- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
- #80.201
Kızlar kızım bu ara acayip.kitaplara sardı. Hiç oyuncaklarını bakmıyor bile. Surekli kitaplarını açıp resimlerine bakiyir elimde tutup otu otu diyo bana anlattirıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojisi sağlam olan yok zaten burda canım hoşgeldin tekrar :)Ben biberon u mamayi çok sulu hazirlayarak biraktirmaya çalışıyorum..ama burda ne okusam akşamına benim başıma gelme durumu var çok ilginç..gecelerimiz düzenli ve sorunsuzdu..gece agliyo lari okudum..sak benimki de başladı. .köpek dişlerini okudum sak benimki de..Grip okudum sak grip. .artık burayı okumamaya karar vermiştim..iştahsızlık da var listede...Elektrikli Süpürge açıyorum bak vuuu gelmiş falan diye yediriyorum. .o da bi kaç kaşık..tek tip..onun artıklarını yemekten ben obez oldum..ne tablet ve wc ne su oyunu..hiç bir şeye kanmiyor artık. .süpürge yeni şaşkınlığı. .emzik sadece gece emerdi gündüz de artık ağzında..çözmeye çalıştığım hersey iyice karışıyor. .ne diyorsunuz;psikolojim berbat :)))
Canım maşallah deyimde bu on gündür gece 2 kez kalktı emdi hemen uyudu.düzeliyo sanki.darısı sana canım benim inşallah..birde sen çalışıyosun.daha yoruluyosun.bence yavaş yavaş düzene giriyolarInsanin kendini dinlemeye ihtiyaci oluyor iyi yapmissin.
Ahh keske nerdee..
Saat basi kalkiyoruz.
2kere yat kalk yapti.ustunu ortuyorm hop dikeliyor mizik mizik suan tekrar aldim salliyorm. Uyku sersemi icim gecerek yaziym suan
Masalaah masallah. Ins boyle gitsin 2cocukla cok zorlaniyorsun zaten. Rabbim kolaylik versin.Canım maşallah deyimde bu on gündür gece 2 kez kalktı emdi hemen uyudu.düzeliyo sanki.darısı sana canım benim inşallah..birde sen çalışıyosun.daha yoruluyosun.bence yavaş yavaş düzene giriyolar
Bizim önce azilar çıktı. Böyle bir belirti olmadı bizde..Merhaba kasım anneleri. Bende kasım annesiyim, 8 tane dişimiz var 3 aydır çıkmadı bir türlü diğer dişleri çok huysuz ve tavan yaptı ağrısı sanırım. üst köpek dişi çıktı çıkacak belirlemiş ama patlamadı fakat yanındaki azılar morarmışakşam fark ettim. sizlerde bu durumu yaşan oldumu? şimdiden tşk ederim.
Bizim ust azılar cikti köpek dişleri kabarık durumda ama patlamadi daha.Merhaba kasım anneleri. Bende kasım annesiyim, 8 tane dişimiz var 3 aydır çıkmadı bir türlü diğer dişleri çok huysuz ve tavan yaptı ağrısı sanırım. üst köpek dişi çıktı çıkacak belirlemiş ama patlamadı fakat yanındaki azılar morarmışakşam fark ettim. sizlerde bu durumu yaşan oldumu? şimdiden tşk ederim.
Selam canim.Selam kızlar herkes nerde.. havalar ısındıkça buralar ıssızlasiyor..
Saol cnm daha iyiyiz çok şükür. Biraz burun akıntısı biraz da öksürük var ikimizde de..Selam canim.
Evet havalar ısındı her fırsatta disari cikiyoruz. Giydir, git gel uyut derken akşam oluyor.
Bir de çalışanlar iyice yoğun herhalde.
Girmeye vakit bulamiyor insan.
Sen nasıl oldun iyilestin mi tamamen?
Valla canim ben evdeyim yine de yetmiyor. Sabah kalk kahvalti ev topla oyna uyut oglene yemek aksama yemek yap derken vakit çok hızlı gidiyor dışarı çıkmaya vakti zor buluyorum.. gerçi hoş daha yeni iyilesiyoruz.Merhaba kizlar nasilsiniz?
Zaman yetmiyorresmen ne ara aksam oluyor anlamiyorum. Yogun geciyor gunler. Evde oldugumda da hava guzel diye park bahce dus pertim cikiyor pesindekosarken.
Her daim yorgun ve uykuluyum.
Hasta bebeler anneler iyi mi.
Hepinizi opuyorum.simdiden hayirli cumalar.
Hayırlı cumalar canımmMerhaba kizlar nasilsiniz?
Zaman yetmiyorresmen ne ara aksam oluyor anlamiyorum. Yogun geciyor gunler. Evde oldugumda da hava guzel diye park bahce dus pertim cikiyor pesindekosarken.
Her daim yorgun ve uykuluyum.
Hasta bebeler anneler iyi mi.
Hepinizi opuyorum.simdiden hayirli cumalar.
anladım cnm tşk ederimBizim önce azilar çıktı. Böyle bir belirti olmadı bizde..
aynen çok zor cidden tşk ederim cevabın içinBizim ust azılar cikti köpek dişleri kabarık durumda ama patlamadi daha.
Bizde morarma olmadı ama belki de normaldir azılar çok zor çıkıyor çünkü.
Yoğurtla avokado karıştır yedir iyi geliyor. Bizim de yoktu 2 3 gündür arada kabız yapiyo aslında yediklerini düşündüğümde kabız yapacak şeyler de değil ama olabiliyo yine de.Selam kızlar iki haftadır kabız sorunumuz var.bu zamana kadar hiç sıkıntı olmamıştı.nette dişten olabilir diyo.kayısı kurusu kaynattım.zeytinyağ içirdim.yok.çözüm bulamadım.çorbalara ekmekte doğramıyorum.hafta sonu doktora gidiyim diyorum.başka ne yapıyım tavsiyeniz varmı?
Oyy yavrum nasıl da yorulmuş. Nereye gezdiniz o kadar annesi çok da yorma miniyiHayirli cumalar kizlar.
Herkes iyidir insallah
Havalarin isinmasiyla attik kendimizi disari eve bir tek uyku icin geliyoruz bu aralar
Dun o kadar gezmisizki yorgunluktan basini omzuma yatirdi, kendine ninni soylemeye basladi
tubaa1 canim kuru kayisi,(kuru erik,armut,elma,kuru fasulye falan yedirsen?
Veya kayisiyi aksamdan suya isla sabah suyuyla birlikte icir yedir