- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.021
Suan degil ay sonunda belkiGecmis olsun.. Annen geliyor degil mim onun yardimi iyi gelir...
Kamyonu deviremedin yani hahahahahaaaaaaaGunaydin kizlar..
Gaz sancisina 5ten beri ayaktayiz.suan omzumda yaka susum
Allahim resmen 3 ay biyimine gun sayiyorum umarim daha fazla surmez..
Aaaa bir deee komedi+18 olmamasi o kadar vurmus ki ruyamda tam oluyordu oglum aglamaya basladi uyandim
Aynen ruyada bile rahat yokKamyonu deviremedin yani hahahahahaaaaaaa
Bence kapalidirKizzlaaarrr yil basi diyee heryer kapalimidir acabaa halk egitim kapalimidirrr bilgisi olan var mi acil yaSinnnnnnnnn
gecmis olsun cnm. ne kadar dusuncesizler hasta oldugunu biliyolarda seni niye rahatsiz ediyolar. kendi kizlari olsa can kizim bal kizim geline sira gelince aman bisey olmazHastayim anasini satim...maaile yilbasini bizde gecirdik yatmak istedim esime mesaj attim bn yatmak istiyorum die enaz 3 e kadr otururuz dedi okadr kizdimki kimseye bisey demeden alt kata gittim yattim esimede bebek sende sakin bni kaldirma mama verirsin dedim..2 ydi uyandigimda aklima bezi geldi degistireli cok olmustu cikiyimda bakim ddim herkes yatmis bizm okuz oturuo...ne geldin hani kalkmicktin defi bnde cocugum icin geldm ddm sutumu sagdim altini temizledim baktim kacmaya calisio gidemezsin bursa yaticaksin bn cok kotuyum dedm simdi salonda yatio ama horlamaya basladi sanki bi faydasi var....ev dandini elimi surmem sabah kv toplasin...kafam kazan gibi....bn huzuru bulamicm boyle bencil insanlar varken etrafimda cokkkk uzak ihtimal
Umarim en yakin zamanda biter bu gaz sancilariniz. sizde biraz olsa da dinlenme firsati bulursunuz
Niye uyandirmiyosunuz? Eger o dusenemiyorsa sizde uyandirin, bebegin altini temizleyin karnini doyurun uyandirip yarin tatil al biraz sen bak ben de uyuyayim deyin ortalama uc saat uyursunuz, bebis acikana kadar. Esinin dusunmesini beklersen daha cok sinir olursun o dusunemiyorsa sen dusundurtceksin.2016ya çok pis girdim, bu saat oldu kızım hala kucağımda uyumuyor, uykusuzluktan ağlayacağım şimdi. Eşim de akşam vurdu totosunu uyudu, hala horlayarak uyuyor. Şeytan diyor bas yastığı son uykusu olsun.
Yahu 2 aydır tekim, insanlıktan çıktım, geberiyorum. 3 gün izinlisin, alsana bebeği benden bende insana benzeyeyim dinleneyim, yok paşa uyumalı, dinlenmeli.
Şeytan diyor al bebeği cehennem ol git, o fa uyumaya devam etsin.
Erkek olmak varmış anasını satayım,
Aynen bnmle beraber salonda yatti guya bana yardim edicekti beyimiz horladi butun gece kafami kaldiramadim yinede bebege ben baktim...butun erkekler mi boyle yaaa2016ya çok pis girdim, bu saat oldu kızım hala kucağımda uyumuyor, uykusuzluktan ağlayacağım şimdi. Eşim de akşam vurdu totosunu uyudu, hala horlayarak uyuyor. Şeytan diyor bas yastığı son uykusu olsun.
Yahu 2 aydır tekim, insanlıktan çıktım, geberiyorum. 3 gün izinlisin, alsana bebeği benden bende insana benzeyeyim dinleneyim, yok paşa uyumalı, dinlenmeli.
Yazik bize be yawrum nedr cektigimizAynen ruyada bile rahat yok
2016ya çok pis girdim, bu saat oldu kızım hala kucağımda uyumuyor, uykusuzluktan ağlayacağım şimdi. Eşim de akşam vurdu totosunu uyudu, hala horlayarak uyuyor. Şeytan diyor bas yastığı son uykusu olsun.
Uma uma dönduk muma.....Umarim en yakin zamanda biter bu gaz sancilariniz. sizde biraz olsa da dinlenme firsati bulursunuz
Kendiside dio zaten damatla gelin elmis cnm...umurunda olmazmisgecmis olsun cnm. ne kadar dusuncesizler hasta oldugunu biliyolarda seni niye rahatsiz ediyolar. kendi kizlari olsa can kizim bal kizim geline sira gelince aman bisey olmaz
Kesin kapalidir...Kizzlaaarrr yil basi diyee heryer kapalimidir acabaa halk egitim kapalimidirrr bilgisi olan var mi acil yaSinnnnnnnnn
Bebeğim memede sakinlesip uyuyor o da,bunu bildiğinden memem mi var ne yapayım kafasında. Bi de kalkması ayrı eziyet, sabah kaldırdım, başladı ciğerleri hasta bu bebeğin yok niye uyumuyor hastaneye gidelim.o an uyanması uyumasından daha beter diyorsunuz.Niye uyandirmiyosunuz? Eger o dusenemiyorsa sizde uyandirin, bebegin altini temizleyin karnini doyurun uyandirip yarin tatil al biraz sen bak ben de uyuyayim deyin ortalama uc saat uyursunuz, bebis acikana kadar. Esinin dusunmesini beklersen daha cok sinir olursun o dusunemiyorsa sen dusundurtceksin.
Seri üretim gibiler, şaka gibiler resmen.Aynen bnmle beraber salonda yatti guya bana yardim edicekti beyimiz horladi butun gece kafami kaldiramadim yinede bebege ben baktim...butun erkekler mi boyle yaaa
Görümcemin 4 aylık bebeği var kv ona bakıyor, annem 6 gün gece 1e kadar şehrin bana çok uzak yerinde çalışıyor malesef.Allah yardimcin olsun benim kv olduğu halde esim bir ay izinli olup arada baktığı halde zorlandım.
Sizin gibi tek bakanlara hayranim gerçekten çok guclusunuz maşallah.
Ama keşke yaninda biri olsa arada bi nefes almaya fırsatın olurdu.
Annen kv falan yakin degilmi
Yav odadan çıkmamla oğlan başlıyo ağlamaya. Anlamadım ki nasıl seziyor. Uyurken bile uyanıyor. Dün az kalsın altıma yapıyordum yani. Uyurken odada kimse yoksa da uyanıyor, korkuyor mu acaba? Sırtım belim tutuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?