2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
He bu arada geçen kızımı Dr a götür düğümde sordum sütten ne zaman kwsmeliyim diye? 18ay idealdir dedi. Önce anlat süt acıdı artık icmiycez diye dedi sonra da memeye sirkeyle sarımsak sür dedi.. martı atlatalım Nisan sonu baslicam çalışmaya inşallah.. uykusuz gecelerin sebebi de suttur dedi. Sütü bırakınca düzelir dedi.

Senin bebis için demedim canm nette 12 kilo olmasi yaz iyi
Benim ki erkek ama zaten kilolu olsun istemiyorum çünkü boyu kısa
Bende video açıyorum ama artık bağımlılık oldu yemegi görür gormez eliyle telefonu gösteriyo
Allahtan sofrada bizimle yiyince telefon istemiyo
Ama kararlıyım özel yemek yapmicam
Inşallah pişman olmam
Canim ben bi çorba yapıyorum kizima ozel tuzsuz et sulu onun disinda ne yiyorsam veriyorum artik cunki her ogunune yetisemiyordum hemde bizim yemekleri daha cok begeniyor hakli olarak:) vala bi ara surekli her ogunde telefonda çizgi film ile yiyordu simdi sofrada bizimle gayet guzel yiyor. Babasi yedirecekse hemen cizgi film acip yediriyor

He bu arada geçen kızımı Dr a götür düğümde sordum sütten ne zaman kwsmeliyim diye? 18ay idealdir dedi. Önce anlat süt acıdı artık icmiycez diye dedi sonra da memeye sirkeyle sarımsak sür dedi.. martı atlatalım Nisan sonu baslicam çalışmaya inşallah.. uykusuz gecelerin sebebi de suttur dedi. Sütü bırakınca düzelir dedi.
Bende ramazandan once biraktirmayi dusunuyorum gecelerimiz cok huzursuz surekli uyaniyor ben ise perisan gidiyorum. Kuzenimin 14 aylik kizi var gece kesmis emzirmeyi

Pardon canm yaaa nasil bi stresle okudiysam 11 kilo olmasi yazcaktim:KK48:
Gerci anne babaa kilosuda önemliymiş
Acaba bi gün bu kaygilar geçer mi :deli:

Gecmez anam gecmez bence :KK53:

@
fermante fermante canim biyerde memeye birsey surup onu tiksindirmeyin diye okumustum, sonucta dogduklarindan.beri en.sevdikleri sey oyle birden aci vs surmek banada haksizlik gibi geliyor.
Ig de takip ettigim biri sabirla,anlatarak 4,5 hum.ugrasarak kesti memeden.
Artik buyudugunu vs onunla buyuk gibi konusarak vazgecirmeye calismak bence daha mantikli.

Doktorun oyle onu bunu sur demesine sasirdim sahsen

Aaa bide kıyafetleriyle olan bu durumu var dimi
Sağlık ocaginda hirkasindan beresine her şey ustundeyken tartti
Öyle diyince çocuğu bu sogukta soyup tarttım simdi çocuk 10 kilo bile deil:KK43:
Hata mi yapiyorum acaba zorlasammi die düşündüm simdi:skandal:
Benim oğlum da aynı.hafif kıyafetleriyle on kilo gelmiyor.
Zorluyorum ama böyle.
Hayırlısı olsun canlari sağ olsun.

Selam kızlar kiloya takılmayın sağlıkları yerinde olsun yeter. 1kg eksik 1 kg fazla ne farked er.. o çok konuşanlar kendileri nasıldı acaba? Bosver in milleti kendi çocuğunuz önemli.. el dedigiyle kalır. Sallayın gitsin..
1 haftadır hastalıklarla boğuşuyorum. Bugün de ben gittim acile serum ve hava takıldı. Bi poşet ilaçla geldim eve. Allahım iyi etsin.
Çok zor.. kızım evde babasıyla kaldı..perişanlik anne hst olunca.. psikolojim çok bozuk.
Cok ama cok gecmis olsun.
Lutfen psikolojini bozma. Sukur ki hapla da olsa gececek. Cok rezillik oluyor bebekle haklisin ama Allahim beterinden esirgesin.

Ben sutum de gelirken 2yasa dek emzirecegim . Onun hakki diye dusundum en son bu kararimdan donmek istemiyorum.
Ilk anlatarak ayirmali demisti benim dr da . Ama bundan anlamayan bebekler cok fazla.
Yakinen cok samimi oldugum biri anlatarak denedi 1 hafta rezil oldular. Olmadi sarimsak surmusler cocuk o kokuya ragmen anne bi kerecik emcem demisen son "sabir tasi" surmus.
Aklinizda olsun kizlar sizlerinde.

Selam kızlar kiloya takılmayın sağlıkları yerinde olsun yeter. 1kg eksik 1 kg fazla ne farked er.. o çok konuşanlar kendileri nasıldı acaba? Bosver in milleti kendi çocuğunuz önemli.. el dedigiyle kalır. Sallayın gitsin..
1 haftadır hastalıklarla boğuşuyorum. Bugün de ben gittim acile serum ve hava takıldı. Bi poşet ilaçla geldim eve. Allahım iyi etsin.
Çok zor.. kızım evde babasıyla kaldı..perişanlik anne hst olunca.. psikolojim çok bozuk.
Çok geçmiş olsun canım.
Ama bozma psikolojini gelip geçici şeyler Allah in izniyle.
Defne de sen de toparlarsiniz inşaallah bahar geldi artık.

@
fermante fermante canim biyerde memeye birsey surup onu tiksindirmeyin diye okumustum, sonucta dogduklarindan.beri en.sevdikleri sey oyle birden aci vs surmek banada haksizlik gibi geliyor.
Artik buyudugunu vs onunla buyuk gibi konusarak vazgecirmeye calismak bence daha mantikli.

Önce anlatıp hazırlamak gerekiyor dedi ondan sonra da bişeyler sür yoksa ister hep dedi.. kendisi de iki kızına aynısını yapmış. Nasılsa birgun bırakacaklar canım tiksinirek veya değil.. doğru yöntem tabi herkese göre değişkenlik gösterebilir..

@

Cok ama cok gecmis olsun.
Lutfen psikolojini bozma. Sukur ki hapla da olsa gececek. Cok rezillik oluyor bebekle haklisin ama Allahim beterinden esirgesin.

Çok geçmiş olsun canım.
Ama bozma psikolojini gelip geçici şeyler Allah in izniyle.
Defne de sen de toparlarsiniz inşaallah bahar geldi artık.

Çok saol un kizlar.. daha iyiyim şükürler olsun.. allahım beterinden esirgesin.. Ama herşey anneye bakınca ev de evdekiler de perisan oluyor. Neyse geçer gider inşallah.

Ben sutum de gelirken 2yasa dek emzirecegim . Onun hakki diye dusundum en son bu kararimdan donmek istemiyorum.
Ilk anlatarak ayirmali demisti benim dr da . Ama bundan anlamayan bebekler cok fazla.
Yakinen cok samimi oldugum biri anlatarak denedi 1 hafta rezil oldular. Olmadi sarimsak surmusler cocuk o kokuya ragmen anne bi kerecik emcem demisen son "sabir tasi" surmus.
Aklinizda olsun kizlar sizlerinde.
Sen ne hissediyorsan anne olarak o doğrudur canım devam et öyle.
Benim bünye iyice hassaslasti inanılmaz da zayıfladım.. hastalanınca da ona hiç yetemiyorum. Surekli ilaç almak zorunda kalıp ona da geçirmiş oluyorum.. nerdeyse 55kiloya düştüm 1.72 boy 55 kilo çok çok zayıf duruyorum.. zaten 1 yaşında sonra keyfi içiyorlar doymak değil maksat tatlı gibi yani.. o nedenle yeter diyorum ben artık hatta mayısı bile beklemezdim 17ayi dolduralım bırakmaya çalışıcam.
Defne de inanilmaz duskun emmeye. Sabır taşı neymiş hic duymadım. Bakayım netten bi..

Sen ne hissediyorsan anne olarak o doğrudur canım devam et öyle.
Benim bünye iyice hassaslasti inanılmaz da zayıfladım.. hastalanınca da ona hiç yetemiyorum. Surekli ilaç almak zorunda kalıp ona da geçirmiş oluyorum.. nerdeyse 55kiloya düştüm 1.72 boy 55 kilo çok çok zayıf duruyorum.. zaten 1 yaşında sonra keyfi içiyorlar doymak değil maksat tatlı gibi yani.. o nedenle yeter diyorum ben artık hatta mayısı bile beklemezdim 17ayi dolduralım bırakmaya çalışıcam.
Defne de inanilmaz duskun emmeye. Sabır taşı neymiş hic duymadım. Bakayım netten bi..
Valla aslinda cok gel gitteyim aynen artik keyfi iciyorlar ama .
Cok haklisin bende biraktircam diyordum sonradan dondum 2 yasina. Bazen cekilir gibi degil.
Bak bak bu aralar cok duydum sabir tasini

Nasıl başarmış bravo.. ayakta alkışlıyorum cidden..
2 gece baska odada yatmis kizini babasiyla birakmis uyandikca babasi sallamis sonra gogsune ayicik sokup sutu ayicik icti sit itti diye diye ikna etmis ama bi hafta cok zordu diyor simdi deliksiz uyuyormus ikiside. Annem burda bu hafta bizde denicez ama hic umudum yok cunku 2 gecedir dehset ağlıyor sık uyaniyor

2 gece baska odada yatmis kizini babasiyla birakmis uyandikca babasi sallamis sonra gogsune ayicik sokup sutu ayicik icti sit itti diye diye ikna etmis ama bi hafta cok zordu diyor simdi deliksiz uyuyormus ikiside. Annem burda bu hafta bizde denicez ama hic umudum yok cunku 2 gecedir dehset ağlıyor sık uyaniyor
Ben de sutu tamamen biraktirmaya calisirken anneme gidicem orda kalicam uyanınca annem bakıcak. Evet agliycak ama napalim. Ben bir de hst iyileşince gece uyansa da süt vermemeye çalışıcam evdeyken. Aslında başlamıştım da hasta olunca bıraktım. En azından her uyandığında vermeyip 1kere vermeyi düşünüyorum. Öyle öyle alışacak.

Selam kızlar bugun değişik bir çorba denedim.sevdi gibi.küçük bir kase içti.pırasa,havuç ve patatesi düdüklüde 10 dak.haşladım.sonra içine et suyu koyup blendırdan geçirdim en son küçük bardak ılık süt ilave ettim.hiç pırasa yemeyen kızımda içti bir taşla iki kuş vurdum :rolleyes:

Back
X