2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

biliyorum cnm sonucta ufak tefek hepimizin sorunlari var oyuzden bosan yada bosanma diyemem dedim. simdi beni yanlis anlarsin kizarsin yada istemeden seni kirarim diye cekine cekine yazdim cnm. sen anlat rahatla enazinda icinde kalmasin.

Aile meselelerimi anlatan benim sonucta canin yorum yapilmasin istesem anlatmama ama bende bunaliyorum iyice anlatip rahatlamak istiyo insan
sen anlat cnm sadece ben burdan esine kizip yanlis bisey yazarimda seni kirarim diye korkuyorum. sonucta birbirimizi tanimiyoruz aman bosver cnm ne yaparsa yapsin ne guzel dunya tatlisi iki yavrun var meslegin var sen onlar odaklan elbet esin kendine gelir ben ne yapiorum der umarim

Atis serbest canim soyle istedigini o bendeki savunma mekanizmalarini arizaya ugratti yaptiklariyla icimden onu savunmak gelmiyo inanki

Izmirde bildiginiz fiyati makul bir psikolog varmi...izmirli arkadaslardan rica ediyorum...

Tabi bin kere gelse senle evlenir herkes çekmez valla allah sabır versn

Kızlar çok şükür ya minik kuzum beni iyice taniyo. Küçük hanim çok asik suratli herkese kas kaldırır. Bana çok güzel bakio guluyo. Çok mutluyum
Maşallah Mira ya
canın kanaman bittimi benim ki 35 günde bitmişti 2 gündür damla damla geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…