2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Evdeki herkes gune yeni basliyorken gunu yarilayan ben, cocuklarla ilgilenen ben,yemek camasir bulasik hepsini yapan ben, hastalanmayi birak yorulmaya bile hakki olmayan ben sonrada cocuk bisi yapinca kocasindan azar yiyen yine ben. Biktim artik ya
İnsanlara verdikçe fazlasını istiyo kimseyi mutlu edemezsin bosver sende ya nie bukadar herseyi yukleniyosun

İnsanlara verdikçe fazlasını istiyo kimseyi mutlu edemezsin bosver sende ya nie bukadar herseyi yukleniyosun
Ya canim inan fazlasini vermeye de hazirim en ufak bi karsilik gorsem kocamdan ama adamin agzindan azardan baska kelime cikmaz mi ya. Ne zaman konusacak ilsa illaki biseye kizmis oluyo. Normal zamanda agzini acmiyo. Bi gunaydin bile demez o kadar odun

Dün gece 1 e kadar kucagimdaydi kızım yorgunluktan öldüm. Misafir vardı. Misafir gittikten sonra etrafı toplayıp duşa girdim. Çıktım emzirdim gazini çıkardım. Saçlarım hâlâ ıslak bu arada. Sonra bıraktım babası yanında ağlıyor bana diyo alsana kucağına ya görüyorsun saçım ıslak bu havada hasta mi olayım sen al dedim. Söylendi durdu artık o kadar sinirlendim ki abajura bi vurdum yere uctu o dk. Dan sonra sesi çıkmadı
sanki tek başıma yaptım bu çocuğu gün boyu böyle işte. 5 dk dayanamıyorlar sonra da gelip sulu yemek yok mu diye burun kiviriyorlar

Allah erkekleri sirf kadinlarin ne kadar mukemmel varliklar olduklari anlasilsin diye yaratmis bence. Bir turun hepsimi ayni olur ya hepsi dusuncesiz hepsi odun

Sevindim canım en azından konuşabilmenize...
Bundan sonra madem birer adım atmışsınız daha gurur felan yok..
Sen de ona ilgili davran ve ilgi beklediğini hissettir o da yapsın...
İnşallah daha daha düzelecek..
İnşallah canm konuşmak iyi geldi oh be rahatladmm valla...

Allah erkekleri sirf kadinlarin ne kadar mukemmel varliklar olduklari anlasilsin diye yaratmis bence. Bir turun hepsimi ayni olur ya hepsi dusuncesiz hepsi odun
Ya işin garibi benim eşim böyle değildi. Lohusa depresyonuna benim yerime girdi sanırım. Ya anlamıyorum daha hamile bile değilken bana o kadar yardım eden adam şimdi ne desem yorgun

Ya işin garibi benim eşim böyle değildi. Lohusa depresyonuna benim yerime girdi sanırım. Ya anlamıyorum daha hamile bile değilken bana o kadar yardım eden adam şimdi ne desem yorgun
Benimki de boyle oldu. Ilgimiz bebege gittigi icin kiskaniyorlarmis..
Olelim o zaman. Fiziksel ruhsal coken biz onlara ne oluyosa..

3 saattir kucagimda salliyorum delircem .. surekli miz miz mizzzzxz...
2 aylik olduk bugun sanirim atsk evresine gecti..
Yemek su vs yok bittim.. kollar dizler cevrimdisi..

Arkadaşlarrrr....
Herkes bi bitik modda...
Haklısınız bu günler çok yorucu geçiyor, eşler pek anlamıyorlar ama kendinizi bu kadar sıkmayın...
Bebek biraz daha büyüyüp tepkiler vermeye başlayınca çok daha ilgili oluyorlar o zaman ilgilenirken çok daha mutlu oluyorlar..
Şu an zaten 24 saat size muhtaç bir bebiş var..
Çok güzel günler var önünüzde biraz daha sabır..
Az daha ele avuca gelsin..
Hem de yaza en güzel halleri oluyor tam sevilmelik..
Her şey çok daha güzel oluyor...
Yeni yıl geliyor pozitifffffffffff....

Allah eşine akıl fikir versin bu devirde annesiyle oturuyosun herseye yetmeye çalışıyosun bide üstüne laf soluyo

Valla benim esimde evlenmeden boyle diildi ama adam kopruyu gecene kadar dayi demis banasimdi ancak kum torbasi gibi sinirini cikariyo benden

Yav odadan çıkmamla oğlan başlıyo ağlamaya. Anlamadım ki nasıl seziyor. Uyurken bile uyanıyor. Dün az kalsın altıma yapıyordum yani. Uyurken odada kimse yoksa da uyanıyor, korkuyor mu acaba? Sırtım belim tutuk..

Benimkide oyle yataga koyuyorum uyuyo kaciyorum uyaniyo yanina geliyom yatiyo parmaginda oynatiyolar benim kiz guresci olcak galiba sirti yere gelsin istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…