• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba
Oldu kızımdan sonra 2. Bebek erkekmiş, 16. Haftanın içindeyim ekim gibi inşallah kucağıma almış olacağım.
Kızımdaki gibi belirtisiz, sorunsuz geçiyor çok şükür Allah halime acımış gibi.
Ama kızımı hala adeta bir koala gibi emziriyorum çok memeci, memede uyuyor memede uyanıyor, onunla gülüp onunla ağlıyor. Doktorum başından beri emzirmeyi bıraktırmamı istiyor ama biz hala aynı yatakta uyurken benim onu memeden kesmem ne kadar mümkün :KK45:
Genel olarak zorlanıyorum, kızımda gece 11e kadar çalışırdım ayakta ertesi gün 5te kalkar yollara düşerdim yorulurdum ama normal yorgunluktu, şimdi sabaha kadar emzir yat emzir yat doğru düzgün uyuyamıyorum sabahtan akşama da sitede park bahçe geziyoruz, kızım çok hareketli ve başına buyruk, onun peşinde kaydırağa tırman, in, bin koş derken ve ara ara da kucakta taşımakla akşam "nerede benim parol'um?" Diye ağrı kesiciye zor koşuyorum:confused:

Çok şükür bugünümüze tabii, işe ara vermişken ve hazır bir bebekle huni takmışken ve de yaşım geçiyor epey diye aceleyle karar verdim ve çok şükür Allah nasip etti. dün bir arkadaşım doğum yaptı, ayy keşke benim de zamanım gelmiş olsa ne güzel dedim. Evde iki bebek, bir koca ve yapayalnız halde nasıl baş edeceğim o kısmı hiç düşünmüyorum, o bebek kokusu kafa yapıyor sanırım :KK22: ve annelik böyle harika bir istek ve duygu sanırım.
Vakit buldukça 2017 kasım annelerine bakıyorum, arada da sizi gizlice okuyorum.
Allah ağız tadımızı bozmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın, nice mutlu haber ve günlerde buluşalım inşallah. Selamlar hepinize.:KK60:
Canim rabbim kolayliklar versin basta zor olacaktir ama inan cok cok guzel oluyor .ikiz gibi oluyorlar ,cocukluklari birljkye geciyor kardesten ote oluyorlar ..hem ikisini bir buyuttugun icin sonra cabuk rahata ulasiyorsun ,basa donmuyorsun .tabii benim gibi cokkkk sonra tekrar dogurmazsan :)))

kanadali35 kanadali35 ben hic izletmiyorum ama ablasi abisi tabletten video aciyorlar ,benimkide oynuyor:))
Sen 20 kelime deyibce korktum ben.tv falan konusmayi etkiliyorya oyuzden pek actirmiyorum birtek masa ve koca ayi saatinde izletiyorum

Biz hafif ateslendik ve hafif ishaliz ..dun kahvalti vardi okul etkinlikleri ama oyle gunes ve sicaktiki yagmurda cok uzun sure gunesin altinda oynadi.sacini islatip ,sapka taktim ama sanirim gunes carpti ..hic keyfimiz yok ,bol bol ayran iciriyorum ..

Dun zaten pestilim cikti,ne bir yudum yedim ne biriyle sohbet ettim nede bir dakika oturdum ,kabus gibiydi ama neseli neseli oynayisini gormek omre bedeldi...
Canım gözüm korktu bizimde cuma piknik var.benimki şapkada takmaz.napıcaz bilmiyorum..çok geçmiş olsun atlatır inşallah çabucak.bizde gezmeden geldik bebek arabasına hiç oturmadı.bırakın yürüyüm diyo çılgınca koşuyo.nasıl bi enerji var anlamadım.yorulmuyoda.çok yordu bizi.

Merhaba
Oldu kızımdan sonra 2. Bebek erkekmiş, 16. Haftanın içindeyim ekim gibi inşallah kucağıma almış olacağım.
Ama kızımı hala adeta bir koala gibi emziriyorum çok memeci, memede uyuyor memede uyanıyor, onunla gülüp onunla ağlıyor. Doktorum başından beri emzirmeyi bıraktırmamı istiyor ama biz hala aynı yatakta uyurken benim onu memeden kesmem ne kadar mümkün :KK45:
Genel olarak zorlanıyorum, kızımda gece 11e kadar çalışırdım ayakta ertesi gün 5te kalkar yollara düşerdim yorulurdum ama normal yorgunluktu, şimdi sabaha kadar emzir yat emzir yat doğru düzgün uyuyamıyorum sabahtan akşama da sitede park bahçe geziyoruz, kızım çok hareketli ve başına buyruk, onun peşinde kaydırağa tırman, in, bin koş derken ve ara ara da kucakta taşımakla akşam "nerede benim parol'um?" Diye ağrı kesiciye zor koşuyorum:confused:

Çok şükür bugünümüze tabii, işe ara vermişken ve hazır bir bebekle huni takmışken ve de yaşım geçiyor epey diye aceleyle karar verdim ve çok şükür Allah nasip etti. dün bir arkadaşım doğum yaptı, ayy keşke benim de zamanım gelmiş olsa ne güzel dedim. Evde iki bebek, bir koca ve yapayalnız halde nasıl baş edeceğim o kısmı hiç düşünmüyorum, o bebek kokusu kafa yapıyor sanırım :KK22: ve annelik böyle harika bir istek ve duygu sanırım.
Allah ağız tadımızı bozmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın, nice mutlu haber ve günlerde buluşalım inşallah. Selamlar hepinize.:KK60:
Sağlıklw kucağına al oğlunu gazsız uykucu sakin olur inş ekim de doğmasına da çok sevindim bi evde iki kasım bebesi fazla olurdu
M mambur çok geçmiş olsun kuzuya şapkayı kafalarında tutmuyorlar ki güneş geçmesin

Canım gözüm korktu bizimde cuma piknik var.benimki şapkada takmaz.napıcaz bilmiyorum..çok geçmiş olsun atlatır inşallah çabucak.bizde gezmeden geldik bebek arabasına hiç oturmadı.bırakın yürüyüm diyo çılgınca koşuyo.nasıl bi enerji var anlamadım.yorulmuyoda.çok yordu bizi.

Sağlıklw kucağına al oğlunu gazsız uykucu sakin olur inş ekim de doğmasına da çok sevindim bi evde iki kasım bebesi fazla olurdu
M mambur çok geçmiş olsun kuzuya şapkayı kafalarında tutmuyorlar ki güneş geçmesin
sagolun kizlar ya hem kendi takmiyor ,ben takiyorum cikarip atiyor hemde baskalaribada taktirmiyor.20aylik bir bebek daha vardi ,sapkasini taktirmadi cocuga ,onnunkinide tutup atiyor :))birde nasil yonetmeye calisiyor ,gel buraya otur orada kos ,onu oynayalim vs...cocuk en son bizimkini gordumu kaciyordu..:))
Ates dusurucu verdim ancak simdi biraz rahatladi ama ishali pisik yapti yavrumu.yarinda asi vardi mecbur sali yaptiricam ..
Hakikaten kizlar surekli gittigimiz parkta falan benimkinden cok korkup ,kaciyorlar :))

M Mavisu27 yemiyor diye canini sikma sanirim cogu cocuk ayni ..biz bir muz birde makarnayla buyuyoruz aradada ayran .bide yiyecekmis gibi sofraya kuruluyor ,kendi yiyorya hepsini birbirine katip sadece yalanip kalkiyor
Sağol canım.
Normalde de pek yemeyen bi çocuk ama burada daha da acayip oldu o yüzden ister istemez üzülüyorum :/
İnşaallah düzelir yavrum da ben de rahatlariz.
Yağmur a da geçmiş olsun canım. Vaktin olsa her kakada yikasan pisigi daha çabuk geçer ama. Toparlar insaallah.

Merhaba

Cok sevindim..hayirli saglikli kucagina al insallah..

Allah yardimcin olsun meme kesilse belki rahat olur sana da ama . insallah ona gore kolayligini versin Rabbim. En hareketli donemleri haklisin. Ben de park ve gezmelerden pestil halde donup siziyorum onunla.
Cok mutlu oldum. Sorunsuz boyle devam eder ins gebeligin de dogumundan.
Cok cok operim.

Sağol canım.
Normalde de pek yemeyen bi çocuk ama burada daha da acayip oldu o yüzden ister istemez üzülüyorum :/
İnşaallah düzelir yavrum da ben de rahatlariz.
Yağmur a da geçmiş olsun canım. Vaktin olsa her kakada yikasan pisigi daha çabuk geçer ama. Toparlar insaallah.
Stres olma ,uzulme canim elbet duzelir bazen boyle iyice istahsiz oluyorlar ,yemedikcede yemek istekleri azaliyor galiba..
Canim hep yikiyorum ,bide acik birakiyorum ama birturlu gecmiyor .tam geciyor bir kakada yine oluyor

Gunaydin kizlar
Bizim icin yorucu bir geceydi .ishal ates oldu ama ikiside cok siddetli olmamasina ragmen hic durmadi yagmur .kendi dedigim kendime komik geldi ,sanki normalde geceleri duruyorya:işsiz:oyle yorgunumki bide ev isleri ...oyy anlattim azcik yakindimya rahatladim:KK48:
Gunaydin.gecmis olsun.Allah yardimcin olsun

Gunaydin kizlar
Bizim icin yorucu bir geceydi .ishal ates oldu ama ikiside cok siddetli olmamasina ragmen hic durmadi yagmur .kendi dedigim kendime komik geldi ,sanki normalde geceleri duruyorya:işsiz:oyle yorgunumki bide ev isleri ...oyy anlattim azcik yakindimya rahatladim:KK48:
Geçmiş olsun canım sanırım bizde grip olduk of ki ne off..gece uyudu ama burun dolmuş yarım saate uyanıp emdi uyudu

M Mavisu27 bizde ciddi anlamda yeme problemi yaşıyoruz 2 dişi baya kabarmış. ve okadar cok alıştırıldıki çizgi film ile yemek yedirilmeye ne desem boş eşime.çalıştığım için müdahale edemiyorum etsemde geri püskürtüyorlar ne olacakmış yesinde nasıl yerse yesinmişş
çalışıyorum ama okadar yoruldum ki psikolojik olarak. evime kızıma eşime resmen yetemiyorum. söylenmek istemiyorum ama geliyolar bazen:halay:

kanadali35 kanadali35 ben hic izletmiyorum ama ablasi abisi tabletten video aciyorlar ,benimkide oynuyor:))
Sen 20 kelime deyibce korktum ben.tv falan konusmayi etkiliyorya oyuzden pek actirmiyorum birtek masa ve koca ayi saatinde izletiyorum
:KK48: korkma her bebek farkli, Lisa 14 kelime biliyo,alfabeyi biliyo ( ingilizce soylenisi) telafuz edemedikleride var, bir den ona kadar rakamlarida bunlar dahil 20 geciyoz. Anne demiyo halen :p

Back
X