2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz...al bnmkindende okdar

hii evet memede sakinlesiyosa adamin elinden bisey gelmez. vayy be doktormuymusda hemen teshisi koymus al gotur diceksin hastami degil mi diye ama bosu bosuna bebeye kiyamiyo insan hastanelerde surunmesine

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün 9 dan 11 buçuga kadar uyudum. Gece de toplam 4 saat uyudum. Total de 6 buçuk saat yapar bayagidir da uyumadigim için çarptı mi ne başım catliyorr kızım da kucagimda. Yerine koymaya korkuyorum uyanır diye bayılıyor gaz çıkarır pozisyonda bana yapışık uyumaya. Ayy ne kadar beni yorsada sarılıp isirmak istiyorum sürekliiii

iste sustukca nerede duracaklarini bilmiyolar sanki bizim ailemiz yok agac kavugundan ciktik tek kiymetlileri kendi cocuklari
Bna 2 hafta kalicam dedi ilk 5 gunde hastayiz dediler gittiler dun gelmiceklerdi bnde kibarlik olsun die iyi hissederseniz gelin dedim ama hasta oldugumuda soyledim buarada ciktilar geldiler ustune gorumcemle eside geldi...bu sabah demesinmi yarin yengemi cagiralim onlarda yemege gelsin..halimi goruo salya sumuk oksuruyorum kafami kaldiramiorum...gittigi hafta gelicekti yengesi hastayiz deyip kacinca yengesini istemedi bna kitlio buhafta terbiyesizlik degilde nedir bu...bnde bn kotuyum hadtayim goruosun buhafta cagirmayalim dedim tamam kizim sen nasil istersen dedi sonrada ama haftya abimin senesi eskisehire gidicekler oyuzden dedim bn dedi...ozmn ordan donunce gelsinler dedim...pazara kadr kalicakti sabah kp.ye dioki biz gidelim gelinde dinlesin dio salakmi yaw bebekle nasil dinlenicem ama nie kacio gelin hasta evdeki isler ustune yikilcakda ondan

Eeee kendi kizlari olsa kizina sen uyu ben cocuga bakarim dinlen der. ama gelinlerin cani yok yorulmaya hastalanmayada hakkimiz yok. niye boyle bencillik yapiolar anlamiyorum bende anlatsam neler neler var artik takmiyorum. 7 senelikde evliyim esimde agizlarina bakmiyo simdi. eskiden anasi esime soyler esimde benimle tartisirdi ama simdi artik biseyler diyosada bana yansitmiyo. bende mesafe koydum ohhh kafam rahatt

Yuzde vermiorum ama kirk yilda bir gelseler ne guzel olur....

Benim kocam gun sayiyodu hatta kendi cok yanasti ama ben istenedim simdi benden hbr bekliyo hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…