim tekrar antibiyotik verir diye
Havalar çok tehlikeli hem sıcak hemrüzgar
Mart ta hastalık çok olur derler bugün dışari cikmamizla girmemiz bioldu güneşli gibi ama soğuk havalar tabi kriz halinde eve girdik

Off lisa'da hasta oksuruyo, saniyom bogazlari sis Dr.aradim bol sivi ver dedi burda 6 yasina kadar Antibiyotik verilmiyo, wakewake wakewake bol sivi tuketsin kuzucuk
Bol sıvı veremiyorum canım çünkü suyu bile çok az zorla içiyor
Ya ne güzel uygulamalarınız var
Burda her şey için antibiyotik veriyorlar ne kadar zararlı olduğu halde
Sen evlendikten sonra mı gittin oraya anlatsana zor olmadımı nasıl cesaret ettin
Nasıl bir ülke
Çok soru sordum dimi;) merak ettim işte

Evet tam hastalik havasi ...
Insallah toparlar biran once
Amin canım

Mart ta hastalık çok olur derler bugün dışari cikmamizla girmemiz bioldu güneşli gibi ama soğuk havalar tabi kriz halinde eve girdik
Çok güzel ama rüzgar çarpıyor sanırım
Biz her gün dışardayız
Artık evde durmuyor benimki dışarı çıkınca sanki özgürlüğüne kavuşmuş gibi koşuyor
Sizinkilerde öyle mi ya benimki hiç yürümüyor bildiğin koşuyor dışarda

Amin canım

Biz her gün dışardayız
Artık evde durmuyor benimki dışarı çıkınca sanki özgürlüğüne kavuşmuş gibi koşuyor
Geçmiş olsun canım.
Ben bugünlerde cikarmiyorum burnu akıyor diye. Yavrum balkona çıkmaya bile can atıyor o yüzden :)
Evet biz de ayniyiz sürekli koşuyor :)

Bol sıvı veremiyorum canım çünkü suyu bile çok az zorla içiyor
Ya ne güzel uygulamalarınız var
Burda her şey için antibiyotik veriyorlar ne kadar zararlı olduğu halde
Sen evlendikten sonra mı gittin oraya anlatsana zor olmadımı nasıl cesaret ettin
Nasıl bir ülke
Çok soru sordum dimi:KK66: merak ettim işte
Evlendikten sonra gittim,esim burda yasiyodu, zor olmadi ya alistim 12 senedir burdayim. Güzel ülke, herkes yabanci zaten her ulkeden Millet var ,

Amin canım

Biz her gün dışardayız
Aynen ole koşuyor merdiven inip çıkmak istiyo bde maç yapan abiler e bayılıyor aralarına girip at at diyip duruyo bigün kafasına bi top yicek atmayi görecek :KK70:

Amin canım

Biz her gün dışardayız
Ben de hergün çıkarıyorum ya yoksa başa çıkamıyorum sıkılıyor bana sarıyor en azından dısarda yoruluyor iyi oluyo

Emekci kadinlar gunumuz kutlu olsun.

Eklentiler

• 2017-03-08-11-19-25.webp
    2017-03-08-11-19-25.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 51
Back
X