- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.121
biliyorum cnm sonucta ufak tefek hepimizin sorunlari var oyuzden bosan yada bosanma diyemem dedim. simdi beni yanlis anlarsin kizarsin yada istemeden seni kirarim diye cekine cekine yazdim cnm. sen anlat rahatla enazinda icinde kalmasin.Atalar bosa denenis canin akil akildan ustundur diye olurmu ole sey de evli insanlariz sonucta bi yuvayi yikmanin nasil zor oldugunu hepimiz biliyoruz akil almak icin diil zaten dertlesmek icin anlatiyorum cevremde konusacak kimsa olmayinca. Boyle konular aileylede konusilmuyor ki
Birakmaz tabi niye biraksin ama bazen oyle bi an geliyoki keske biraksa diyorumdaha ne olsun adam saglam yere kapaK atmis birakirmi
sen anlat cnm sadece ben burdan esine kizip yanlis bisey yazarimda seni kirarim diye korkuyorum. sonucta birbirimizi tanimiyoruz aman bosver cnm ne yaparsa yapsin ne guzel dunya tatlisi iki yavrun var meslegin var sen onlar odaklan elbet esin kendine gelir ben ne yapiorum der umarimAile meselelerimi anlatan benim sonucta canin yorum yapilmasin istesem anlatmama ama bende bunaliyorum iyice anlatip rahatlamak istiyo insan
Atis serbest canim soyle istedigini o bendeki savunma mekanizmalarini arizaya ugratti yaptiklariyla icimden onu savunmak gelmiyo inankisen anlat cnm sadece ben burdan esine kizip yanlis bisey yazarimda seni kirarim diye korkuyorum. sonucta birbirimizi tanimiyoruz aman bosver cnm ne yaparsa yapsin ne guzel dunya tatlisi iki yavrun var meslegin var sen onlar odaklan elbet esin kendine gelir ben ne yapiorum der umarim
hayirdir cnm ne olduIzmirde bildiginiz fiyati makul bir psikolog varmi...izmirli arkadaslardan rica ediyorum...
Tabi bin kere gelse senle evlenir herkes çekmez valla allah sabır versnYa sorsan dunyaya bin kere gelse yine benle evlenirmis e dedim ben olsam bende benim gibi birini birakmam hem calissin para kazansin ama kurus parasini gormesin hem annesiyle otursun iyi gecinsin hem evisinden anlasin hem cocuk dogursun hem yaptiklarina ses cikarmasin ohh ne ala valla bidaha benim gibi enayiyi nerde bulacak
Hicbisey istemiyorum kafam icim kocaman bos bir kovahayirdir cnm ne oldu
Gozun aydin canim ne guzel benim kizimin agzi yirtik evde gulucukler dagitiyoKızlar çok şükür ya minik kuzum beni iyice taniyo. Küçük hanim çok asik suratli herkese kas kaldırır. Bana çok güzel bakio guluyo. Çok mutluyum
Gozun aydin canim ne guzel benim kizimin agzi yirtik evde gulucukler dagitiyo
Canim sen lohusalik depresyonuna girip cikamamissin sanirim. Gerci o kv kp ve esinle xok normal allah yardim etain izmirde olmadigim icin yardim edemicem ama sabir diliyorumHicbisey istemiyorum kafam icim kocaman bos bir kova
Benim kizimda kaslarini catarnda iki laf etinmi agzi yirtiliyo sesli sesli guluyoYok benim cadı çok fena bizi dize getiriyo kötü kötü bakiyo cadı
Maşallah Mira yaKızlar çok şükür ya minik kuzum beni iyice taniyo. Küçük hanim çok asik suratli herkese kas kaldırır. Bana çok güzel bakio guluyo. Çok mutluyum
Amin canim saolasinTabi bin kere gelse senle evlenir herkes çekmez valla allah sabır versn
Maşallah Mira ya
canın kanaman bittimi benim ki 35 günde bitmişti 2 gündür damla damla geliyo
Havalar guzel olsa biyerlere giderdiniz degisiklik iyi gelirdi o imkanda yok simdi. Insallah bi an evvel duzelirainTukendim galiba...cok hissizim al duvara patlat ses cikar
yaa oyle deme bulundugun ortamdan mi bunaldin acaba biraz annene mi gitsen kendine gelirdin. izmirde de degilim doktor konusuna yardimci da olamam.Tukendim galiba...cok hissizim al duvara patlat ses cikar
Annem istanbulda oturuyor....yaa oyle deme bulundugun ortamdan mi bunaldin acaba biraz annene mi gitsen kendine gelirdin. izmirde de degilim doktor konusuna yardimci da olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?