2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kisi kendinden bilirmis işi. kendisi bir haltlar yiyo sende ayni seyi yapiosun saniyo galiba. ayy bilemedim ki senin bu konu tam bdv lik valla
Kiz hic bi arkadasimla gorusturmez komsu faln girip cikamaz eve gecenlerde 3yildir beraber calistigim arkadas dogum yapti arkadaslar ziyarete gidiyolardi dedim bende gidiim yok dedi o zaman dedim hic diilse bi ariim tamam dedi ona arkadaslardan nosunu aldim aradim kadini hayirli olsun dedim ertesi gun bisi icin lazim oldu kadinin nosu bi baktim yok rehberde silmis numarayi psikopat

walla sinirlendim burdan seni dusunemiyorum

walla cnm huylanilmayacak gibi degil hani...
Bir kere kurcaladim ya telino hep yapacam saniyor. Gecen gece oglum uyanmasin diye kizi onun yaninda emziriyim dedim o yatak odasinda yatiyo biz ayri odada ggittim odaya baktim yok bu tel sarjda bilgisayarda acik umursamadim bile kizimla ilgileniyorum bi ara sesler geldi bu guyaa wcye girer gibi yapip beni kontrol ediyo aklinca karistiriyomuyum diye

ama insan saklamadigi bisey olmasa niye herseyi sifrelesin saklasin. ayy ne bilim ben mi yanlis dusunuyorum bilemedim

ama insan saklamadigi bisey olmasa niye herseyi sifrelesin saklasin. ayy ne bilim ben mi yanlis dusunuyorum bilemedim
Sirf gicikligina bile yapiyor olabilir ne biliyim ben artik guvenemiyorumki hic yapiyosa da allah bildigi gibi yapsin ne diim bosanacak olsam bosamaz o bosasa cocuklarima acirim kucucukler daha

Kaynanamin bisiden hbri yokki soylemedim bi twk gorumcem biliyo oda zaten nefret eder abisinden ki kaynanam bilse bile bisi diyemez benim kocam ona bile karisir kp desen kocamla ayni oda bi ton halt yemis zamaninda omu laf edecek

Sirf gicikligina bile yapiyor olabilir ne biliyim ben artik guvenemiyorumki hic yapiyosa da allah bildigi gibi yapsin ne diim bosanacak olsam bosamaz o bosasa cocuklarima acirim kucucukler daha
yaa bosan yada bosanma demek benim haddime degil zaten. ama bu boyle devam edemez hep onun istekleri kurallari olamaz anlatabiliyor muyum. sonucta sende okumus ogretmen olmus insansin. off zaten akli benden alacak degilsin ya ogretmensin sen nasil davranacagini benden daha iyi bilirsin..

walla esini alip bir falakaya yatiracan bak bakalim akli nasil yerine geliyo
Ya sorsan dunyaya bin kere gelse yine benle evlenirmis e dedim ben olsam bende benim gibi birini birakmam hem calissin para kazansin ama kurus parasini gormesin hem annesiyle otursun iyi gecinsin hem evisinden anlasin hem cocuk dogursun hem yaptiklarina ses cikarmasin ohh ne ala valla bidaha benim gibi enayiyi nerde bulacak

Kaynanamin bisiden hbri yokki soylemedim bi twk gorumcem biliyo oda zaten nefret eder abisinden ki kaynanam bilse bile bisi diyemez benim kocam ona bile karisir kp desen kocamla ayni oda bi ton halt yemis zamaninda omu laf edecek
yaa gercekden uzuldum aile meselelerine karismak benim haddime degil sonucta ama ne bilim hem cinsimin heleki meslegi olam kendi ayaklari uzerinde duran bir bayana bu sekilde davranilmasina kiziyorum

Atalar bosa denenis canin akil akildan ustundur diye olurmu ole sey de evli insanlariz sonucta bi yuvayi yikmanin nasil zor oldugunu hepimiz biliyoruz akil almak icin diil zaten dertlesmek icin anlatiyorum cevremde konusacak kimsa olmayinca. Boyle konular aileylede konusilmuyor ki

daha ne olsun adam saglam yere kapaK atmis birakirmi

yaa gercekden uzuldum aile meselelerine karismak benim haddime degil sonucta ama ne bilim hem cinsimin heleki meslegi olam kendi ayaklari uzerinde duran bir bayana bu sekilde davranilmasina kiziyorum
Aile meselelerimi anlatan benim sonucta canin yorum yapilmasin istesem anlatmama ama bende bunaliyorum iyice anlatip rahatlamak istiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…