2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Valla benim aklimada su geldi benim kocam tembel biraz aklinda tutmasi kolay olsun diye face sifresini falan yazmistir kesin sifreyi ogrenirsem faceini kurcalarim diye vermiyo bence
niye vermiyosun diye sordugunda ne soyluyor. ayy benim esim boyle yapsa oklavayi kafaya yer. hic birseyin sifresini vermez mi herseyi gizli sakli midir. cok ilginc yaaa iste hepsi ayri bir tur.

sen bilirsin ama daha erken cnm yaa diyorum ya benim oglan uc yasina iki ay vardi ogrendiginde. erkek cocuklarin cogu gec ogreniyolarmis. iji yasini biraz gecsin ozaman basla hem kizin duzeni de oturmus olur
Sanirim oyle yapicam zorlamanin anlami yok babasi alsin bezi isi ne

niye vermiyosun diye sordugunda ne soyluyor. ayy benim esim boyle yapsa oklavayi kafaya yer. hic birseyin sifresini vermez mi herseyi gizli sakli midir. cok ilginc yaaa iste hepsi ayri bir tur.
Vermez canim ya ne vermesi onceden ben nasilsa bakmiyorum diye herseyi ortada olurdu simdi onlarda saklaniyo

Ben ilk teline baktigimda da bide beni azarlamisti sen nasil benim ozelimi kurcalarsin diye kendi benim teli alip rehberden arkadaslarimin nosunu silerken benim ozelim olmuyo ben bakinca ozel oluyo

Ben ilk teline baktigimda da bide beni azarlamisti sen nasil benim ozelimi kurcalarsin diye kendi benim teli alip rehberden arkadaslarimin nosunu silerken benim ozelim olmuyo ben bakinca ozel oluyo
Bu karsilikli guvenle mi alakali ne bilmiyorum ama biz birbirimizin telini kurcalamayiz hic.

Bu karsilikli guvenle mi alakali ne bilmiyorum ama biz birbirimizin telini kurcalamayiz hic.
Canim ben 5 yillik evliyim suphelendigim icin ilk defa baktim ondada yedigi haltlar cikti ortaya zaten. O inanilmaz kiskanc biri bisi bulmicaini bile bile kurcalar telefonumu psikopatlik var sanirim birazcik

aynen katiliyorum ben esimin butun sifrelerini bilirim oda benimkileri. Hic bir zamanda telimi alip kurcalamamistir ne ediyo bu kadin diye
Kiz benim bilebilecegi bi sifrem bile yok ne face ne twitter ne inst. Hic bisi kullanmam buraya bile telin mail adresiyle kaydoldum. Bi bura var onuda bilmasin bi zahmet zaten

Canim ben 5 yillik evliyim suphelendigim icin ilk defa baktim ondada yedigi haltlar cikti ortaya zaten. O inanilmaz kiskanc biri bisi bulmicaini bile bile kurcalar telefonumu psikopatlik var sanirim birazcik
Kisi kendinden bilirmis işi. kendisi bir haltlar yiyo sende ayni seyi yapiosun saniyo galiba. ayy bilemedim ki senin bu konu tam bdv lik valla

Yeni yila bizim gibi uyuyarak giren varmi 10 gibi yatti kizim bende dedim uyuyayim firsat bulmus ken esime dedim beni kaldir 12 olmadan gelmis uyandirmaya nerdeyse dayak  yiyordu uyuduk 1 'de kalktik kizimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…