- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.001
ne yapalım ozaman bi tanede kız yaparız :)
Su karli ve soguk kis sabahinda gulucukleriyle icimi isitan kizima sesleniyorum her zorluguna ragmen su gulucuklerin dunyaya bedel kizim seni seviyorum minik bebegim. Bebeginin yasattigi her turlu zorluga ragmen yuzune bakinca herseyi unutan annelere gunaydinlar
Evet anne sesini de aciyoruz azda olsa uzadi icinde gecirdigi zaman...usanmak yok azimle dewam edicezCalistiriyor musunuz canim
Benimki de boyle oldu. Ilgimiz bebege gittigi icin kiskaniyorlarmis..
Olelim o zaman. Fiziksel ruhsal coken biz onlara ne oluyosa..
Ya bu halvet işini birlikte mi kararlaştırıyonuz. Yoksa eşleriniz mi gün sayıyor yada imada bulunuyor? Ben iki gün önce yikandim eşim de biliyor hiç bir imada bulunmadı. Gerçi sonra sarı akıntı geldi emin olamadım bekliyorum ama eşim temizlendim lohusaligim bitti sanıyor. Özellikle söylemedim bakalım yanasacak mi diye de tık yokkHayatimin en önemli yiliydi 2015, bana oglumu getirdi cok sukur bu gunleri gorduk, ben gurbetteyim ve bu yilbasini ilk kez annemle benim evimde yasiyoruz. Yeni yil hepimize saglik, mutluluk, huzur getirsin
Bu arada planda bu gece halvet vardi ama benim kanama bitmedi maalesefnerdeyse 8 ay oldu unuttuk artik ya
Kiz üşütme kendini, allah mutlulugunuzu daim etsinAy bu arada kar çok güzel yağıyor çıkıp kartopu savaşı yaptık :))
Benimki yazik bisey demiyo ama benden bitti haberini bekliyorBenimkinin kiskandigini sanmam. Adamın tek derdi çocuğa bak diyo duruyor bana. Sanki bakmıyorum.
Ya bu halvet işini birlikte mi kararlaştırıyonuz. Yoksa eşleriniz mi gün sayıyor yada imada bulunuyor? Ben iki gün önce yikandim eşim de biliyor hiç bir imada bulunmadı. Gerçi sonra sarı akıntı geldi emin olamadım bekliyorum ama eşim temizlendim lohusaligim bitti sanıyor. Özellikle söylemedim bakalım yanasacak mi diye de tık yokk
Aminnn usutmemek için o kadar kat mat giyindim ki :)Kiz üşütme kendini, allah mutlulugunuzu daim etsin
Ay nkdar tanidk bnde sirtinda diken var heralde yatinca batio saniesamBenimkide oyle yataga koyuyorum uyuyo kaciyorum uyaniyo yanina geliyom yatiyo parmaginda oynatiyolar benim kiz guresci olcak galiba sirti yere gelsin istemiyo
özellikle sana huzur diliyorumOkadar sinirlerim yiprandiki suraya bile yazmak istemiyorum...iyi geceler uyuyabilene...mutlu yillar insallah tabi
Hastayim anasini satim...maaile yilbasini bizde gecirdik yatmak istedim esime mesaj attim bn yatmak istiyorum die enaz 3 e kadr otururuz dedi okadr kizdimki kimseye bisey demeden alt kata gittim yattim esimede bebek sende sakin bni kaldirma mama verirsin dedim..2 ydi uyandigimda aklima bezi geldi degistireli cok olmustu cikiyimda bakim ddim herkes yatmis bizm okuz oturuo...ne geldin hani kalkmicktin defi bnde cocugum icin geldm ddm sutumu sagdim altini temizledim baktim kacmaya calisio gidemezsin bursa yaticaksin bn cok kotuyum dedm simdi salonda yatio ama horlamaya basladi sanki bi faydasi var....ev dandini elimi surmem sabah kv toplasin...kafam kazan gibi....bn huzuru bulamicm boyle bencil insanlar varken etrafimda cokkkk uzak ihtimalözellikle sana huzur diliyorum
Hastayim kuzum yaaa cocugu emziriyorum gazini cikarmadan yaziyim dedm....
Gecmis olsun.. Annen geliyor degil mim onun yardimi iyi gelir...Hastayim kuzum yaaa cocugu emziriyorum gazini cikarmadan yaziyim dedm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?