2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

ferrace atak doneminde olmasin bebegin??
Az daha buyusun bak nasil disipline sokucm bn onu ....baslarim onun atagina bnde insanim cnm...5 ten sonra uykusu huzursuzlasti mik mik arada aglio arada viyklio ogleni yapioruz sonra...simdi sut sagiyorum pekte bisey cikmadi 180 ccyi bulan sut 90cc yi zor goruo suan...dinlenemiyorum ki...mama katicam icine oyle vericem belki uyur 5 ten sonra...

Buyume atagidir belki. Bence esin iyi yapmis canim sen omur boyu bakacaksin zaten bebefine su zor zamanlari atlatana kadar destek alman seni kotu yada beceriksiz bi anne yapmaz kafana takma boyle seyleri sonucta onunla daha iyi ilgilenebilmen icin senin bedenen ve ruhen saglikli olman lazim. Annende gelmek istiyosa borak gelsin yardim etsin

Biraz daha buyunce zaten kendi bi duzen kurar canim merak etme hep boyle gecmicek ya gunler

Su karli ve soguk kis sabahinda gulucukleriyle icimi isitan kizima sesleniyorum her zorluguna ragmen su gulucuklerin dunyaya bedel kizim seni seviyorum minik bebegim. Bebeginin yasattigi her turlu zorluga ragmen yuzune bakinca herseyi unutan annelere gunaydinlar

Evet konuştuk bebek olduktan sonra strese girmiş gelen gidenden bide işe gidip geliyorm yoruluyorm felan filan dedi işte benden ilgi beklemiş beyfendi biraz halleder gibi olduk sorunumuzu yani inşallah...

Sevindim canım en azından konuşabilmenize...
Bundan sonra madem birer adım atmışsınız daha gurur felan yok..
Sen de ona ilgili davran ve ilgi beklediğini hissettir o da yapsın...
İnşallah daha daha düzelecek..

Canım bol bol nas felek oku kuzum benim ya bi maşallah diemiyolar

Reactions: GCA
Yılbaşı...
Oğlum ve eşimle beraber, bu gurbette, ailemi özleyerek, sevdiklerimi yanımda dileyerek geçireceğim bir gün olacak...
Bu soğuk yerde, sıcacık yuvamda, oğlumun yaramazlıklarının peşinden koşarak, eşimin oğlumuza bakarken o gözlerindeki parıltıyı seyrederek, ikisine de sımsıkı sarılarak geçireceğim...
Kimseyi kimsesiz bırakmasın Allah...
Yeni yıl dertlere derman olarak, mutsuzluğa gülücük olarak, bebek isteyenlere mucize olarak, herkese kocaman bir huzur, sağlık olarak gelsin...

Mutlu yıllar...

Günaydın ,
Mutlu yıllar herkese :)
Biz 42 günlük olduk. Oğlumla 7/24 yapışık haldeyiz. Şanslıysam yatağa koyunca 30 dakika uyuyor. Ben de o sırada bulaşık veya wc ya da evi düzene sokma işlerinden birini yapıyorum. Yemekler eşime ait.
Kucakta uzun süre uyuyor. Gece uykumu alıyorum , gece 3 kez emziriyorum ,, kendisi uyanıyor. Tabii yatakta uyumuyoruz. Eşimle birlikte salonda , o bir kanepede ben diğer kanepede uyuyoruz. Kucağımda da oğlum :) 3 ay böyle geçecek sanırım bizde.Yatağında uyuyacağı günleri bekliyorum.
Tek bebekle pert oldum :)
Instagram dan amberfillerup yazın bakın . Kasım Annesi o da . Nasıl beceriyorlar bilmiyorum.

Zor bir bebek büyütmek gerçekten..
Bir de instagramda choleandbeans sayfasına göz atın : )
O kadar gençken o kadar güzel yavrularla nasıl güzel başa çıkabiliyorlar hayret..

Evdeki herkes gune yeni basliyorken gunu yarilayan ben, cocuklarla ilgilenen ben,yemek camasir bulasik hepsini yapan ben, hastalanmayi birak yorulmaya bile hakki olmayan ben sonrada cocuk bisi yapinca kocasindan azar yiyen yine ben. Biktim artik ya

Evdeki herkes gune yeni basliyorken gunu yarilayan ben, cocuklarla ilgilenen ben,yemek camasir bulasik hepsini yapan ben, hastalanmayi birak yorulmaya bile hakki olmayan ben sonrada cocuk bisi yapinca kocasindan azar yiyen yine ben. Biktim artik ya

Cnm sen k.validenle oturmuyo musun niye her işi sen yapıosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…