- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.061
Evdekilerde ole dalga geciyolar ama zaten olacai o diilmieyvahhh tum yil boyunca kaka temizlicen kiz
yani yazarken onu dusundum zaten bebenin bu sene tuvalet egitimi alacak hali yok yaaEvdekilerde ole dalga geciyolar ama zaten olacai o diilmi
Bugun cocuklar uyuyordu dolandi pesimde ama havasini aldibencede bencede ceza ona
Yok canim ya gorumcenin wifini kullaniyorum suan. Herife bide ondan sinirliyim zaten bi turlu vermiyo sifreyi teli veriyom al sen yaz diyom teli kurcalayip sifreyi yazmiyo kp soylemis bugun sifreyi unuttum diyomus bizde salagiz zaten ben bi reset atiim modeme nasil hatirliyo acabazey-mur sen internet isini hallettin mi
Ya tuvalet egitimi demisken sen tecrubelisin senin cocuklara lac yasinda verdin sen tuvalet egitimi ben oglana baslasam diyorum da bi taraftanda cocuk cisim var dediginde emziriyo olsam ne yapacam onu dus8nuyorum3yani yazarken onu dusundum zaten bebenin bu sene tuvalet egitimi alacak hali yok yaabende annemle biseyler atistirirken girdik farketmemisiz saati aa dedik tum yil boyunca yemek yicez
eger sorun cikartmazsa at kiz modeme reset sifreyide sen koy mademYok canim ya gorumcenin wifini kullaniyorum suan. Herife bide ondan sinirliyim zaten bi turlu vermiyo sifreyi teli veriyom al sen yaz diyom teli kurcalayip sifreyi yazmiyo kp soylemis bugun sifreyi unuttum diyomus bizde salagiz zaten ben bi reset atiim modeme nasil hatirliyo acaba
Usutm7s olabilir canimKizlar bebegimin kakasi eksi kokuyo sizce ne olabilir
kizima iki yasini uc ay gecmisti ozaman verdin bir hafta dolmadan masallah hemen ogrendi. ardindan oglana ogrettim ama yok o inat etti yapmadi kkakasini yapti sma cisini altin yapti bense dayanamadim tekrar bezledim sonra uc yasina iki ay kaLa tekrar ogrettim bu sefer hemen ogrendi. erkek cocuklari gec ogreniyomus sanirim. cok zor ama yaa surekli banyoda beklemek gerekiyo basinda ayy walla banyodan tiksinmistim surekli kirliymis gibi geliyoduYa tuvalet egitimi demisken sen tecrubelisin senin cocuklara lac yasinda verdin sen tuvalet egitimi ben oglana baslasam diyorum da bi taraftanda cocuk cisim var dediginde emziriyo olsam ne yapacam onu dus8nuyorum3
Sifreyi ben koymasam bile yeni koydugu sifreyi unutacak diil ya mecbur verecekeger sorun cikartmazsa at kiz modeme reset sifreyide sen koy madem
biraz once bu konuyu okudum anne sutuyle beslenen bebeklerin diskilari eksi kokarmis oyle yaziyodu yani sorun yok sanirimUsutm7s olabilir canim
Benimkine erkenmiki daha ya ama kakasi gelince kakami yapiyorum.bitirincede kaka bitti diyo cok kararsizim ya yazimi beklesem acaba daha rahat olur galibakizima iki yasini uc ay gecmisti ozaman verdin bir hafta dolmadan masallah hemen ogrendi. ardindan oglana ogrettim ama yok o inat etti yapmadi kkakasini yapti sma cisini altin yapti bense dayanamadim tekrar bezledim sonra uc yasina iki ay kaLa tekrar ogrettim bu sefer hemen ogrendi. erkek cocuklari gec ogreniyomus sanirim. cok zor ama yaa surekli banyoda beklemek gerekiyo basinda ayy walla banyodan tiksinmistim surekli kirliymis gibi geliyodu
seninkide amma inat haaa. sifreyi vermemek icin bin takla atti vallaSifreyi ben koymasam bile yeni koydugu sifreyi unutacak diil ya mecbur verecek
kac yasinda cnm ne yaptiginin farkindaysa ogretilebilir diye dusunuyorum ama psikolojik olarak rahat olman gerekiyo cunku insani cok geren bi donem tuvalet egitimi. bazen sinirlere hakim olmakda zorlaniliyor. bebekle sakin olabilirim basa cikabilirim diyorsan egitim ver ama yok tepkilerim agir olur diyosan kesinlikle verme psikolojik olarak cocuklari cok etkiliyormusBenimkine erkenmiki daha ya ama kakasi gelince kakami yapiyorum.bitirincede kaka bitti diyo cok kararsizim ya yazimi beklesem acaba daha rahat olur galiba
Ya derdi ne anlamiyorumki verince nolcak al simdide giriyorum nete derdi buysaseninkide amma inat haaa. sifreyi vermemek icin bin takla atti valla
Martta 2 yasinda olacak canim ben biraz dahami beklesem ki sakinlik sorun diil de iste kiskancligindan bebegi emziriyoken cisim kakam var derse o zaman zor olur en azindan kiz ek gidaya gecerse emme suresi falan da kisalir daha rahat ederim sanirim bide kardesine daha bi alismis olurkac yasinda cnm ne yaptiginin farkindaysa ogretilebilir diye dusunuyorum ama psikolojik olarak rahat olman gerekiyo cunku insani cok geren bi donem tuvalet egitimi. bazen sinirlere hakim olmakda zorlaniliyor. bebekle sakin olabilirim basa cikabilirim diyorsan egitim ver ama yok tepkilerim agir olur diyosan kesinlikle verme psikolojik olarak cocuklari cok etkiliyormus
Canim seninki yedigi haltlari kurcalama diye vermiyordur sifreyiYa derdi ne anlamiyorumki verince nolcak al simdide giriyorum nete derdi buysa
Valla benim aklimada su geldi benim kocam tembel biraz aklinda tutmasi kolay olsun diye face sifresini falan yazmistir kesin sifreyi ogrenirsem faceini kurcalarim diye vermiyo benceCanim seninki yedigi haltlari kurcalama diye vermiyordur sifreyi
sen bilirsin ama daha erken cnm yaa diyorum ya benim oglan uc yasina iki ay vardi ogrendiginde. erkek cocuklarin cogu gec ogreniyolarmis. iji yasini biraz gecsin ozaman basla hem kizin duzeni de oturmus olurMartta 2 yasinda olacak canim ben biraz dahami beklesem ki sakinlik sorun diil de iste kiskancligindan bebegi emziriyoken cisim kakam var derse o zaman zor olur en azindan kiz ek gidaya gecerse emme suresi falan da kisalir daha rahat ederim sanirim bide kardesine daha bi alismis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?