- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.041
ozamam eline alacaksin kuregi agzina agzina vuracaksinKendiside dio zaten damatla gelin elmis cnm...umurunda olmazmis
Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz...al bnmkindende okdarKizlar Allah sabir versin bizleree... bebekler 5 6 aylik olunca o kocalar sevmeye deki olacaklar o zaman avcunu yalatcam sana dedim esime..
Dun bir de durmus 2.nin arasini acmayalim diyo...
Bi tek yapmada varsin ben istemiyorum bir daha Allah bu evladimiza omur versin dedim..
Insani soguturlar herseyden
Ahh ahhhhj soylicek oyle cok sey varki...allahtan esim anaci degil bilio anasinin ne bok oldugunuozamam eline alacaksin kuregi agzina agzina vuracaksintabi boyle olmuyo ozamanda sende de madem oyle esimin ailesi dis kapinin dis mandali
hii evet memede sakinlesiyosa adamin elinden bisey gelmez. vayy be doktormuymusda hemen teshisi koymus al gotur diceksin hastami degil mi diye ama bosu bosuna bebeye kiyamiyo insan hastanelerde surunmesineBebeğim memede sakinlesip uyuyor o da,bunu bildiğinden memem mi var ne yapayım kafasında. Bi de kalkması ayrı eziyet, sabah kaldırdım, başladı ciğerleri hasta bu bebeğin yok niye uyumuyor hastaneye gidelim.o an uyanması uyumasından daha beter diyorsunuz.
Seri üretim gibiler, şaka gibiler resmen.
Görümcemin 4 aylık bebeği var kv ona bakıyor, annem 6 gün gece 1e kadar şehrin bana çok uzak yerinde çalışıyor malesef.
iste sustukca nerede duracaklarini bilmiyolar sanki bizim ailemiz yok agac kavugundan ciktik tek kiymetlileri kendi cocuklariAhh ahhhhj soylicek oyle cok sey varki...allahtan esim anaci degil bilio anasinin ne bok oldugunu
o konuda ben sansli olanlardanim sanirim. ama bizim ikizimiz oldugu icinde olabilir esim her konuda yardimci oldu. tek olsaydi yardimci olurmuydu bilemiyorumSanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz...al bnmkindende okdar
Cok dogru soyluyosun valla bnde artik karsilik veriorum 6 senelik olduk yeter gariiste sustukca nerede duracaklarini bilmiyolar sanki bizim ailemiz yok agac kavugundan ciktik tek kiymetlileri kendi cocuklari
Bna 2 hafta kalicam dedi ilk 5 gunde hastayiz dediler gittiler dun gelmiceklerdi bnde kibarlik olsun die iyi hissederseniz gelin dedim ama hasta oldugumuda soyledim buarada ciktilar geldiler ustune gorumcemle eside geldi...bu sabah demesinmi yarin yengemi cagiralim onlarda yemege gelsin..halimi goruo salya sumuk oksuruyorum kafami kaldiramiorum...gittigi hafta gelicekti yengesi hastayiz deyip kacinca yengesini istemedi bna kitlio buhafta terbiyesizlik degilde nedir bu...bnde bn kotuyum hadtayim goruosun buhafta cagirmayalim dedim tamam kizim sen nasil istersen dedi sonrada ama haftya abimin senesi eskisehire gidicekler oyuzden dedim bn dedi...ozmn ordan donunce gelsinler dedim...pazara kadr kalicakti sabah kp.ye dioki biz gidelim gelinde dinlesin dio salakmi yaw bebekle nasil dinlenicem ama nie kacio gelin hasta evdeki isler ustune yikilcakda ondaniste sustukca nerede duracaklarini bilmiyolar sanki bizim ailemiz yok agac kavugundan ciktik tek kiymetlileri kendi cocuklari
Benimkinin de öyle kokuyor bazen. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorumKizlar bebegimin kakasi eksi kokuyo sizce ne olabilir
Kapiliydi gittim baktimm off yaaBence kapalidir
Eeee kendi kizlari olsa kizina sen uyu ben cocuga bakarim dinlen der. ama gelinlerin cani yok yorulmaya hastalanmayada hakkimiz yok. niye boyle bencillik yapiolar anlamiyorum bende anlatsam neler neler var artik takmiyorum. 7 senelikde evliyim esimde agizlarina bakmiyo simdi. eskiden anasi esime soyler esimde benimle tartisirdi ama simdi artik biseyler diyosada bana yansitmiyo. bende mesafe koydum ohhh kafam rahattBna 2 hafta kalicam dedi ilk 5 gunde hastayiz dediler gittiler dun gelmiceklerdi bnde kibarlik olsun die iyi hissederseniz gelin dedim ama hasta oldugumuda soyledim buarada ciktilar geldiler ustune gorumcemle eside geldi...bu sabah demesinmi yarin yengemi cagiralim onlarda yemege gelsin..halimi goruo salya sumuk oksuruyorum kafami kaldiramiorum...gittigi hafta gelicekti yengesi hastayiz deyip kacinca yengesini istemedi bna kitlio buhafta terbiyesizlik degilde nedir bu...bnde bn kotuyum hadtayim goruosun buhafta cagirmayalim dedim tamam kizim sen nasil istersen dedi sonrada ama haftya abimin senesi eskisehire gidicekler oyuzden dedim bn dedi...ozmn ordan donunce gelsinler dedim...pazara kadr kalicakti sabah kp.ye dioki biz gidelim gelinde dinlesin dio salakmi yaw bebekle nasil dinlenicem ama nie kacio gelin hasta evdeki isler ustune yikilcakda ondan
Yuzde vermiorum ama kirk yilda bir gelseler ne guzel olur....Eeee kendi kizlari olsa kizina sen uyu ben cocuga bakarim dinlen der. ama gelinlerin cani yok yorulmaya hastalanmayada hakkimiz yok. niye boyle bencillik yapiolar anlamiyorum bende anlatsam neler neler var artik takmiyorum. 7 senelikde evliyim esimde agizlarina bakmiyo simdi. eskiden anasi esime soyler esimde benimle tartisirdi ama simdi artik biseyler diyosada bana yansitmiyo. bende mesafe koydum ohhh kafam rahatt
3-4 gundur boyle anlamadim gittiBenimkinin de öyle kokuyor bazen. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Benim kocam gun sayiyodu hatta kendi cok yanasti ama ben istenedim simdi benden hbr bekliyo halaBenimkinin kiskandigini sanmam. Adamın tek derdi çocuğa bak diyo duruyor bana. Sanki bakmıyorum.
Ya bu halvet işini birlikte mi kararlaştırıyonuz. Yoksa eşleriniz mi gün sayıyor yada imada bulunuyor? Ben iki gün önce yikandim eşim de biliyor hiç bir imada bulunmadı. Gerçi sonra sarı akıntı geldi emin olamadım bekliyorum ama eşim temizlendim lohusaligim bitti sanıyor. Özellikle söylemedim bakalım yanasacak mi diye de tık yokk
Ben yeni yila kizimin kakali bezini degistirerek girdimYeni yıla girerken oğlum ağlamasin die çok uğraştım ama olmadı nasıl girersen ole geçer olayı doğruysa yandik bizkasimin güzel anneleri evlatlarinizla güzel yılların iz olsun
kiz hala mi bekliyo adam. bosver surunsun sen keyfine bakBenim kocam gun sayiyodu hatta kendi cok yanasti ama ben istenedim simdi benden hbr bekliyo hala
eyvahhh tum yil boyunca kaka temizlicen kizBen yeni yila kizimin kakali bezini degistirerek girdim
Beklesin acelesi ne ohh oluyokiz hala mi bekliyo adam. bosver surunsun sen keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?