- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.981
Ben varimmmmmmmslm kizlar kimler var bakimkar yagisi nedeniyle evde kaldik yawww burdada kimse yok galiba
nasilsin cnm? yapacal bisey yok bi yandan o sesi izliyom bi yandan burda takiliyom. yilbasinda da boyle kar yagdigini hic hatirlamiyorumBen varimmmmmmm
Menu de ne var bacilar
nasilsin cnm? yapacal bisey yok bi yandan o sesi izliyom bi yandan burda takiliyom. yilbasinda da boyle kar yagdigini hic hatirlamiyorum[/QUiyimm canimm sagol sen nasilsinn bende evdeyim kutlamam yilbasi o sesle devamnasilsin cnm? yapacal bisey yok bi yandan o sesi izliyom bi yandan burda takiliyom. yilbasinda da boyle kar yagdigini hic hatirlamiyorum;-) kar var zaten disari cikamam hamileyim birde ;-)
iyim canim sen nasilsinnn bende o ses izliyorum ;-)nasilsin cnm? yapacal bisey yok bi yandan o sesi izliyom bi yandan burda takiliyom. yilbasinda da boyle kar yagdigini hic hatirlamiyorum
senin menu cok guzelmis daha ne olsunGaz var kaka var huysuzluk var kusmuk varr birde uyumayan tatlimi tatli balli kaymakli lokumlarimiz var
Bende iyiyim cnm. ailelerden uzak mi oturuyosunuz yoksa sizdemi kar magdurumusunuziyim canim sen nasilsinnn bende o ses izliyorum ;-);-)
seninkide guzel cekirdek aile takiliyosunuzBurada kar yok. Ama bizde evdeyiz. Pijama terlik televizyon. Kusmuk. Bebe bezi....
Kizz bende anne baba kv kp yokBende iyiyim cnm. ailelerden uzak mi oturuyosunuz yoksa sizdemi kar magdurumusunuz
Yok canım ne çekirdek ailesi kurbagamiz var iki ayıcık var bir kedi var bi kara kız var bi dede var şuanda çok kalabalığızseninkide guzel cekirdek aile takiliyosunuz
bizvde kutlamayiz kiz aileyle toplaniyoruz sadece yemek yiyip muhabbet ederiz ama kar yaginca iptal ettik. hatta bugum kuzenimin bebisinin dogum gunu vardi orayada gidemedim kuzenimede kirilmistim zaten.Kizz bende anne baba kv kp yokesimle kutlamayiz hamilede olunnca oturmak daha iyo kekimi yaptim tv izliyorum
oyyy masallah ne guzel iste oturun muhabbet edinYok canım ne çekirdek ailesi kurbagamiz var iki ayıcık var bir kedi var bi kara kız var bi dede var şuanda çok kalabalığızcingiraklari unutmusum
kızlar iyi geceler iyi seneler :)
kocayı evden kovduk oğluşumla evdeyiz oh mis gibi :))
Yrn bir gün oğlan da arkadaşlarıyla çıkar sende yalnız kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?