- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.081
niye vermiyosun diye sordugunda ne soyluyor. ayy benim esim boyle yapsa oklavayi kafaya yer. hic birseyin sifresini vermez mi herseyi gizli sakli midir. cok ilginc yaaa iste hepsi ayri bir tur.Valla benim aklimada su geldi benim kocam tembel biraz aklinda tutmasi kolay olsun diye face sifresini falan yazmistir kesin sifreyi ogrenirsem faceini kurcalarim diye vermiyo bence
Sanirim oyle yapicam zorlamanin anlami yok babasi alsin bezi isi nesen bilirsin ama daha erken cnm yaa diyorum ya benim oglan uc yasina iki ay vardi ogrendiginde. erkek cocuklarin cogu gec ogreniyolarmis. iji yasini biraz gecsin ozaman basla hem kizin duzeni de oturmus olur
Vermez canim ya ne vermesi onceden ben nasilsa bakmiyorum diye herseyi ortada olurdu simdi onlarda saklaniyoniye vermiyosun diye sordugunda ne soyluyor. ayy benim esim boyle yapsa oklavayi kafaya yer. hic birseyin sifresini vermez mi herseyi gizli sakli midir. cok ilginc yaaa iste hepsi ayri bir tur.
Nasıl girersek girelim bizim nasıl geciricemiz belliBen yeni yila kizimin kakali bezini degistirerek girdim
O zaman da diş sancisi başlayacak canimUmarim en yakin zamanda biter bu gaz sancilariniz. sizde biraz olsa da dinlenme firsati bulursunuz
Bu karsilikli guvenle mi alakali ne bilmiyorum ama biz birbirimizin telini kurcalamayiz hic.Ben ilk teline baktigimda da bide beni azarlamisti sen nasil benim ozelimi kurcalarsin diye kendi benim teli alip rehberden arkadaslarimin nosunu silerken benim ozelim olmuyo ben bakinca ozel oluyo
aman alsin isi ne. bosu bosuna kendini zora soknaSanirim oyle yapicam zorlamanin anlami yok babasi alsin bezi isi ne
walla acayip suphe uyandirici. hani bisey yoksa bile insan ne haltlar yiyo acaba derVermez canim ya ne vermesi onceden ben nasilsa bakmiyorum diye herseyi ortada olurdu simdi onlarda saklaniyo
halla halla cok garip bir koca tipiBen ilk teline baktigimda da bide beni azarlamisti sen nasil benim ozelimi kurcalarsin diye kendi benim teli alip rehberden arkadaslarimin nosunu silerken benim ozelim olmuyo ben bakinca ozel oluyo
ozamana kadar bu tempoya alisiliyor okadar zor gelmiyorr. yaa hep ayni seyi diyorum ama inanin geciyo bu gunler ben ayni anda iki taneyle bunlari yasadim ama simdi gulumseyerek hatirliyorum gecmisiO zaman da diş sancisi başlayacak canim
aynen katiliyorum ben esimin butun sifrelerini bilirim oda benimkileri. Hic bir zamanda telimi alip kurcalamamistir ne ediyo bu kadin diyeBu karsilikli guvenle mi alakali ne bilmiyorum ama biz birbirimizin telini kurcalamayiz hic.
Canim ben 5 yillik evliyim suphelendigim icin ilk defa baktim ondada yedigi haltlar cikti ortaya zaten. O inanilmaz kiskanc biri bisi bulmicaini bile bile kurcalar telefonumu psikopatlik var sanirim birazcikBu karsilikli guvenle mi alakali ne bilmiyorum ama biz birbirimizin telini kurcalamayiz hic.
Ayni fikirdeyimhalla halla cok garip bir koca tipi
Bende huylaniyorum iste zatenoncekini unutamadim bide boyle yapinca iyice giciklaniyor insanwalla acayip suphe uyandirici. hani bisey yoksa bile insan ne haltlar yiyo acaba der
Kiz benim bilebilecegi bi sifrem bile yok ne face ne twitter ne inst. Hic bisi kullanmam buraya bile telin mail adresiyle kaydoldum. Bi bura var onuda bilmasin bi zahmet zatenaynen katiliyorum ben esimin butun sifrelerini bilirim oda benimkileri. Hic bir zamanda telimi alip kurcalamamistir ne ediyo bu kadin diye
walla cnm huylanilmayacak gibi degil hani...Bende huylaniyorum iste zatenoncekini unutamadim bide boyle yapinca iyice giciklaniyor insan
Kisi kendinden bilirmis işi. kendisi bir haltlar yiyo sende ayni seyi yapiosun saniyo galiba. ayy bilemedim ki senin bu konu tam bdv lik vallaCanim ben 5 yillik evliyim suphelendigim icin ilk defa baktim ondada yedigi haltlar cikti ortaya zaten. O inanilmaz kiskanc biri bisi bulmicaini bile bile kurcalar telefonumu psikopatlik var sanirim birazcik
Ayy ne diyimki cnm benim devreler yandiCanim ben 5 yillik evliyim suphelendigim icin ilk defa baktim ondada yedigi haltlar cikti ortaya zaten. O inanilmaz kiskanc biri bisi bulmicaini bile bile kurcalar telefonumu psikopatlik var sanirim birazcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?