2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante fermante kiz ne yaptin. Isler bittimi, kislik hazirladinizmi kiz salca, tarhana :süslü:
Biter mi daha dunya kadar utu var yapiyom yapiyom azalmiyo. Salca menemenlik anam yapti saolsun. Kompostoluk dolmaliklari da buzluga attik. Tarhanayi da teyzem yapiyor. Tursulari da anam kurar yine. Ben cocuk bakiyom kiz ne yapim daha

Ivet oyle bi cilginlik yapalim dedik
Tabi hayaller barlar sokagi, hayatlar cocuk parki oldu :KK70:

tubaa1 tubaa1 nasil oldu kerem..
Ishal gecti mi

M Mavisu27 cok guzelll cok sevindimmm Allaha sukurler olsun...
Minigine de gecmis olsun.

Efira38 Efira38 ertugrul nasil oldu

Yarin bizim telasli gunumuz . bu hafta hep kosturmaca gecti detayli yazamiyorum k.bakmayin...
Canım ishal tam düzelmedi ama sık yapmıyo artık.düzeliyo gibi.
Sanada kolay gelsin canım tatlı telaşlar olsun inşallah:KK15:

fermante fermante kiz ne yaptin. Isler bittimi, kislik hazirladinizmi kiz salca, tarhana :süslü:
Biter mi daha dunya kadar utu var yapiyom yapiyom azalmiyo. Salca menemenlik anam yapti saolsun. Kompostoluk dolmaliklari da buzluga attik. Tarhanayi da teyzem yapiyor. Tursulari da anam kurar yine. Ben cocuk bakiyom kiz ne yapim daha

Kızlar sonuclarim cikti.
Temiz :KK200:
Eşim duramamis hasteneye gitmiş biraz erken çıkarmışlar o yüzden.
Rabbime çok şükür.
Allahım tüm bekleyenlere de güzel haber almayı nasip etsin.
Darısı diğer kontrollerin başına.
Dua eden herkese teşekkür ederim :KK200:
GöZünaydın canım çok mutlu oldum :KK200:

Ishal gecti mi

Yarin bizim telasli gunumuz . bu hafta hep kosturmaca gecti detayli yazamiyorum k.bakmayin...
Bi parça olduk canım boğazı kızarmış ilaç veriyorum

Canım benim gözün aydın çok sevindimmm :KK68:

Ohh maşallah canım hadi gözün aydın

Ishal gecti mi

GöZünaydın canım çok mutlu oldum :KK200:
Kızlar çok teşekkür ederim :KK200::KK15:
Bu arada bizim ateş haladevam.
Yarın tekrar doktora goturcez.

Slm kızlar , hasta kuzularımıza şifa, hamile annelere kolaylıklar, huysuz sıpalarımıza ferahlık ve bol uyku diliyorum. bizimde aynen koşturma devam ediyor valla Allah güç kuvvet versin acayip bitkin hissediyorum.

anne sütü vermeyip sadece inek-keçi sütü veren anneler günde ne ne kadar süt içiyor yavrularınız?

Slm kızlar , hasta kuzularımıza şifa, hamile annelere kolaylıklar, huysuz sıpalarımıza ferahlık ve bol uyku diliyorum. bizimde aynen koşturma devam ediyor valla Allah güç kuvvet versin acayip bitkin hissediyorum.

anne sütü vermeyip sadece inek-keçi sütü veren anneler günde ne ne kadar süt içiyor yavrularınız?
Maalesef hiç süt içiremiyorum
Memeyi de bıraktık napcaz bilmiyorum
Yoğurt yemez peynir yemez
Muhallebi ve çorbalarla idare ediyoruz ama tabiki yeterli değil

Biz emiyoruz hala..gunde 1 bardak da süt içiyoruz.alıştırına kadar neler çektim.

Maalesef hiç süt içiremiyorum
Memeyi de bıraktık napcaz bilmiyorum
Yoğurt yemez peynir yemez
Muhallebi ve çorbalarla idare ediyoruz ama tabiki yeterli değil
Canım pipetle dene.ben öyle alıştırdım.hoşuna gider belki.tam zamanı alıştırmanın memeden de kestin.renkli süslü pipetlerle dene istersen.

Back
X