2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Hayatimin en önemli yiliydi 2015, bana oglumu getirdi cok sukur bu gunleri gorduk, ben gurbetteyim ve bu yilbasini ilk kez annemle benim evimde yasiyoruz. Yeni yil hepimize saglik, mutluluk, huzur getirsin
Bu arada planda bu gece halvet vardi ama benim kanama bitmedi maalesef nerdeyse 8 ay oldu unuttuk artik ya

cok guzel yazmissin

Benimki de boyle oldu. Ilgimiz bebege gittigi icin kiskaniyorlarmis..
Olelim o zaman. Fiziksel ruhsal coken biz onlara ne oluyosa..

Benimkinin kiskandigini sanmam. Adamın tek derdi çocuğa bak diyo duruyor bana. Sanki bakmıyorum.
Ya bu halvet işini birlikte mi kararlaştırıyonuz. Yoksa eşleriniz mi gün sayıyor yada imada bulunuyor? Ben iki gün önce yikandim eşim de biliyor hiç bir imada bulunmadı. Gerçi sonra sarı akıntı geldi emin olamadım bekliyorum ama eşim temizlendim lohusaligim bitti sanıyor. Özellikle söylemedim bakalım yanasacak mi diye de tık yokk

Sevgili güzel kasım annişleri nasılsınız bayadir yazamiyorum biriken sayfaları okurken aman birak muhabbet et deyip yoruma başladım 47 günlük olduk herşey yolunda yediğini kusmasi ve hala en AC olduğu zamanda bile 60 cc içmesi dışında tahlil verdik pazartesi sonucu öğreneceğiz bakalım bunun dışında uykusuzluk vs yok düzen oturdu bizde çok sukur şuan uyuyor bizimki iki saat sonra kalkar bi süt içer uyumaya devam eder uç saat sonra kalkar :)

Benimki yazik bisey demiyo ama benden bitti haberini bekliyor

özellikle sana huzur diliyorum
Hastayim anasini satim...maaile yilbasini bizde gecirdik yatmak istedim esime mesaj attim bn yatmak istiyorum die enaz 3 e kadr otururuz dedi okadr kizdimki kimseye bisey demeden alt kata gittim yattim esimede bebek sende sakin bni kaldirma mama verirsin dedim..2 ydi uyandigimda aklima bezi geldi degistireli cok olmustu cikiyimda bakim ddim herkes yatmis bizm okuz oturuo...ne geldin hani kalkmicktin defi bnde cocugum icin geldm ddm sutumu sagdim altini temizledim baktim kacmaya calisio gidemezsin bursa yaticaksin bn cok kotuyum dedm simdi salonda yatio ama horlamaya basladi sanki bi faydasi var....ev dandini elimi surmem sabah kv toplasin...kafam kazan gibi....bn huzuru bulamicm boyle bencil insanlar varken etrafimda cokkkk uzak ihtimal

Biz de bu gece erken kalktik.12de icti sutunu biraz daha uyurdu normalde bugun erkenciyiz.. gozler hic uyuycakmis gibi bakmiyor.. gayet guzel acik..gozlerini sevdigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…