Merhaba
Oldu kızımdan sonra 2. Bebek erkekmiş, 16. Haftanın içindeyim ekim gibi inşallah kucağıma almış olacağım.
Kızımdaki gibi belirtisiz, sorunsuz geçiyor çok şükür Allah halime acımış gibi.
Ama kızımı hala adeta bir koala gibi emziriyorum çok memeci, memede uyuyor memede uyanıyor, onunla gülüp onunla ağlıyor. Doktorum başından beri emzirmeyi bıraktırmamı istiyor ama biz hala aynı yatakta uyurken benim onu memeden kesmem ne kadar mümkün

Genel olarak zorlanıyorum, kızımda gece 11e kadar çalışırdım ayakta ertesi gün 5te kalkar yollara düşerdim yorulurdum ama normal yorgunluktu, şimdi sabaha kadar emzir yat emzir yat doğru düzgün uyuyamıyorum sabahtan akşama da sitede park bahçe geziyoruz, kızım çok hareketli ve başına buyruk, onun peşinde kaydırağa tırman, in, bin koş derken ve ara ara da kucakta taşımakla akşam "nerede benim parol'um?" Diye ağrı kesiciye zor koşuyorum
Çok şükür bugünümüze tabii, işe ara vermişken ve hazır bir bebekle huni takmışken ve de yaşım geçiyor epey diye aceleyle karar verdim ve çok şükür Allah nasip etti. dün bir arkadaşım doğum yaptı, ayy keşke benim de zamanım gelmiş olsa ne güzel dedim. Evde iki bebek, bir koca ve yapayalnız halde nasıl baş edeceğim o kısmı hiç düşünmüyorum, o bebek kokusu kafa yapıyor sanırım

ve annelik böyle harika bir istek ve duygu sanırım.
Vakit buldukça 2017 kasım annelerine bakıyorum, arada da sizi gizlice okuyorum.
Allah ağız tadımızı bozmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın, nice mutlu haber ve günlerde buluşalım inşallah. Selamlar hepinize.