2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Oyy yavrum nasıl da yorulmuş. Nereye gezdiniz o kadar annesi çok da yorma miniyi :KK48:

Fazla suyu olmayan irmak var yakinimizda oraya goturduk suya tas attilar falan ne bicim eglendi biraksam orda oynardi herhalde tum gun :)
Ordan ciftlik hayvanlarin oldugu yerlere gittik baya yoruldu :)

Ilk defa hindi gordu gulugulugulu yaptikca nasil bakiyolar saskin saskin :KK48:
arada dogaya birakmak lazim hep park hep park olmuyor galiba :)

Fazla suyu olmayan irmak var yakinimizda oraya goturduk suya tas attilar falan ne bicim eglendi biraksam orda oynardi herhalde tum gun :)
Ordan ciftlik hayvanlarin oldugu yerlere gittik baya yoruldu :)

Ilk defa hindi gordu gulugulugulu yaptikca nasil bakiyolar saskin saskin :KK48:
arada dogaya birakmak lazim hep park hep park olmuyor galiba :)
Bizim ki de gördüğü bütün hayvanları kucaklamaya çalışıyo sevgi bebeee :KK70::KK37:

Selam kızlar iki haftadır kabız sorunumuz var.bu zamana kadar hiç sıkıntı olmamıştı.nette dişten olabilir diyo.kayısı kurusu kaynattım.zeytinyağ içirdim.yok.çözüm bulamadım.çorbalara ekmekte doğramıyorum.hafta sonu doktora gidiyim diyorum.başka ne yapıyım tavsiyeniz varmı?
Canım biz de uç haftadır aynı sikintiyi yaşıyoruz şimdi biraz düzeldi gibi.
Hala çok katı ama.
Ben de niye olduğunu anlamadım beslenmesi hemen hemen aynıydı.

Ben her gün iki hurma yedirmeye çalışıyordum etkisi oluyordu.

Canım biz de uç haftadır aynı sikintiyi yaşıyoruz şimdi biraz düzeldi gibi.
Hala çok katı ama.
Ben de niye olduğunu anlamadım beslenmesi hemen hemen aynıydı.

Ben her gün iki hurma yedirmeye çalışıyordum etkisi oluyordu.
Aynen canım bizimde ekstra bişey yemedi.çok katı yapıyo ve çırpınıp ağlıyo yaparken içim yanıyo.çok üzülüyorum.bugun zeytinyağı verdim bir tatlı kaşığı midesi bulandı kusacak gibi oldu.inşallah geçer çabucak.fermante nin dediği gibi avakado denicem ama bulamadım yarın diğer yerlere bakıcam.hurmada alıyım saolasın canım

Aynen canım bizimde ekstra bişey yemedi.çok katı yapıyo ve çırpınıp ağlıyo yaparken içim yanıyo.çok üzülüyorum.bugun zeytinyağı verdim bir tatlı kaşığı midesi bulandı kusacak gibi oldu.inşallah geçer çabucak.fermante nin dediği gibi avakado denicem ama bulamadım yarın diğer yerlere bakıcam.hurmada alıyım saolasın canım
Canım zeytinyağını direkt verme muhallebinin içine kat mesela ben öyle yapıyordum. Yoksa cidden çok fena içmesi.

Bir de mamaya da katabilirsin.ama Sen emziriyordun değil mi mama vermiyordun. Ben mamasina da katiyordum bazen.

Poposuna da zeytinyağı sur istersen. Çok zorlanıyorlar çatlak matlak olmasın Allah korusun. Bir de kolay yapmasiina da etkisi olur belki.

Canım zeytinyağını direkt verme muhallebinin içine kat mesela ben öyle yapıyordum. Yoksa cidden çok fena içmesi.

Bir de mamaya da katabilirsin.ama Sen emziriyordun değil mi mama vermiyordun. Ben mamasina da katiyordum bazen.

Poposuna da zeytinyağı sur istersen. Çok zorlanıyorlar çatlak matlak olmasın Allah korusun. Bir de kolay yapmasiina da etkisi olur belki.
Canım emziriyorum.yemeklere katıyodum hep. fayda olmayınca direk verdim.ama bidaha vermem.çok bulandı yazık.

Sevsinler ya hayvan sevgisiyle buyumeleri cok guzel :KK68:
Hele evde kedisi.vs olanlar cok hosuma gidiyor ne guzel cocuk icin :)

tubaa1 tubaa1 kefir icirmeyi denesen?
Canım kefiri önceden mayalıyodum.mayamı cam kavonozda saklıyodum kırıldı çöpe gitti.hazır olanlardan deneyim.saolasın

Canım kefiri önceden mayalıyodum.mayamı cam kavonozda saklıyodum kırıldı çöpe gitti.hazır olanlardan deneyim.saolasın

Insallah normale doner canim, cok zorlaniyorlar :/
Bende hazir veriyorum mayasini bulamam galiba buralarda , daha 3,4 kez vermisimdir gerci ama ustune olmam lazim.bu kefirin pekmez ekledim icine oyle tadi cok guzel oluyor.

Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari .
Dun basim tuttu artik yorgunluk ve uykusuzluktan. Alt azilar da kabarik. Ustler tam cikmadi bu kadar agri yapar mi bilmiyorm.
Haftaya bi gun anneme gidip biraz uyumayi dusunuyorm .
tubaa1 tubaa1 nasil oldu minigim? Gecmis olsun kabiz fena. Ben misir yedirince kereme bagirsaklari calisiyordu

Gunaydin kizlar iyi hafta sonlari .
Dun basim tuttu artik yorgunluk ve uykusuzluktan. Alt azilar da kabarik. Ustler tam cikmadi bu kadar agri yapar mi bilmiyorm.
Haftaya bi gun anneme gidip biraz uyumayi dusunuyorm .
tubaa1 tubaa1 nasil oldu minigim? Gecmis olsun kabiz fena. Ben misir yedirince kereme bagirsaklari calisiyordu
Canım normaldr iyi.. iki güne bir kaka yapmadan yarım saat önce sızlanmaya başlıyo.ama ne sızlanma.bugun kızımı sınava götürüyorum o sınavdayken kızların söylediklerini bulucam..mısırı denedimde yemedi canım.
Git canım dinlen uyu ne güzel.rahatlarsın.benimde niyetim varda bu hafts tam 4 yazılı var.sonraki haftaya gidicem

Canım normaldr iyi.. iki güne bir kaka yapmadan yarım saat önce sızlanmaya başlıyo.ama ne sızlanma.bugun kızımı sınava götürüyorum o sınavdayken kızların söylediklerini bulucam..mısırı denedimde yemedi canım.
Git canım dinlen uyu ne güzel.rahatlarsın.benimde niyetim varda bu hafts tam 4 yazılı var.sonraki haftaya gidicem
Kiyamam.ya mevsim gecisinden de olabilir belki.
Allah yardimcin olsun. Ins faydasi olur.

Guzel gunler hanimlar
Kac gundur internetim yavasti ,bir garipti .zar zor okudum ama yazamadim.
Tam gunduz uykusuna alismistik ,simdi yine ayni olduk .uyutuyorum arkAmi donuyorum hoopp kalkiyor .miz miz olmasa uyumasin ,uyutmaya calismam uyudugu surenin uc kati vardir..
tubaa1 tubaa1 canjm gecmis olsun canim kabizlik zor .benimki sutu degisince bile etkilenir .sen emziriyorsun ya kendi yediklerindende olmasin.ben genelde kirmizi erik kaynatip iciriyorum.bide muz vermem kabiz olunca .

Kizlar felaket uykusuzluk cekiyorum.kizim erken uyuyor ,yat uyu demi .yok illa gece yarisi yatiyorum yinede zor uyuyorum acaba yaslandim gibi hissediyorum ondanmidirki.bende verdim kendimi okumaya :))

Biz disari kisa araliklarla sık sık cikiyoruz aman kizlar bahar kistan daha tehlikelidir ,ozellikle guneste cok tutmayin hava fena carpiyor .zaten bizim kasim bebeleri azitmaya yer ariyor:))

Geçmiş olsun canım ya kabızlık çok zor
Donukpudra yazmış bende mısır ver diyecektim de yemiyormuş
Mısır yiyince benimki de çok fazla kaka yapar önüne koysan kendi yese yada bişeylere koysan
Armutta iyi geliyordu bu mevsimde deveci falan bulursun bi dene istersen

Geçmiş olsun canım ya kabızlık çok zor
Donukpudra yazmış bende mısır ver diyecektim de yemiyormuş
Mısır yiyince benimki de çok fazla kaka yapar önüne koysan kendi yese yada bişeylere koysan
Armutta iyi geliyordu bu mevsimde deveci falan bulursun bi dene istersen
Saolun can arkadaşlarım hepnizden Allah razı olsun.mısırı bugunde verdim yok yemedi.avakado aldım yoğurtla yedi.bakalım.inşallah rahatlar.

Saolun can arkadaşlarım hepnizden Allah razı olsun.mısırı bugunde verdim yok yemedi.avakado aldım yoğurtla yedi.bakalım.inşallah rahatlar.
Canim zor yapıyosa ve cani cok yaniuorsa poposunun içine siringayla azacık zeytinyağ sık o da uyarıyor. Bi de et türü şeyleri yogurtsuz vermemeye dikkat et. Et kabız yapıyor

Back
X