2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kizzlaaarrr yil basi diyee heryer kapalimidir acabaa halk egitim kapalimidirrr bilgisi olan var mi acil yaSinnnnnnnnn

2016ya çok pis girdim, bu saat oldu kızım hala kucağımda uyumuyor, uykusuzluktan ağlayacağım şimdi. Eşim de akşam vurdu totosunu uyudu, hala horlayarak uyuyor. Şeytan diyor bas yastığı son uykusu olsun.
Yahu 2 aydır tekim, insanlıktan çıktım, geberiyorum. 3 gün izinlisin, alsana bebeği benden bende insana benzeyeyim dinleneyim, yok paşa uyumalı, dinlenmeli.
Şeytan diyor al bebeği cehennem ol git, o fa uyumaya devam etsin.
Erkek olmak varmış anasını satayım,

gecmis olsun cnm. ne kadar dusuncesizler hasta oldugunu biliyolarda seni niye rahatsiz ediyolar. kendi kizlari olsa can kizim bal kizim geline sira gelince aman bisey olmaz

Niye uyandirmiyosunuz? Eger o dusenemiyorsa sizde uyandirin, bebegin altini temizleyin karnini doyurun uyandirip yarin tatil al biraz sen bak ben de uyuyayim deyin ortalama uc saat uyursunuz, bebis acikana kadar. Esinin dusunmesini beklersen daha cok sinir olursun o dusunemiyorsa sen dusundurtceksin.

Aynen bnmle beraber salonda yatti guya bana yardim edicekti beyimiz horladi butun gece kafami kaldiramadim yinede bebege ben baktim...butun erkekler mi boyle yaaa

Allah yardimcin olsun benim kv olduğu halde esim bir ay izinli olup arada baktığı halde zorlandım.
Sizin gibi tek bakanlara hayranim gerçekten çok guclusunuz maşallah.
Ama keşke yaninda biri olsa arada bi nefes almaya fırsatın olurdu.
Annen kv falan yakin degilmi

Bebeğim memede sakinlesip uyuyor o da,bunu bildiğinden memem mi var ne yapayım kafasında. Bi de kalkması ayrı eziyet, sabah kaldırdım, başladı ciğerleri hasta bu bebeğin yok niye uyumuyor hastaneye gidelim.o an uyanması uyumasından daha beter diyorsunuz.
Aynen bnmle beraber salonda yatti guya bana yardim edicekti beyimiz horladi butun gece kafami kaldiramadim yinede bebege ben baktim...butun erkekler mi boyle yaaa
Seri üretim gibiler, şaka gibiler resmen.
Görümcemin 4 aylık bebeği var kv ona bakıyor, annem 6 gün gece 1e kadar şehrin bana çok uzak yerinde çalışıyor malesef.

Kizlar Allah sabir versin bizleree... bebekler 5 6 aylik olunca o kocalar sevmeye deki olacaklar o zaman avcunu yalatcam sana dedim esime..
Dun bir de durmus 2.nin arasini acmayalim diyo...
Bi tek yapmada varsin ben istemiyorum bir daha Allah bu evladimiza omur versin dedim..
Insani soguturlar herseyden

Benim kız da aynı. ..hep yanında birinin olması gerekiyor...

Kızlar benimki de ilkinde hiç yardımcı olamıyordu. Ben bitik haldeykeb adama çatınca kötü ben oluyordum bir de. Insanin pili bittiğinde nezaket beklemek de neyin kafasıysa.
Simdi de bebeğe bakamiyor ama en azindan evdeyken büyüğünün yükünü omuzladı. Bebek konuşup derdini anlatana kadar bakamiyorlar maalesef. Biraz daha büyüyünce kocalara satar gezmelere gidersiniz siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…